73

ПАТРИОТИ , МАФИОТИИИ

преди 7 години

ПРЯКО И ДИРЕКТНО ИЗБИРАНЕ НА ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ, ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ, И ШЕФ НА МИЛИЦИЯТА, В ОБЩИНИТЕ НАД 50 ХИЛЯДИ ЖИТЕЛИ .НЕМОЖЕ РУСИЯ ДА ИМА 560 ЧОВЕКА ПАРЛАМЕНТ И 300 ВТОРА ДУМА--ПРИ 146 МИЛИОНА ДУШИ НАСЕЛЕНИЕ !!...ТУРЦИЯ СЪЩО ЕДНОКАМАРЕН МЕДЖИЛИС СЪС 560 ДУШИ -- ПРИ 80 МИЛИОНА НАСЕЛЕНИЕ !А ТУКА В ГЕНОЦИДНА БИЛГАРИЯ--ПОД 7 МИЛИОНА --- ДА СМЕ 240 МУФТАДЖИИ-АВАНТАРИ.

72

бай иван

преди 7 години

Товарищ Радев още от сега му се вижда червената партийна книжка на Коминтерна да се подава от задния му джоб.Пича си го казва - никаква приемственост, народен съд и разстрел на интелигенцията. Да живеят простаците!

71

ognyanz

преди 7 години

До 70: Това, че Радев го охраняват (ако е така наистина) е решение на НСО. Доколкото ми е известно, НСО охранява и Ахмед Доган. Това не променя факта, че в момента президент е Плевнелиев, а Радев ще бъде президент от 22 януари след като положи клетва. Иска им се на гербаджиите начело с бат' им Бойко да го забъркат отсега в това, което сътвориха с оставката на правителстовото, ама не става.

70

АНОНИМЕН

преди 7 години

Той,Руменчо ще реши,ама както каже Нинова

69

Анонимен

преди 7 години

Има нужда от промяна в Конституцията, а именно: Народното събрание взима решения с гласовете на половината плюс един от общия брой народни представители, освен в случаите, когато се предвижда по-голямо мнозинство.

68

Анонимен

преди 7 години

До изнервен"До юни да имаме червен служебен кабинет - НЕ и НЕ, това ще е ужасно"--------------------Не искам да те плаша, но това ще продължи още 4 години след това! Да ти дам валидолче?

67

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен (76)Само една гънка повече в мозъчето ти щеше да е достатъчна, за да проумееш колко глупости си изговорил. Но за съжаление това са избирателите на ГЕРБ (и до голяма степен на РБ в този му вид) - прости и необразовани ***.

66

да

преди 7 години

До Анонимен

65

ПАТРИОТИ , МАФИОТИИИ

преди 7 години

В СОФИЯ СЕГАШНИЯ ''НАРОДНО СЪБРАНИЕ'' -- СЕ НАМАЛЯ ДО 35 ЧОВЕКА + 15 ЗА ВСЕКИ НОВ КАБИНЕТ ! ТЯХНАТА ФУНКЦИЯ Е САМО ДА ПИШАТ ЗАКОНИ И ДА СПОРЯТ В СПОРОВЕ -- КАКТО Е И СЕГА И ОТ 30 ГОДИНИ. НЕ НИ ТРЯБВАТ 240 АВАНТАДЖИИ.36 + 15 ЗА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ (КАБИНЕТ) СТИГАТ ЗА СПОРОВЕ И ЗАКОНИ.ТОВА Е ГЕНОЦИД НА АДВОКАТИ, БАНКЕРИ И ПРАВИСТИ СРЕЩУ ВСИЧКИ ДРУГИ--ДНЕС !!ПРЯКО ИЗБИРАНЕ НА ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ВЪВ ВСЯКА ДЕЙСТВАЩА ОБЩИНА. А НЕ КАКТО Е СЕГА, ПО ГАРАНТИРАНИ КВОТИ, СПОРЕД КОЙ И ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е

64

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Егати *** - тоя и до тоалетната няма да отиде без разрешение от Позитано...

63

ПАТРИОТИ , МАФИОТИИИ

преди 7 години

ТУКА В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА КОРЕННА ПРОМЯНА НА РЕПУБЛИКАНСКИЯ МОДЕЛ.ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ Е ВРАГ НА ЧОВЕЦИТЕ ЛЮДЕ. ПРЕДЛАГАМ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ДА СЕ ФОРМИРА ВТОРА КАМАРА ОТ 120 ЧОВЕКА. ДИРЕКТНО ЗАНИМАВАЩ СЕ СЪС ЖИВИЯ ЖИВОТ И СЪС ПРАВАТА НА РАБОТНИКА, ОТ ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАБОТНА ДЕЙНОСТ ОТ РЕАЛНИЯ ЖИВ ЖИВОТ !! СЪС ПРЯКА ВРЪЗКА С КОДЕКСА НА ТРУДА И ПРАВАТА НА РАБОТНИКА, ЗАЩОТО ВДСЯКА КЛЕТКЛА В ОБЩЕСТВОТО Е СЪСТАВЕНА ОТ РАБОТНИК И РАБОТНИЦИ. БЕЗ ТЯХ --НЯМА ПАРИ И БИЗНЕС.А В СОФИЯ ОСТАВАТ 36 ЧОВЕКА ДА СЕ.

62

Анонимен

преди 7 години

Президента Радев е човек , който е свикнал да го командарят жени . Любовницата му и др. Нинова . Тежко и горко на България с такива управници .

61

делтата на р. Янтра

преди 7 години

Значи служебното правителство на Радев може да управлява доста дълго, ако конфигурацията на партиите в следващия парламент е такава, че не могат да постигнат консенсус за управляваща коалиция. Тогава служебното правителство ще откара с години..

60

Анонимен

преди 7 години

До МаракуевТи да не си Бойко? Само неговата *** мисъл може да ражда такива непоръбени ситуации, от които да извлече полза за себе си и да навлече неприятности на всички други!

59

Анонимен

преди 7 години

Няма такава длъжност - бъдещ президент. Той или е или не е. Оставете Радев на мира поне докато встъпи в длъжност и не търсете под вола теле.

58

Анонимен

преди 7 години

до 70Много сте смешен и наивен....

57

Анонимен

преди 7 години

Комунистите, отново искат да извлекат дивиденти чрез плюене по Плевнелиев.А, той съвсем човешки им предложи, ако искат да им одобри официално служебния кабинет.И да- смешно ще е и абсурдно да назначи кабинет за 2 седмици.Но, комуниста си е комунист...той знае само да плюе. И Радев не прави изключение.Като не е официално встъпил в сила Радев и е обикновен гражданин в момента, защо НСО го охраняват от момента на изборите??? Нали е обикновен гражданин?Лицемери и ***.

56

Тц тц тц...

преди 7 години

Безумно е да давам акъл на Семов, ама бива ли така? Независимо дали става въпрос за Конституция или др закон, айде да помислим малко, има ли основен принцип в правото, когато законодателя не е посочил срок, дължимото действие кога трябва да се извърши?

55

Анонимен

преди 7 години

Радев Радев... след като Корнелия ти позволи тогава, ти в длъжност вече си стъпил! На служба си при Корнелия не разбра ли...

54

Анонимен

преди 7 години

А още не са тръгнали прокурори да ви вадят зъбките, както обичаше да казва труженик на свободния пазар... Боли ли, боли ли, като ви вадят зъбите!