20

валентина

преди 7 години

Много ми е смешно с тия пишман патриоти в тая държава хаха,патриоти-друг път,и понеже е патриот си стои само в бг и си мъчи семейството,щото го мързи да излезе в някоя нормална държава да изкара някой лев,ами си праща жената сигурно..по мързелив и готованец от българския мъж-няма.

19

Плефнелиев

преди 7 години

Обичайте латиносите и цветнокожитете горките бягат от робството и от войнатаправете мелезииотречете се от българскотосрамувайте се че сте българибъдете евроатлантици бъдете глобалисти

18

Анонимен

преди 7 години

До 17айде стига глупости-правели се пари в БГ..с какво?с кражби?аре бегай,аз съм работил И В ИСПАНИЯ,ИТАЛИЯ нормална работа,всякаква работа,и съм взимал за да живея човешки,а тука?-работещите бедни,това е истината!

17

Един патриот

преди 7 години

Ще предложим нов закон - напуснеш ли веднъж БГ и живееш ли постоянно в чужбина за повече от 2 години - ти се отнема автоматично българското гражданство. Вие нямате повече корени тук, мразите си родината, тя ви е мащеха, бъдете щастливи в новата ви държава и не се връщайте повече тук.

16

До 15

преди 7 години

До АнонименТе парите там по дърветата растат сигурно. Пари се правят навсякъде, стига да си находчив и работлив.

15

до 9

преди 7 години

Накъде заминавам или съм заминал, аз си знам. А ти си стой тук и не се занимавай с нас, дето "сме предали България".

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9като стигнете до терминал 2 помислете,че само семейството ще ви липсва,спомените с приятелите,спомените от детството,и то ще ви липсват,защото надалеч човек много започва да мисли,защото там се започва отначало,защото покрай теб няма приятели,които познаваш от години и те хваща страх,това ще ви липсва.После като имате късмета и си намерите работа,каквато и да е(защото няма срамна работа)-и започнете да взимате пари като за бял човек,и дори и ще пращате в БГ-друго ще мислите!

13

Анонимен

преди 7 години

Европа не е вече оная Европа от преди 30 години.Америка не е вече оная Америка от преди 30 години.Тая глобализация уби тотално смисъла да емигрираш.

12

до 7

преди 7 години

Ах, колко жалко същество си, дори не може да ти се обясни колко си жалък.

11

Анонимен

преди 7 години

По цял свят стават лоши неща, не само в България. Мислете

10

Анонимен

преди 7 години

С тая в Америка, ако нямаш $100 000 годишна заплата и не караш Лексус изобщо не може да разговаряш - високомерни, лицемерни, фалшиви, отвратителни женоря!

9

Анонимен

преди 7 години

още отначалото предположих следнотомомата е играла двойна игра с латиносипонеже тя е успяла самостоятелна доминираща е баламуркала единия латиностприятеля ищом е обезобразена това е убийство от ревност или страсття е третирала някой като баламурник, а другия като лошо момченакрая на някой не издържали нервите да го правят на баламаи я фрасналАко се беше държала достойно с мъжете и не се занимава с *** щеше да е жива и здрава.Но нали иска да е лошо момичеЛатиноси, ***

8

Анонимен

преди 7 години

Като напускате надъхани през Терминал 2, добре си помислете накъде заминавате. И там за където сте тръгнали дали не ви очакват повече мизерии и ядове отколкото в БГ.

7

WTF

преди 7 години

Когато през нощта ми се прияде сладолед - винаги пращам смс-и на поне 5-6 приятели, ей така, да знаят за този важен факт. След това, тайно от мъжа ми, излизам да си го купя. Сладоледа, де. Съвсем естествени действия ... Те наистина ли?

6

Анонимен

преди 7 години

Разведени родители, разхайтена история, в Задокеанската тоалетна всеки бърза да надцака другия, ходят чифтосват се с разни непрокопсаници, само за да покажат колко са "успели" в Америка. Жалка история.

5

ти

преди 7 години

До Анонимен, *** миещ ти ***. Българите работят каквото поискат, където поискат. На който амбицията му е до свинар, си е свинар!

4

Анонимен

преди 7 години

Приятели на момичето разказват, че около полунощ получили SMS-и от нея, че отива да си купи сладолед и иска да се поразходи........Да тръгнеш в полунощ за сладолед щото сега в кравария е много топло че да се разхлаждаш. А пък онзи спал та чак не я усетил. Е тя чих го търси там ако онзи е спал? Историята смърди та чак вони!

3

Анонимен

преди 7 години

Жалко за момичето, но се вижда че и в чужбина живота не е песен.

2

Анонимен

преди 7 години

Жалко за хубавото момиче! Като знаем в Америка как се убиват, колко са елементарни когато не им се получава тяхното, най-вероятно испанеца не е получил каквото иска или някой от компанията и са убили момичето. Американците не се шегуват, ще разкрият кой го е направил.

1

Анонимен

преди 7 години

то още от самото начало беше ясно че се е праскала с латиноси самата тя не е много бяла като гледам снимката