96

Анонимен

преди 7 години

Аве що напоследък нищо не се пише за братята евреи?Как им върви добивът на газ?Потопиха конкурентите и вече трябва да помпат, не ли?

95

Анонимен

преди 7 години

Който живее в България и очите му са към Турция е като току що разкрасена пикаеща крава.Ще ги открехна да да виждат по добре "От турс сикеме Стамбула бакъ".Съчувствам на турците,които в Турция ги наричат ***,въпреки,че те отвориха очите на местните амуджие за производства и търговия.Имам приятели тук и в Турция.И те не знаят какви са-българи мюсюлмани,или изселници от Сирия,Иран или от Полша.А що се отнася до кюрдите,те са друг народ с друг език,култура и манталитет,които са общо 80 млн .

94

Анонимен

преди 7 години

Айде Краднелия...нали си top of the top и повече мъж от Бойко.Отивай де оправяш бакиите на Ердиктатор.Как точно ти си знаеш кушутке.

93

Анонимен

преди 7 години

Вай, това османлиите само страпони са ви в устата!Аллах съществува само в съзнанието ти, както всяка религия и Бог, пич!Другото е разум и интелект, но явно животинското в човешката природа надделява.Аман от еректилни деби-ли на този свят!

92

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

И сега ние българите трябва да си легнем спокойни щом Турция има проблеми, така ли ?Дали проблемите на турците ще решат нашите ?Едва ли !По-скоро ще ги задълбочат.Видя се, че падането на един диктатор води до още по-неприятни последици за региона.Справка - Либия, Ирак, Сирия ...Така, че да се надяваме, че Ердоган ще остане дълго на власт.

91

Анонимен

преди 7 години

Журналята са ешалон от слуги на елита.'Кво искаш да ти кажат?В САЩ,'щото си имат работа с по-отбран еректорат се говори за хибридна война, лъжливи новини, хакерски атаки, но в крайна сметка реалността прозира.Световният елит не може да управлява по стария начин.Преди в такива ситуации са се случвали сверовни войни.Хайде да видим човечеството днес колко е пораснало!

90

Анонимен

преди 7 години

Великите диваци се опитват да запазят силата на националните държави и е крайно време да разберат, че единството прави силата.България винаги е следвала политиката на фурнаджийска лопата и е нормално да се примирим с презрителното отношение на всички към нас.Не мразя народа си, аз също съм конформист, но имам достатъчно интелект да го знам и да приема последствията.Да, Турция ще анексира земята населена с мюсюлмани и никой няма да си мръдне пръста за нас-норнално за нация от продажници.

89

Меир Даган

преди 7 години

Без значение какво подкрепя интелектуалният елит на Тюркие нацията на диваците ще бъде разпадната скоро отвътре чрез контролирана гражданска война и терора е просто началото на всичко това.Руснаците няма да простят никога на Турция,Иран Сирия Египет Ирак това са все врагове на Турция .Великите анадолски диваци нямат идея накъде вървят

88

Анонимен

преди 7 години

Изобщо не става въпрос за религия, а за противопоставяне на империалистическите държави.Естественото място на Турция е към производствените държави.БРИКС е нещо като профсъюз на суровинните и производстени страни.

87

Анонимен

преди 7 години

ЕРДОГАНИЯ Е В СПОР СЪС СЕВЕРНА КОРЕЯ И ИРАН КЪДЕ ГРАЖДАНИТЕ СА ПО-ПОДТИСНАТИ И ПО-МАЧКАНИ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ СИ ХАЛИФИ!!! :DТУРЦИЯ УМРЯ!!! ИМА ГО САМО ЕРДОХАЛИФАТА И НЕГОВИТЕ ВСЕВЪЗМОЖНИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА НАД НАРОДА!!!

86

снайпера

преди 7 години

Мараба, Яcтpeбee! Гледам пак си се пpeвъзбyдил нещо, пусни си един филм'!"Леон" е добър избор!

85

Анонимен

преди 7 години

Сценарият за Турция е същият като за Ирак, Либия и Сирия и става въпрос за същото-газ и петрол.Лошо е, когато мечката играе у съседите.Ето сега е моментът Турция да се включи към БРИКС, но за някои неща трябва интелект.

84

Надя Николова

преди 7 години

А вие какво очаквате от този лунатик?Бойко е цвете в сравнение с него.

83

нeгъpa с Old Spice

преди 7 години

турция скоро ще се разпадне на 10тина държавици

82

Анонимен

преди 7 години

До Анонименсамо памперси между ушите ти, ще ми се обяснява. три часа се хилиш надрусана *** да тролиш.отивай да спиш, че сутринта Путин ще трябва да играеш.

81

Анонимен

преди 7 години

Ходжа от грузински произход - кандидат за султан на Турция?

80

Комитата

преди 7 години

Туркия КЕ ПАДНЕ!

79

анономен резак

преди 7 години

Имам доста приятели и колеги турци. С някои дори учехме заедно. Имат си семейства имат си бизнес хората, виждаме се дори с някои от тях. Трябва да ти кажа че нито ама нито един ама нито един не подкрепя Ердоган ! Това което си ти тук и което си мислиш че правиш няма да промени мнението на хората - а именно че Ердоган съсипва турция. Можеше да има вече изграден Южен поток от Русия, но не - Ердогана се обърна да търси евтин газ от иран , като това няма как европа да го позволи > *** си ти

78

Анонимен

преди 7 години

А най-опасните са драскачитена лъжи от Deutsche Welle.Направо са като майсторизидари -вместо с тухли с лъжи зидат и вдигат цели сгради.

77

Анонимен

преди 7 години

"началото на 19 век е едно от най-големите преселения на българи към Бесарабия"Не ме карай да ти обяснявам за Бесарабия, че ще се наложи да си сменяш памперсите...