219

Анонимен

преди 7 години

До Херкулес 150Аз пък съм живял 4 години в Русия и не съм видял нищо братско в тях. Що се отнася до рускините (защото ти повдигаш въпроса за тях) те се овъртат около българите защото руснаците не могат да ги оправят се-ксуално. Другата им цел е, ако могат, да хванат някой балък да ги изкара от Русия, но веднаж дошли в Бг, показват истинската си азиатска природа. Имам няколко приятели и познати които направиха тази грешка и тя се оказа фатална както за роднините им в Бг така и за децата им.

218

Анонимен

преди 7 години

"Министър Митов в САЩ: България може да смени курса!"--- Я, па тоя!? Плаши САЩ, а? :):)

217

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен А ние си имаме Българи - Туркофили ,гарантирано от ГЕРБ и комундела от Банкя .

216

РККА

преди 7 години

питал е някой Митов за санкции и за анексиране,колкото питали пра.сето за коледа.... и чий го дири по Америка като е в оставка,г.ъ.з път да види,

215

Анонимен

преди 7 години

Я изчезваи ***.

214

SS

преди 7 години

тоа ненормалник - хамериканска марионетка, е позор за България!

213

Анонимен

преди 7 години

Нямам нищо общо с Русия, но като чета коментарите се вижда, че едно и също гюбре плюе по Русия, неясно защо като статията е за предателя митов и няма общо ни с русофили ни с други освен с гербераси.

212

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 285Вие,червената пасина и турците-русофили,сте амо на думи за ЕС и НАТО,а на дела-не.То и Ердоган уж,е за ЕС и НАТО,но затваря и избива всеки,който му пречи да бъде дистатор,какъвто е Путин.Анадъм!

211

Анонимен

преди 7 години

БСП/АБВ и ДПС никага не са донесли нищо добро на България.Всички "екстри",които ползват социалистите в ЕС,не са тяхно дело,могат само да навредят трайно на страната и да ни хвърлят в неизвестност,изолация и бедност.Докато тяхните "придобивки"от Путин се запазват.Това ще рече,че червената олигархия ще става все по-богата,а обикновените българи-все по-бедни.

210

89447

преди 7 години

Как двуизмерните се хващат на дебелашки въдици за излизане от НАТО и ЕС! За да се правят на значими сега навиват латерната за смяна на ориентацита ни - видно е, че никоя партия не е за това, а и Алиансът и Съюзът не биха допуснали. Митов иска да покаже колко е небходимо на САЩ за техните геополитически сценарии и как без него и компания всичко отива под Русия. Но и в САЩ не пасат знаят, че Русия е загубила влияние у нас. Знаят, че Радев е магистър Стратегически проучвания и защо е учил това.

209

НИКО

преди 7 години

за американското еничарче е най добре е да остане в щатите че в българия става ветровито за него. чий го дърви там нали е в оставка като какъв се изживява ?

208

Анескиращ бомбандир

преди 7 години

Русия анескира, дестабилизира, бомбандир***********************Две груби грешки само в едно изречение, аферим!

207

Анонимен

преди 7 години

Митов ти си класически герберас произлязъл от комунисти, какво се праиш на евроатлантик???

206

анонимен

преди 7 години

нямаше референдум за влизане на бьлгария в нато и ес така че аз на никого не сьм дала мандат какьв курс да следва така че когато се говори трябва да се изхожда оттова положение аз искам мир по света мир сьс сьседите не желая конфликти срусия

205

Анонимен

преди 7 години

Като е в оставка , какво търси майка си в САЩ

204

Анонимен

преди 7 години

Не е путинофил този който защитава българските интереси. А те за съжаление не съвпадат с американските. Българите никога не са финансирали тероризма.

203

Анонимен

преди 7 години

Мечтата на путинофилите е България да се присъедини към "Рашка-Говяшка" !

202

Анонимен

преди 7 години

Радев няма на кого да докладва защото е български президент, а не американска *** като срама митов.

201

Анонимен

преди 7 години

Абе, кога най-сетне Радев ще докладва в Кремъл за КУРСА на Задунайская.

200

до SpaceX

преди 7 години

"Крайно време е да свикнеш с мисълта ,че си натовска страна"Момченце, НАТО е военен съюз, а не политически. Политическата ситуация и изборите у нас не работа на САЩ и НАТО.