17

Анонимен

преди 7 години

ИСКАМЕ ВЛАСТ, ИСКАМЕ ВЛАСТ, ИСКАМЕ МИНИСТРИ, ИСКАМЕ ДА ЛАПАМЕ ето това чуваме от тия простаци. при новите избори няма кои да гласува за тия ***,и те много добре го знаят затова сега плачат,я па че гласувам за бат бойко

16

Ала_Бала

преди 7 години

Време е да се назначи Генерал-губернатор, независимо от къде е. Все ще е по-добре. Може и някой беженец да се обяви за наследник на персийските царе и да го обявим за Цар. Пак ще по-добре.

15

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Правителство на Деформаторите няма да има. Просто те отново обслужват интересите на Тиквата и удължават мандата му/ агонията на България !

14

Срам нямате брей !

преди 7 години

Какво стана с Референдума ?Какви кабинети ще редите след ясната воля на Народа ?Защо не си намалихте субсидиите?

13

сейдераст

преди 7 години

Рамадан Кунев премиер! Слава на Сорош и на либерастията! бхк МИНИСТЕРСТВО! Прокопиев цар! Барак Обама, вечна дружба с Нигурия и Мозамбик! Афганите пушуни освободители!

12

Анонимен

преди 7 години

Правителство на Реформаторите ще е страшна катастрофа за България !!!

11

Анонимен

преди 7 години

реформаторите са скритото крилона БСП-да си се коалират и доган ще даде едно рамо и ще управляват...

10

1917

преди 7 години

До само ГЕРБЧе то в Герб има повече членове на Бкп, отколкото в Бсп, а пък при "социалистите" има най-много милионири и крупни "индустриалци" , станали такива от 9-те милиарда, който натрупа Луканката през периода 84-89 -аТо реално погледнато, в момента Дсб има по-лява реторика и действия от Бсп

9

Анонимен

преди 7 години

Реформаторите се крепят на гърба на БСП. Ако я няма, няма и да има кого да плюят, няма и обединяването на злобарите, няма и фалшивите проформатори.

8

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ + РЕФОРМАТОРИ = КРАДЦИ + РАЗБОЙНИЦИ

7

само ГЕРБ

преди 7 години

бойчееее докаде се докарахме бойчеееее хитрино бойчеееее гръмнаха цистерните бойчееее плевналиев бойчееееее дава твоя мандат бойчеееее на седесарите бойчеееее зимай мерки бойчеееееее не е на добре работата бойчееее корнелия бойчеееее министар да става бойчеееее червения байрак да вее бойчееееее мандрите да граби бойчеееее на народа кръвчицата ще изпие бойчееееее не ни оставяй бойчеееее на червената армия бойчееееее

6

маке пророк

преди 7 години

напролет ке дойде Българската Комунистическа Партия ке има национализация Белене ке заработи и ке има народен съд да му мислят сегашните демократи

5

Nadia Nikolova

преди 7 години

Ние сме реалисти.Кабинет Герб/Реформатори ще има след няколко месеца.А иначе лоша реклама няма.

4

1917

преди 7 години

Няма да го бъде, щото се готви кабинет герб- бсп-дпс-"патриоти", т.е. кабинет на бкп, като комунистите са заменени от приватизационно-енергийни капиталисти.

3

Анонимен

преди 7 години

Найден Зеленогорски най-ясно формулира идеологията на РФ, да не е на власт БСП. Явно тези не са мръднали напред от 1990 г. та до сега. Жалка работа!

2

дедо гоше

преди 7 години

кефи ме плевнелиев, извиха му ръцете да прави сужебно преди радев да застъпи ама той ще ги финтира много елегантно!!!писма ми от тънките смектки на бивши или настоящи комунисти...егати държавата!!

1

Байчо

преди 7 години

И да не го бъде пак ще ни бъде, я министър, я премиер, а може и да се сети някой за РФ на изборите.