99

Веселяка

преди 7 години

Гербаджиите станаха за смях, трябва да си сложат за емблема слънчоглед, та да им е удобно винаги да са във властта. Бойко трябва да се прекръсти на хамелеон, така поне ще му е простено за непостоянната позиция.

98

Анонимен

преди 7 години

Няма такива наглеци като ГЕРБ! Народе, много си ***!

97

Анонимен

преди 7 години

Най-авторитетен пред кого?-Пред пуделите около него,може би.Ако е мъж,да се яви на избори и там да разбере колко му е авторитета.Ама май много го е страх.Вече е съжалил за подадената оставка и се чуди как отново да се върне на власт.И понеже няма друг шанс,ще се остави деформаторите много да му се помолят и накрая с неудоволствие ще кандиса.Уважаеми сънародници,цирка продължава.Ако нямате хляб,яжте пасти.

96

Ивайло

преди 7 години

Е със президент космонавт, каква президентска република ще сме. По скоро ще сме между галактически съветска ***

95

Анонимен

преди 7 години

борисов 3 означава ;правителство от политически трупове.по добре президентска република

94

Аскьовски новини

преди 7 години

След няколко поредни безуспешни опита Гумен Радев най-после успял да вдигне за малко самолета и зарадвал генерал Деси! На сутринта се опитал пак да лети, но горивото било свършило заради нощния полет и те така нелепо свършила и тая история за гумения ни президент!

93

з н а й к о

преди 7 години

Чао за са, и лек ти път

92

Чърчил

преди 7 години

Ако Бойко Борисов отново стане примиер с мандата на Реформаторите все едно че си е направил ХАРАКИРИ...

91

з н а й к о

преди 7 години

Така е, тая е флюбена Бойко и то яко

90

избирател

преди 7 години

Ако има кабинет на което не ми се вярва щото трябва да променят избирателния кодекс а тези в парламента не искат това. Но интересно с кого ще се коалират и ако направят патриотите продажници ли ще бъдат. Хора няма управници с достойнство в тази държава. Необходимо е презедентска република.

89

Позитански тревоги

преди 7 години

Радо Пъпеша се оплакал на другарката Нинова, че генерал Деси с който живее му е забранил да ходи с другарката Йотова по вечеринки и другарски приеми щото ще го напусне завинаги! Другарката Нинова проявила разбиране по въпроса и наредила от тук насетне Йотова да се дегизира като охранител като за целта трябвало да си гълта шкембето, когато е сред хората!

88

з н а й к о

преди 7 години

Браво Cидни, гуем си!!!!

87

поговорка послеслов

преди 7 години

Един път стомна за вода,втори път стомна за вода,третият път се чупи! Бойко, ако не знаеш тази поговорка, това не е оправдание! А напънът да си на върха, след като сам скочи и сега пак да се качваш горе изисква много усилия!

86

БАБА КУНА

преди 7 години

СТИГА ВЕЧЕ ГЕРБЕРСКИ ТЕРОР И МУТРА НА ВАСТ !!!

85

су

преди 7 години

Май някой се изпалшил от служебния кабинет, който Радев мисли да назначи. Интересно...Иначе голям парадокс, човека който преди месец разпусна парламента и каза, че няма морал да управлява сега се гласи за премиер... Бог да пази българия с такива управници.

84

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Половината министри на тиквата в...оставка,се разследват от прокуратурата.Всеки момент горят...бушони и кабинета му се тресе в агония.На фона на това,този ще прави...нов,с един измислен...мандат от същите персони.Преоблякол се Илия и пак в...тия,агонията се удължава и леталния...изход на проекта ГЕРП е неизбежен.

83

М, да ...

преди 7 години

Гастролиращите циркови паляци от ГЕРБ - *** ми дойди ми! Неразбрах нещо що бе за рева на Борисов при избора на ген.Радев! То беха сълзи, то беха сополи! :) Смешници!

82

Nadia Nikolova

преди 7 години

евала на герб , така трябва властта не трябва да се сдава.На кого ни оставя??Кой ще ни урежда обществените поръчки,кой ще се грижи за Пеевски и олигархията, кой ще саботира реформите в правосъдието, нали лично герб ни обеща че няма да допусне в България да бъдат съдени корумпирани политици и мафиоти . Дръж властта хората сме с теб .

81

Попов

преди 7 години

И това ще е краят на всички партии които подкрепят това уродливо правителство

80

Анонимен

преди 7 години

Ние работим Борисовда не прави повечекабинети. И немцитеказаха че се краде принего.