93

Анонимен

преди 7 години

Пожарната освен ,че е дошла след час е нямала и вода аве жалка работа мани мани ЕС

92

Анонимен

преди 7 години

Интересно,всички хора от Хитрино които са се обаждали на 112 казват че пожарната е дошла след един час и че ако са действали малко по бързо щетите от пожара нямало да бъдат толкова големи. Боце пак говори за професионализъм,специалисти и т.н. Защо ли съм по склонен да вярвам на жителите на Хитрино?

91

Анонимен

преди 7 години

Плюете по Борисов, но той беше на мястото на инцидента, което все още не е безопасно

90

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен той си е техен на когото искат и по колкото искат ще го продават а на когото не му е изгодно няма да купува ти би ли понесъл някой да ти нарежда как и какво ще правиш в собственият си дом

89

Анонимен

преди 7 години

До енергетик-отоплител то за да ползваш газ трябва ум никога бутилката ми не стой в затворено помещение ползвам 39 години може да е било лошо миналото време но се мислеше за сигурността на хората всеки който искаше да ползва газ ходеше 3 дни на курс в топливо и му даваха зелено талонче нещо като разрешително да борави с газ

88

Анонимен

преди 7 години

Хич няма да се учудя ако антибългарите от ГЕРБ са организирали този взрив за да го използват случая за поредния евтин ПР и да узурпират отново властта.

87

Анонимен

преди 7 години

До Nadia NikolovaТи ми озвучи най-страшния кошмар...ще се видим в ада)))

86

Анонимен

преди 7 години

Мутро, а защо не кажеш нещо за контрабандата на горива, осъществявана от приятелчета ти, които лично ти покровителстваш. И защо е било нужнп да возите тези 26 цистерни през нощта. Имали ли са платен акциз. Отново ли с приятелчето ти Цацаров ще потулите случая като с Мишо Бирата ?

85

Цитати

преди 7 години

Няма такава мисъл, няма такъв изказ!!!Прокурорите и следователите от Бургас до Русе работят....??? А тези от Варна до Владивисток какво правят??Замерва се първо концентрацията във въздуха. Много сложен експеримент и много рисковИзточването на цистерните е много сложна и бавна технология. Много внимателно трябва да се прави, тъй като се прави цистерна по цистернаДа стискаме палци и да се помолим, който на който Бог си се моли

84

Nadia Nikolova

преди 7 години

Жалки сте...Вие по-добре ли ще се справите със ситуацията?Едва ли.Некадърници!

83

веган

преди 7 години

Докато имаме подобни политици във властта, които казват, че "но животни се купуват", Бог ще продължи да ни наказа.

82

Анонимен

преди 7 години

Тоя цистерна е гръмнатала точно толкова случайно, колкото Кулите-близнаци ги свали Бин Ладен.Сега тежкият съдебен процес ще изкрава виновен машиниста, чистачката на фирмата и некоя счетоводителка.Гади ми се!

81

Анонимен

преди 7 години

А мен ме е страх, че пак "ще те избират", Тикво!!!!

80

Анонимен

преди 7 години

Човечеца, на когото жена му е била изгоряла в пекарната, искаше да му са даде Калашник.ДАЙТЕ МУ!!!

79

Анонимен

преди 7 години

То там в това село само джунгари живеят ве

78

socialen

преди 7 години

Неграмотният Борисов е на всяка манджа мерудия. Само простотии пред неграмотния му, малоброен електорат от бедни, провинциални, български пролетарии.

77

Анонимен

преди 7 години

Частното БДЖ гръмна.Интересното е че Баце не кълне частната фирма.Явно са си ПЛАЩАЛИ.Не случайно са "усвоили" 20 милиона евро по евро-програмките.Такива кинти без личното одобрение на Баце не се получавата.

76

Вангелия!

преди 7 години

Всеки който се опита да се ПОДИГРАЕ с ЖИВОТА и ПАМЕТТА на НОРМАЛНИТЕ ХОРА от ХИТРИНО ,ШЕ СИ ПОНЕСЕ СЪДБАТА!!!

75

Анонимен

преди 7 години

102,Така си е - нашичкия разбира от пожари, взривове, наводнения, престрелки /за паркомясто/, фалити на банки, атомни централи, хъбове, еврофондове, пътно строителство, съдебна система, футбол, джипове, хеликоптери, кучета, магнолии ... , разбира също от комунизъм, демокрация, евроинтеграция, евроатлантизъм, а в момента разучава хибридните войни и популизма. Но най-много му се отдават позьорството и демагогията.

74

Никога вече соц!

преди 7 години

Борисов е на мястото на инцидента, където още е опасно, но той се опитва да помогне с решаването на конкретни проблеми и съгласуването на сложна кризисна ситуация с участието на няколко държавни служби.В същото време ген Радев е на безопасно разстояние в шуменската болница и пречи на лекарите да се грижат за пострадалите като се снима пред камерите на журналистите.Е, нека сами да прецените кой си прави ПиАр и кой си върши работата!