12

Един

преди 7 години

Няма как да се върне авторитетът на образованието с такъв министър.

11

Евро Кунева

преди 7 години

Да крадем с авторитет !

10

NACO

преди 7 години

Да,другарко Кунева,съгласни сме с Вас, но ще имате ли смелост да погледнете УЧЕБНИЦИТЕ ни от ОНОВА ВРЕМЕ,още от 1-ви клас,защото НИЕ си ги ГРИЖЛИВО ПАЗИМ?! Да,съгласни сме ИМА НЕТОЧНОСТИ,но все още ДАВАТ и могът да ДАДЪТ МНОГО,МНОГО,МНОГО!? Но,явно Вие Сте взела от тях много МАЛКО!? Не се КЪХАРЕТЕ,не всеки може да ПРЕБОРИ "съдбата",понякога ТЯ му е ПРЕДВАРИТЕЛНО написана от няКОЙ! А,СЪДБАТА си е просто съдба!?

9

Съвсем случаен

преди 7 години

Като наближат избори и започват призивите и обещанията... Такова затъпяване на учениците никога не е било... Ученици от седми и осми клас да сричат, да не се учат стихотворения, защото ще им се повредят мозъците от многото информация ! А, къде бяхте до сега???????????? А, къде бяхте?????

8

Тъп, та тъп

преди 7 години

Стига с тези приказки... Бля, бля, бля... Що не почнете да действате, бе безмозъчни реформатори? Всъщност трябва да ви изметат. Цитат от Буквара за 1-ви клас - "Анита е именит лауреат. Тя има ноти. Интонира оратория"??? Кои *** пишат българските учебници???

7

Анонимен

преди 7 години

Куно, почни от себе си! Първо - не кради! Второ - ........Сто и седмо - ................

6

Анонимен

преди 7 години

За да се "върне авторитетът на образованието", първото условие е да престанат знайни и незнайни демократични бивши *** да престанат да си правят опити с образователната система. Също така да се премахне финансирането на калпак, а да започне да се дава премия за качестовото на образованието в дадено учебно заведение и възможността за реализация на учащите там. От там следва да се вдигнат правомощията на преподавателите да размахват и "тояга", вместо само да примамват с "морков"...

5

Анонимен

преди 7 години

Само едно нещо ще кажа!Ще се намери ли прокурор да я почне, и нея и Костов!

4

Анонимен

преди 7 години

За да се случи това, трябва да се мине през няколко стъпки ... първата, от която е Кунева да се махне оттам!

3

Луцифер

преди 7 години

27г. правят реформи.Май започвам да не им вярвам.Не от сега де,от 2-та година.

2

Анонимен

преди 7 години

Тази изпълзе

1

Анонимен

преди 7 години

Изчезни!