83

Анонимен

преди 7 години

Прилича на Атентат срещу турското население в България , да се разледва от Европол и после на съд в Хага

82

плебей

преди 7 години

Не разбрахте ли , че Радев не е с чалгаджийски манталитет да дрънка по телевизиите и да примигва самодоволно , когато журналята го гледат с телешко възхищение. Има да чакате да отговаря на всички *** въпроси. Кратко и ясно , без лигавщини.

81

Борисов-Радев

преди 7 години

Единия е на място заедно с пожарникарите за да им вдъхне кураж, че не дай Боже се взриви и друга цистерна докато я охлаждат. Организира щабове, евакуации, изтегляне на цистерни, вадене на пострадали........Другия............. по терлици в болницата , бръщолеви общи фрази, и...........готов да дари кръв!!!!! И троловете тук го представят за подвиг!!! Че аз съм дарявал поне 20 пъти бре!! Изберете ме за преззидент!! ама ако ще е по този критерии..............*** "братя" ме бият!! Значи.....

80

до 93

преди 7 години

Тия милиони дето харизахме на Росатом са вследствие на престъпното правителство на Станишем и малоу-мния ми министър Петър .....! Защото са купили реактора за Белене без договор само на братско доверие и сега виновните *** трябва да влязат в затвора за милиардите дадени за първата площадка за Белене и после за втората площадка, която се напълни с вода и сега и един огромен гьол и съответно за реактора, който ни излезе супер скъпо и прескъпо! Цялата тая авантюра на комунистите ни струва м

79

Аааа

преди 7 години

Друго си е бате бойко да излезе и да каже с усмивка на лице. Веднага по 5 паржоли на кучето изровило труповете за награда. За импийчмънт ми говорят некви тролчета ама излезте на улицата и гопоискайте да ви видим. Той човека още не се е заклел те мислят как да го свалят. Смях. Цяла сутрин питат къде е що не бил там. Скрил се бил под полата на нинова и.т.н. Сега реват на умряло къв популист бил. Защо ходил в болницата защо искал да даде кръв.( 23% разлика. Би навсякъде по света без турция.)

78

Анонимен

преди 7 години

Щом имаме милиарди които харизахме на Росатом значи ще се намерят милиони за нови къщи на хората ?

77

Фургона

преди 7 години

Айде сега! Отивайте и ревете на Ивропата за 160 млн. лв. за пострадалите! Стиска ли ви? Айде Кристалинчето... На баце Личето да ЛОБИРА да оправят на хората къщичките? За други бедстващи и авариращи има, само за нас нема! Защо? Щото имаме прИзИдентин, Оправляващи, газол.. Изци и др. То... И от магаре политикант става, ама нещо бъркаме политика с политикантина. Единия мисли, другия ***.

76

мафия

преди 7 години

Не се притеснявай Гербаджията кмет Христов веднага ще предложи на общ.съветник от герб арх Тусузов да проектира всичко дори да изкопира чужди проекти.

75

Анонимен

преди 7 години

Стига популизъм, говорилните са ни до болка познати! Бързите и ефективни действия са важни в момента, а не празни приказки!

74

Анонимен

преди 7 години

Другарю генерал Радев, фокусирайте се върху това как можете да помогнете на хората. Не ми се лигавете и нямаме нужда точно в момента да търсите виновни. Не, че комуноидните не сте нещастни хейтърчета .. но малко прекалявате !

73

демократ

преди 7 години

Абе руската газ е вредна за живота,здравето и имуществото на вас и всички около вас.. Добре че Бойко спря Южен поток че ако гръмне .......не ми се мисли .

72

Анонимен

преди 7 години

Президента има огромен бюджет . И пт сега го подготвиха от ДПС как да се харчи! А има българи и лев от държавата не са взели тия 27години. ТО ДА ПАЗИ ГОСПОД .НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ВРЕДИШ ОТ ТАКИВА МАЗНИЦИ.

71

kloaka

преди 7 години

До Анонименna radev fizionomiata i govora sa my tyrski.

70

Анонимен

преди 7 години

Надявам се Радев да се запознае с процедурата по импийчмънт от първа ръка.

69

Първа ИнвестБанк

преди 7 години

До 63 Това е работа на правителството, не на президента който не е встъпил в длъжност. Защо не питаш пухльото Плевнелиев къде е ? Сега да видим правителството как ще подсигури фургони, като всичките ги закараха на границата с Турция. Прокуратурата ще видите как ще подмине приятелите на тиквата от банката ( собственик на частната ЖП компания са Цеко Минев-скиора и Мутафчиев). Те трябва да платят пораженията и обезщетения на загинали и ранени. Може би , ама надали....

68

Анонимен

преди 7 години

Тъпо е тази вечер да се дърлим сини, червени, пембени, но щом така ви е кеф, ваша воля.

67

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 69Аланкоолу е онзи, който вече не знам колко години си гледа калинките и паричките, а като стане трагедия ходи сред труповете да ги брои и да търси виновни! Колко пъти вече е така? В мирно време, хората умират в домовете си не от земетресение, не от торнадо, не от потоп, а от човешка грешка! Всичко е бизнес! Няма контрол, не се спазват правила и закони! И накрая се появява мъжкаря в целия си блясък, да спасява останалите живи! Стига!

66

Анонимен

преди 7 години

К ретена-машинист е спал и не е следил скоростта, винаги така става.Не видял, че наближава гара и трябва да намали, защото може да му превключат коловоза.Докато не почнат да бесят машинисти, все така ще е.

65

Анонимен

преди 7 години

Популизъм щеше да е, ако беше дал кръв въпреки отказа на лекарите ( давал съм 4 пъти, не е толкова страшно )

64

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНищо лошо не направил, просто уточняваме, че не е дал кръв.Иначе хубаво, че е предложил.А знае ли се от коя кръвна група е?