32

Анонимен

преди 7 години

Много е голяма вероятността Хитрино да е заради бунта в Харманли! Но също е възможно и други държави да са се възползвали от този бунт и да са организирали атентата в Хитрино!

31

Цацава

преди 7 години

Парламента вместо да купува ненужни самилети за генерала, да закупи 2 мото-крана по 100т.и друга тежка техника за гр.защита и горски пожари...

30

опетков

преди 7 години

До Анонимен По друг начин щеше да мислиш ако ти беше пострадал. Затова сме граждани на една държава, а не стадо скудоумни овце, събрани на една територия. Но изглежда съм сбъркал, като чета твоят коментар.

29

Анонимен

преди 7 години

Хитрино заради бунта в Харманли.......?

28

Mutrostan

преди 7 години

Тиквата един кран като румънските няма.. К'во остава за другото?!

27

А дано

преди 7 години

Как ще ги пренесат тия кранове през карпатите направо не ми се мисли!

26

Анонимен

преди 7 години

Това е международна организирана престъпна група /МОПГ/ КОЯТО ИСКА ДА УМОРИ БЪЛГАРИТЕ ОТ ГЛАД. Тъй като турците в Хитрино са работливи и изхранват България. Сега след взрива няма кой да работи?

25

Fennel

преди 7 години

Na Flexyhome kato porachat 300 kasti po primerno samo kazvam 30 000 euro ili po izbor za druga cena - 9 000 000 euro - za 10 dena ste si imat vsichko horata...zastrahovkata na vlaka, na garata,na obstinata, na policiata, na magazinchetata, na automobilite, na drugite tereni i na razrushenite sgradi ste pokrie vsichki nujdi...

24

Лилето Павлова

преди 7 години

Бих искала да споделя, че работим усилено и вече правим проверкадали влакът е имал гражданска отговорностдали винетния стикер е бил залепен на предното стъклои дали машинистът пази касовата бележка с написан ноомера на локомотива.Добрата новина е, че за 2017 няма да има увеличение на винетките.Освен това мерихме грайфера на гумите на влага и ще наложим двойни глоби.Благодаря Ви за вниманието.

23

Анонимен

преди 7 години

Как така другите цистерни не са се взривили под натиска на ударната вълна която разруши цяло село и под стотиците градуси при пожара?Как така на мястото на взрива няма хора с маски и противогази? Как така по време на разследване се допускат журналисти на БТВ до мястото на взрива ?Иама ли газ във другите цистерни?????Как така дни след като Бъчварова каза ,че се готви терористична атака стават золумите в метрото и взрив в Хитрино ?

22

Анонимен

преди 7 години

ДО 17 НАПРОТИВ СЕГА ЩЕ ИМАТ ВРЕМЕ ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА ЖИВОТНИТЕ. Като общината и гарата срутени. Няма да са на работа.

21

Станишев

преди 7 години

"Източването на една дерайлирала цистерна трае 2-2,5 часа, а те са 12, така че 48 часа няма да стигнат, както се е смятало първоначално", помагайте със сметките! Да кажем по 3 часа на цистерна да отиват пак са 36 часа?

20

Анонимен

преди 7 години

А фирмата има ли застраховка за отговорност при превоз на опасни стоки? такава застраховка е задължителна в тези случаи, аз не съм съгласен с парите от бюджета да се плащат щети нанесени от една или друга мутренска фирма

19

Анонимен

преди 7 години

Защото застрахователя трябва да извади един вагон пари. Затова сега екип от адвокати, колкото населението на едно село, работи да отърве застрахователя от задължението му.

18

Анонимен

преди 7 години

Не виждам,защо трябва да се дават пари от бюджета, гражданската отгожорност на кола покрива 500000 лв., със застраховката на влака може да се построи ново село.

17

Анонимен

преди 7 години

Хората са останали без домове, някои от тях са изгубили близки. Най-вероятно ще останат и без работа, а няма как да се погрижат и за животните си. Тепърва им предстои трудното.

16

др стоянова

преди 7 години

искам да попитам как да си премахна тези скапани реклами за губене на теглото ми като аз искам да пълнее смърт на диетите и искам да ям всичко което аз си преценя това с диетите една мафия аптекарска

15

Joko

преди 7 години

Москов, кога ти почеря з***дник@, кога започна да имаш мнение по технически въпроси !Прочети какви противоречиви глупости си набъбрил !

14

Анонимен

преди 7 години

И аз си го мислех....--------Недей, недей да се мъчиш така преди лягане, ще се изпотиш, ще се отвиеш и си готов с двойна бронхопневмония комплицирана с мозъчен оток...

13

Анонимен

преди 7 години

Колко е удобно безхаберието на управляващите да се обясни с тероризъм.