70

Анонимен

преди 7 години

След свалянето на рускиясамолет и последвалите руски санкции Ердоган усети честраната му излиза извън релси икономически и бепринуден да смени курсана 180 градуса.Включително енергийните проекти с Русия.Което пък принуди САЩ да инсценират преврат в Турция защото тяхната цел е да пласират техен шистов газ в Европа и всячески да пречат на енергийни доставки от Русия.

69

Анонимен

преди 7 години

Авторът на статията пропуска Армения, която е страна в конфликта в Нагорни Карабах и приятелка на Русия. На Султана може да му излязат криви сметките. То така са диктаторите, ужким приятели, пък всеки гледа да *** другия!

68

9К51

преди 7 години

Какво пък, сега ще го смени "Турски поток" ... да, но ние с политиката си на слугинаш спрямо чичо Сам останахме с пръст в устата! България загуби 3,5 млрд долара инвестиции и над 300 млн. транзитни такси, които сега ще прибира Анкара ..както е казал народа "ум царува ум робува ум патки пасе". Нещо повече сегашната ни газотранспортна система може да отиде за скрап, понеже транзита за Турция, Македония, който сега минава през България няма да го има ..пълен валат...

67

Шопа

преди 7 години

Разменят ли Русия и Турция Карабах срещу Алепо?! Това е невъзможно. Ако Русия направи поздобно нещо православното християнство ще се отрече от нея. Русия в бъдеще само ще печели. Може би по различни начини, с хитрост или с измама, но винаги ще печели. Ще печели християнството.

66

Анонимен

преди 7 години

Все повече се убеждавам че света се управлява от великия и мъдър Путин. Браво!

65

|V|art!n

преди 7 години

Ако съм се объркал се извинявам, но имаше пак един приятел с турското знаме, който възхваляваше американо-турската дружба.

64

|V|art!n

преди 7 години

А Южен поток не беше ли в Български интерес? Ако питаш русофоба, ще ти каже, че каквото е против интересите на САЩ, е и против нашите интереси. Толкова струва русофобското родолюбие :)

63

|V|art!n

преди 7 години

Ама аз не се причислявам към русофилите, приятел. Имат си и руснаците много чепки за дялкане, ама ги предпочитам като международни партньори пред САЩ. Естествено, русофобската *** не търпи никакви такива възгледи, баш като комунистите на времето. По нищо не се отличавате от тях, като едни послушни комсомолчета сте. Ироноя голяма :))

62

бг

преди 7 години

Турците ще бегат ли от Сирия или още се моткат?Да не стане късно,опасявам се.

61

Анонимен

преди 7 години

евросъюза е сбирщина корумпирани хрантутници, които не разбират от политика.

60

стига вече

преди 7 години

Вия не раздянахте ли че Русия не разменя нищо те не предават своите съюзници и приятели и такива заглавия са провокация и лъжа...

59

Анонимен

преди 7 години

До |V|art!nМи явно има повече мозък от Путин щом излиза победил от цялата работа.

58

|V|art!n

преди 7 години

Защото както добре се видя, Ердоганя се върти като фурнаджийска лопата и ще падне и от двата стола :)

57

Анонимен

преди 7 години

До |V|art!nЗа разлика от вас психично нестабилни русофили, русофобите не се кълнем в една или друга страна и не я защитаваме с цената на всичко както правите с вкисналата си руска *** :) все ми е едно кой на кого се е извинил :) ама нааканите бяхте вие когато Путин го прие после :)

56

Анонимен

преди 7 години

До 98Ми те за това се взеха с руснаците по това си приличат.

55

|V|art!n

преди 7 години

А русофобите направо останаха наакани Ердоганябкато се извини на Путин за сваления самолет и като показа среден на САЩ. Ама нали се сещате, че САЩ пак ще му устроят на Ердоганя погребение?

54

Анонимен

преди 7 години

До до 97Хахаха ох да не засегнах малката ти душичка? :))

53

Анонимен

преди 7 години

Русофилите още ли чакате русия да ви спасява от приятелите си турците? :) хахаха

52

Анонимен

преди 7 години

Русофилите още не могат да преглътнат как Путинчо се прегърна с Ердоган въпреки сваления самолет :) ех помня какви коментари имаше по него време.. ядрени ръкети летяха къде ли не и не знам си ко... и какво стана? Всеки си гледа интереса без значение принципите които говори че устоява :)

51

бг

преди 7 години

Карабах е арменски,а не пакистански или сомалийски.А САЩ,Турция,Англия и Сауд Арабел трябва да изплатят 4 трилиона долара репарации на Сирия.