163

Анонимен

преди 7 години

Хайде сваляйте я тази гнусна снимка вече, обедно време стана и хората биха искали да се нахранят нормално.

162

Анонимен

преди 7 години

Ситуацията в България става все по-тревожна ...Когато нищо не обединява един народ освен общата омраза към всичко и всички, когато бедността е повсеместна ...Ромите стават ислямисти, безработните и гладните стават комунисти ... всички други просто трябва да бягат ако искат да оцелеят.

161

Анти ГЕРБ

преди 7 години

Полицията не предприема нищо срещу тези ислямисти, защото е заета с арестуваните 6 човека в Гърмен за това, че искали да поставят елха в центъра на селото. Нали си давате сметка, колко са "опасни" тези шестимата. При това има голяма опасност и от рецидив. Ако ги пуснат от ареста, може пак да опитат номера с елхата. Може би е най-добре да ги осъдят по бързата процедура и направо в затвора. Поне докато митат коредните и новогодишни празници. Егати смешната държава.

160

7+

преди 7 години

добре де, що за скапано общество сме, че търпим това? само кръв ще измие джихадистите!

159

Анонимен

преди 7 години

ООН отхвърля всякакъв Геноцид с изключение на случаи в които ответната страна налага Геноцид.Само тогава Великите сили могат да отвърнат със същото.Досещате че Мюсюлманския проблем не може да бъде решен със сваляне на правителство,превземане на държава ,налагане на ембарго или пълна изолация.Мюсюлманския проблем може да бъде решен само чрез пълен Геноцид и забрана на Исляма.Аз тълкувам множеството терористични атаки като акт на Геноцид срещу Християните.Трябва Великите сили да отвърнат със също

158

толерантен

преди 7 години

От ДАНС, разбира се, нямат нищо против ислямисти да размахват публично калашници, в България. Даже одобряват.

157

несведущ

преди 7 години

А, някой от БХК нямаше ли на веселбата!?

156

Анонимен

преди 7 години

правилно , да поканят и баба меркел.....

155

Мишо

преди 7 години

Демокрация братя, демократично ще ни изколят и няма да са виновни. То нали сме толерантни.

154

Анонимен

преди 7 години

По време на Османско никой не е наричал Ромите в България мюслумани или християни , сега странно Явление се наблюдава , Ромът е готов майка си и баща си да продаде само само ром да не го наричът

153

Анонимен

преди 7 години

Откакто е имало кръстоносци е имало проблем с мюсюлманите !Та християните ще се събудят .Тогава един мюсюлманин няма да остане жив !!!

152

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДА, ОСОБЕНО КОГАТО ФАШИСТЪТ пУТИН НИ ПРОДАДЕ НА еРДОГАН,ЦЕЛУВАЙКИ СЕ С НЕГО КАТО УЧЕНИЧКА.

151

Багерист

преди 7 години

Тая махала с незаконни постройки и радикални и.д.и.о.ти отдавна трябваше да се срине до основи и да се направи парк там. Къде спи държавата. Е затова и трябва да ги изметем ВСИЧКИ.

150

Анти ГЕРБ

преди 7 години

Боко веднага да ги уволни, както онези горски дето празнуваха в деня за национален траур.

149

Влад Цепеш

преди 7 години

Ама вие какво си мислите .Че не можем да бъдем като вас ли!!!!! Кръвожадни Убийции .Хохоо Ние Европейците 5000 години се къпем в кръв.Всяка по голяма война е започвала от Европа.Ние може да бъдем толкова кръвожадни че ще си напоим лозята с кръвта на децата ви а месото ще изпържем и ще нахраним прасетата.Не си мислите че сме много толерантни.Само черупката ни е такава .ДНК-то ни е все същото.Толерантната ни Маска ще падне от лицето много скоро и тогава няма да остане жив Мюсюлманин и здрава джами

148

Джихади Джони Уокър

преди 7 години

Нерде Ямбул, нерде Стамбул?

147

Анонимен

преди 7 години

koi vlasti be te samo figorirat vav polza na tiax

146

Ангел

преди 7 години

Нека се радват.Аз също им се радвам.Благодарение на такива Индивиди света ще има повод да унищожи Мюсюлманството и Мюсюлманските държави до крак и никоя Толерастка организация ,правозащитна или правителство няма да има силите да спре този Геноцид.Правителствата в Европа ще се сменят с такива които ще избият всички Мюсюлмани не само в Европа.Разделението между нас е повече от ясно и с нетърпение очаквам изтребването на Мюсюлманската религия и култура!Нека първи на ред да бъдат жените и децата!!!!

145

Бо

преди 7 години

До АнонименЗащото са избиратели, с които една шайка политици си купуват вота с цел лично облагодетелстване! Държава? - къде видя държава! Виж какво става с правителството!

144

Анонимен

преди 7 години

Тия 3-та Роми с още 20-30-200 кога ли ша превземат Парламента с калашници