33

Анонимен

преди 7 години

"българите обичат да си пребиват жените и децата да ги наричат к...ви и т.н."Ние българите го правим това само с вашите жени и на тях им харесва. Питай Ферхундето.

32

Блатен тъжник

преди 7 години

Какъв мигрант- чува се, че говорят на холандски!Поправете ме, ако греша!Иначе-. че са и.з.ро.ди, това е ясно!И.з.р.о.ди.те нямат етнос, народност и социална група- те се пръкват от смесицата на съвременния начи на живот, с бедност, омраза, неграмотност, духовна нищета и чувство за безнаказаност!

31

Анонимен

преди 7 години

Говорят на арабски.

30

Dp

преди 7 години

Тоз нема как да не го хванат, контролът в Холандия е голам. Не знам как да нарека такава морална деградация, нямам думи. Но реално погледнато, хората правят доста по-ужасни неща безнаказано. За съжаление.

29

Анонимен

преди 7 години

българите обичат да си пребиват жените и децата да ги наричат к...ви и т.н. Пет века омешване с *** до това води. А едно време сме били център на цивилизацията. Сега сме някакво полу-потурчено местно племе

28

Анонимен

преди 7 години

Онзи е Светослав, а този е Издислав.

27

Анонимен

преди 7 години

Чашата вече почти прелива. Всички тия елементи ще си изпатят доста по-мащабно....... ... отпреди 70 години.Който си го търси - си го намира.

26

ами

преди 7 години

***!!!

25

Суека

преди 7 години

Нека има повече такива шутове и пребивания на хора в ЕВРОПАТА току виж са разкарали емигрантите арабески и други с примеси от ЕВРОПА ! То се чува от видеото ,че са скапани арабели тия от видеото с телефона дето снимат и ритат !

24

р

преди 7 години

Да не е Издислав .

23

Теди

преди 7 години

Мнението ми за тези двамата е много**************************************** пожелавам им само тъпкано да им се връща

22

Фори

преди 7 години

Изглежда му марков анцунга на човека! Щом е с марков анцунг, много ясно, че има правото да разпуска както намери за добре. На мен лично ми изглежда особено забавлението му и не го разбирам. Мен по ме кефи просто да вървя с черната тениска и да гледам как жените онемяват от копнеж, няма нужда да ги ритам. Този с марковия анцунг е различен от мене, но хората са различни, какво толкова?

21

saki

преди 7 години

Един път ще се случи , да сбъркат. Ще ритнат някоя жена, а малко по назад зад тях ще случи да върви 120 кг. и мъж с големите лапи и ще им избие зъбките.

20

Гадорян Гад

преди 7 години

Не се учудвам. *** колкото си щеш. Като нищо може и да създадат компютърна игра от ролеви тип. Да я кръстят Шут изотзадзе.

19

Анонимен

преди 7 години

"За западняка нали знаеш колко му е понятно какво е Максуда, какво е БГ."Аз съм наясно, че нивото на грамотност и обща култура на западняка е колкото на Черната Златка, затова пет пари не давам какво мисли овчата му глава. Това, което ме дразни е, че соро.ските медии у нас се скъсват да го наричат българин.

18

Знайко

преди 7 години

А такааааа.

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 17За западняка нали знаеш колко му е понятно какво е Максуда, какво е БГ. Българин ли го тиражират западните медии, българин. ние отрекохме ли, не. Колко му е и на този да го класифицират българин, това явно работи, а ние сме идеални за изтривалки.

16

Анонимен

преди 7 години

Не знам защо наричате сачовете "българи", след като Сорос продължава да киха пари за интегрирането им.

15

Предложение

преди 7 години

Супер, хайде да си направим една фейсбук страница и хора от цял свят да качват там такива видеа. Ще обявим годишна и месечни награди, ще стане модерно, много хора ще съберем. И тогава ще пуснем и реклами и ще се нагушиме с пари!

14

Анонимен

преди 7 години

"Българинът Светослав Стойков, който накара света да говори за България"На всички им е известно какъв тип "българи" живеят в Максуда.