177

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТОБРЯЗВАНЕТО Е ХИГЕНИЧНО,А НЕ ТВОЕТО

176

истина

преди 7 години

Ние всички сме български граждани,просто питам ви какъв е проблема за да се уважаваме.Аз съм от турски етнос,какъв ви е проблема с този етнос

175

Су35

преди 7 години

Значи ако борисов е отказал помощ или е глупав, или има нещо за криене, затова и не иска чужди хора на мястото. Слушам как имало изтичане на газ, а не видях никой с маска или противогаз. Отцепиха района и не дават никой да припари.10 дена щели да работят. Абе малко странно...Слушах по някоя тв обади се човек от бранша и каза че скоростта на влака може да се каже с точност. Записана е в нещо(забравих какво каза точно) но ставало за 5мин. Вече 2ри ден няма инфо. Май пак някой сиромах ще го отнесе.

174

турчина

преди 7 години

Не се налага да го миеш. Друго не знам. Понеже нямаш кожа главата е навън. Като уринираш не остава урина под кожата. Защото я няма. Сухо е. Освен това главата цял ден се трие в гащите и става нечувствителна. Правиш го един час и не свършваш лесно. Той е надървен но не е влажен и чувствителен.

173

Анонимен

преди 7 години

До турчинаАз се сещам за една публикация на търската академия на науките, където беше написано, че до Босфора няма генетични доказателства за турско присъствие.Иначе - минарета има. Нали романьора взема пари за това. :)))))))))))))))))))))))))))

172

Анонимен

преди 7 години

До Анонименвсе пак това е село като не допускат хората до домовете им кой се грижи за животните те на произвола на съдбата ли са вярно трагедията е голяма но живота продължава а те са живи същества

171

турчина

преди 7 години

Защо се реже кожата питайте евреите, те създадоха Исляма. И Християнството.

170

турчина

преди 7 години

Нямам нищо против България. България е демократична страна. Особено към малцинствата. Аз самия не се определям като малцинство защото според управниците има едно единствено малцинство в страната. Но понеже е демокрация е забранено дори да назовеш името на малцинството. Но ми писна. Една вечер сядам оставям си работата и пиша нарочно като турчин не защото съм расист, мразя страната и др. но пиша като турчин и се появяват "атакисти", патриоти" и други.

169

Сашо Диков

преди 7 години

Днес стана ясно ,че Бойко Борисов е отказал предложена помощ от чужбина за пострадалите хора в Хитрино

168

Анонимен

преди 7 години

До турчинаМи искам си моя ТОЙ. Ти искаш да ти го режат - вероятно се опасяваш да не ти посегне, защото си женствен...

167

Анонимен

преди 7 години

Днес стана ясно ,че Бойко Борисов е отказал предложена помощ от чужбина за пострадалите хора в Хитрино

166

ПИТАМ!

преди 7 години

Бойко,Хората от Хитрино ще получават ли помощи ежедневно, както получават мигрантите?Защо не поддържаме българите, а поддържаме престъпници, минали границите на България?!!!Знаеш ли, Бойко, що падна?Защото играеше между няколко султана!

165

Анонимен

преди 7 години

Ей атакистб скапан,я остави турчина на мира бе,той е български гражданин който сим плаща данъците във България,тази старана е и негова ,той мама права колкото и нас християните и да ,какво като е обрязан,важно е ,че е интегриран но виж за Волен Сидеров наркомана не може да се каже същото,педофил от сточна гара с гола фотосесия с мека китка,дали не е гърмян от зад.

164

Анонимен

преди 7 години

Тиквата е отказал предложена помощ от чужбина за трагедията в Хитрино.

163

турчина

преди 7 години

Какво лошо има в това да си обрязан?Отговори Атакисте?

162

Kit Chelin

преди 7 години

Какъв човек трябва да си за да си правиш снимки на фона на цистерните и разрушените сгради в Хитрино? За кой ли път този човек показа, че няма нито съвест нито морал? Да си правиш пиар от една толкова жестока трагедия означава, че си напълно безчувствен към страданието на хората, нагъл и самовлюбен. Не знам и какъв пожарникар си бил др. Борисоф щом твърдиш, че пропилена е "горлив". И на фона на тази трагедия нашите медии отново го величаят. Няма такъв премиер а и няма държава.

161

жепеец

преди 7 години

понеже абсолютно всички тук сте лаици грешката е в диспечерския пункт сгрешена стрелка

160

Анонимен

преди 7 години

ЗАЩо е тоя картоф на първата снимка?! Мама ви Пиарска.

159

Анонимен

преди 7 години

Вижте колко обгорели са останалите цистерни ,забележете на каква ударна вълна са устояли,какво говори това ? Ами цистерна как да е не се взривява освен ако не и е помогнато умишлено.11 цистерни тъпкани със взривоопасни вещества на са се взривилиа,защото цистерните са проектирани да не се взривяват така лесно,устояли са на стотици градуси по време на пожара,ударната вълна не е могла да ги взриви.

158

фен на бсп

преди 7 години

Фродо нещастен! Ето го