120

Петьо-Еврей

преди 7 години

Да плаща. ***!!

119

User

преди 7 години

Тодор не е търсил помощ! Даже приятелката му не е подала сигнал!Онзи младеж от София, когото го даваха по телевизията, той бил подал сигнала!

118

Не говоря за това

преди 7 години

До ivanХайде помисли малко! Не говортя да беше умрял, но ако отиваш на такава "разходка" и ти пука за ЖЕНА ТИ няма да се покриеш в планината, ще намериш начин да и кажеш че си ок! Ами ако беше пострадал някой спасиътел докато го търсят! Това поведение е безотговорно, да не говорим ,че беше доста нагъл по телевизията! Все пак не сме 15 век, можеше освен ГСМ и радиостанция да си вземе! На аверите да каже честотата и т.н.!

117

ivan

преди 7 години

а ако беше умрял от кого щяха да искат тези пари.значи логоката е такава по добре човека да беше умрял така ли жив е ще си плаща *** държавата

116

shemet

преди 7 години

Iskate da mi kajete che ako ne tarsqt nqkogo planinskite ne vzimat zaplati li? Ili puk taka narechenite dobrovolci vzimat pari kato tursqt ? Nqkoi luje za tia 25 000. Da plashta gorivoto na helikoptera i gorivata na mps tata det sa go tursili. Drugi razhodi razlichni ot ejednevnite nqma !

115

Еми който е викал

преди 7 години

До онбашиятаАми който е викал да плати - в случая жена му и приятелите му!Т.е. пак до него опират нещата!

114

онбашията

преди 7 години

хубаво ама той не е търсил помощ, разни паникьори викат спасители за щяло и нещяло.

113

До гонките

преди 7 години

До 1Дай да не прехвърляме от тема на тема! Само едно искам да кажа - на този отворко жена му ревеше ли по телевизията, че може да не е жив или не? Ревеше! Значи ще си плати! Да и е оставил съобщение и да се е свързал с нея! Приятелите интевюираха ли ги, и те казваха ли, че го няма и че може да е пострадал? Еми всичко е ясно, защото тези пари можеше да се използват за някой наистина закъсал!

112

Анонимен

преди 7 години

Добре бе, ако човекът има застраховка какъв е проблемът? И още нещо, по-добре в планината освен телефон носете и радиостанция, така поне ще имате сигнал.

111

1

преди 7 години

На този човек му се вменяват какви ли не вини, но никой не задава въпроси с какви пари се лекуват пострадали при разни гонки с автомобили, мотори и други търсещи адреналин?Може би, там всичко е безплатно?

110

Анонимен

преди 7 години

А управлението на Боце колко ни струва до момента, а, ьтВ?

109

съдия Дред

преди 7 години

Колеги, дайте да се прехвърлим на новината за Светослав с ритника и да съдим малко и там. Прощавайте ако вече съдите там паралелно от "Случаят Тошко"! :)А после може да се прехвърлим в съдебен спор по Нова :)

108

до: 112

преди 7 години

Къде видя лъжлив сигнал? Хората са се обадили и са казали, че е отишъл в планината и нямат връзка с него. Телефонът му не отговаря и никой не го е виждал. Кое по-точно е лъжливото от всичко това да ни разясниш! И ти ли си м***л0умен, като спасителите, които по въздух и суша не са успели да го открият и то при условие, че е на едно място, не е мърдал от там и е с палатка. Това не са никакви спасители, а пълни некадърници, както очевидно си и ти същия, щом пишеш подобни глупости.

107

Анонимен

преди 7 години

Търсенето на Сертов кой плати?

106

112

преди 7 години

сигналът е подаден на 112 ,за лъжлив сигнал и при реагирали екипи глобата е 20 000лв ,ако този е бил подготвен и не е бедствал подалият сигнала да плаща. Иначе всеки може дето се вика да ти прати пожарната у вас докато си на скарата на собствената си тераса и да разхожда по два автомобила.

105

спасете ме

преди 7 години

Ако беше умрял нямаше да го карат да плаща нищо, а сега виждате...За друг път да знае, че в тази държава е по-лошо да си жив. И как тези "спасители" ще оправдаят парите, като не са го намерили, а човека е стоял само на едно място в палатка и то по маршрута. Май само имитират дейност и вземат държавни пари тези т.нар. спасители. А спомняте ли си за оня на Витоша с колелото? Цяла седмица го търсиха, а той до пътеката и колело на няколко метра от него. Баси "спасителите" дето имаме...

104

Анонимен

преди 7 години

първо парите от КТБ, това не трябва да се забравя! Относно планинаря, не са го намерили спасителите, няма пари за тях!

103

Анонимен

преди 7 години

Обаче и планът не сработи. Като стана достояние на СМИ, че го търсят всички предвиждаха поредната кървава история,обаче ГРЕДА!СЕГА РЕАКЦИИТЕ СА НАПЪЛНО НЕАДЕКВАТНИ. Оцелел да му се невиди, нема наУчно обяснение, затова да плаща!Сигурно има извънземен *** в мозъка, това устройва ли ви?

102

777

преди 7 години

Браво! А в същото време деца чакат скъпо лечение! Нека тези пари се удържат от данъци на Тодор!

101

Анонимен

преди 7 години

до 134 Момък, с лихвите са вече 27 милиарда. Тоест и внуците ни няма да могат да ги изплатят.