53

Анонимен

преди 7 години

Направил си пътища.., платили сме за тях. Дано не мислиш че си си ги платил от собственият джоб, така че браво, добре свършена работа, а сега отивай на следващият обект, няма кой да те чака, нас никой не ни чака.

52

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

Тиква, ти си много *** бе, майка, изключително ***. Неслучайно попа на снимката кът гледа Лилянка, а са дупи тъй леко и особено греховни мисли му идват в главата;))) Това, просто за протокола.Ако бе малко по-начетен, айде, да не умен, че такъв нема как да станеш, но поне начетен, да прочел Новият Завет. Там Христос казва: "Аз съм Пътят и Истината и Животът". Можеше да се изпънеш и да го кажеш пред микрофона: " Аз съм Пътя и Истината и Живота". Вервай ми, щеха да ти повярват! Ама няма как да е толкова умен "пи-арът" ти, на помаците набляга.

51

Родопско чадо :)

преди 7 години

Преди няколко години пътищата в Смолянска област бяха като след война с малки изключения,а сега поне ОСНОВНИТЕ междуградски(пък и градски)са все едно съм в Германия(живях 9 год. там,така че имам база за сравнение).Надявам се да не се налага след годинка-две пак да се ремонтират,но за момента съм приятно изненадан,а на въпросната отсечка има тунел(няколко стотин метра)и поне 2 моста,които чакат от десетилетия да бъдат довършени,така че браво!И БСП да го бяха направили,и тях щях да похваля,но уви!

50

Анонимен

преди 7 години

Борисов съвсем изперка.

49

Анонимен

преди 7 години

obhodnia put na Smolian vadi ot o4ite na horata kakvo se prevozva prez grada. pomni Hitrino - misli za Smolian

48

George1

преди 7 години

Къде му е чалгата?

47

Още е Писано

преди 7 години

в Библията-Има път,който се вижда прав на човека,но той води към погибел.

46

Попов

преди 7 години

Не е срамно да вярваш в дядо Коледа , срамно е да вярваш в Борисов

45

BURZUM

преди 7 години

Нещо от Винету не е ли цитирал ахмака... 4 км вай аллааааххххх...

44

МАЙНА

преди 7 години

Умника тиквун пак се оака

43

МАЙНА

преди 7 години

Умника тиквун пак се оака

42

ура за ГЕРБ

преди 7 години

браво бойко покажи им на червените крадци че трябва да се строи да се строи строи а не да се краде краде краде и фалират банки за да им се опростят дълговете

41

void

преди 7 години

Пътят който открива се намира в област където живеят много мюсюлмани. Затова и човекът е избрал за повода да цитира нещо и от библията и от корана. И ако това за пътищата наистина го пише в корана, то изливането на всичката помия тук е напълно безпредметно. Най-малкото защото нито казаното за пътищата и разтеж-а е невярно, нито се е ислямизирало правителството, нито с тези думи е оспорено кое е по-напред - библията, корана или римските текстове. Това е просто кратка реч за откриването....

40

Веселин Узунов

преди 7 години

Само със свещените писания на Корана на този път няма да има жертви ,но щом е чел и библията там ще става меле.

39

ЛЯВ

преди 7 години

Как може да цитира нещо което не е чел?

38

Боже мили

преди 7 години

борисов днес отново е счупил ***.Четейки цитати от Библията /и кой знае защо и от Корана/ той е издал заповед на Господ да коригира словото си в Библията. А националният ни байряк се вее над него обратно.Бялото е вместо в ляво,в дясно....Явно,завалията вече страда от патологично маниакално разстройсво.Свещениците са изгубили ума и дума. И това недо разу мение лу-ди хора го избират да ни управлява.Това е най-малкото наказание за национални предатели като него-изтре-щяването.

37

Анонимен

преди 7 години

Тиквето и Свинетка имат акъл колкото двама без акъл и 100 грама по-малко.

36

Мелиха

преди 7 години

Защо Винету не ни напомни, че Християнството и исляма са наложени силово с много пролята кръв и болка по политически причини... А, за дюните на морето и застрояването на резервати, какво казва Коран и керим и библията... всъщност за китайци и Арменци нищо не казва..

35

Анонимен

преди 7 години

Махайте се, стига раздавАли, стига крали!

34

Анонимен

преди 7 години

До Севлиевеццитатите за пътищата са от времето на етруските, но има едни самоуверени съвременни съжители, които много обичат да подчертават как са открили преди няколко века топлата вода за баня