30

на баба ти фърчилото

преди 7 години

мъка...мъка!...

29

Анонимен

преди 7 години

Мнооого си повярваха тея. Колко процента имахаха на последните избори? 4-5? И те правителство искали да съставят.

28

Кулева

преди 7 години

Затворих АЕЦ-а, скоро ще затворя и държавата.

27

Анонимен

преди 7 години

Те на тая и шамар да й дават, ще го вземе...само да цоцка от властта.

26

Анонимен

преди 7 години

Пред тази фалишива нагаждачка,предпочитам *** Амин.

25

Анонимен

преди 7 години

Говорим за жен, чиито дядо и баща са убити от ***,а тя "послушала сърцето си" и станала партийна снага.Преди 10 Ноември била Пръмова заради мъжа си,след това - Кунева, за да не я свързват с мъжа си.Що за влечуго трябва да си?

24

Анонимен

преди 7 години

Госпожо Кунева - Вие еб -а-а-а-ахте май ката на АЕЦ Козлодуй. Същото направихте осъществихте на-калпавото присъединяване към ЕС . Към България има само изисквания.България няма права. Бяхте на всякакви постове и където отидохте - все беля правихте. Да сте жива и здрава, но си вървете.Питайте Кристалина Георгиева за някои уютно място при нея и изчезвайте.Защото току-виж сте ни присъединили в неизвестна посока.

23

NO COMMENT

преди 7 години

Това е цитат от 17.10.2016 г. на наглата Кунева от стената и във Фейсбук: "Ако кандидатпрезидентската двойка на РБ получи чувствително по-слаб резултат от резултата на РБ на последните два избора, за нас това ще бъде знак на неодобрение. В този случай веднага след изборите ДБГ ще напусне управлението и ще изтегли своите представители в изпълнителната власт." Край на цитата! До кога само лъжци и мошенници?! Признайте си, че само с камъни може да си тръгнете, а не с избори!

22

Анонимен

преди 7 години

Прогонени от всички българи РБ са 5 партийки които никой не иска да вижда между живите. 5те партийки събрани заедно не могат да съберат и 2 ℅ от българските гласове. Това са най продажните фашаги, които накрая ще ги последва съдбата на Кадафи

21

Смях

преди 7 години

Ще вземе жената мандата. Не че ще го ползва, просто ще си го сложи в СВто. Декември 2016 взех мандат но не успях да съставя правителство. За съжаление това беше последния път когато бях в парламента! Така ще напише г-жа Кунева за това какво е постигнала. После, ще пророни сълза и ще отиде да си гледа внуците, които ще изпраща на училище в чужбина, защото нашето училище в което и тя взе участие за нищо не става. Но какво да се прави...щом има балами, има и такива като политиците.Успех!

20

Анонимен

преди 7 години

КУНЕВА ИМА 0.002% ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ГЛАСОВЕ ! ТЯ БИ ТРЯБВАЛО ДА Е В ЗАТВОРА ОТДААВНА, НЯМА НИКАКВА РАБОТА В ПАРЛАМЕНТА. АКО СЕ ОПИТА ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО ХОРАТА ЩЕ ИЗЛЯЗАТ И ЩЕ ГИ ИЗ.Б.Е.СЯТ

19

Анонимен

преди 7 години

Продаде държавата, а сега иска и да я довърши.

18

Nadia Nikolova

преди 7 години

Би било направо престъпно да го върнете.Така ще дадете повод на Кукундрелия да потрива доволно ръце.От друга страна без подкрепата на партията майка би било трудно да продъществувате.

17

Анонимен

преди 7 години

Коментарите до тук да е прочела , до сега теябваше сайта да е писал, че се е гръмнала.Такъв ГЬОНСУРАТЛЪК скоро не сме имали.Въпроса е не да е "каквото ще да става", а да стане за благото на хората.Тая докато не се види президент сигурно няма да миряса. ХАХАХАХАХА

16

Анонимен

преди 7 години

Истината е, че Плевнелиев мислеше да даде мандата на патриотите, но след като спешно бе инструктиран от генерал-губернатора от улица Козяк и веднага влезе в пътя. Тази сутрин стана същото!

15

до 18

преди 7 години

А би ли пояснил колко процента от нашата икономика е в ръцете на руснаци?....

14

Кирил

преди 7 години

Ни моа с таз госпожа! :D Много човечна излезе, ейй.. Да не върне мандата, дава й се все пак. А защо върна тогава мандата за евро-депутат навремето (още на следващия ден) и изпрати Станимир Илчев за депутат, подменяйки вота на хиляди хора? Човещинка??

13

Анонимен

преди 7 години

Иска ли ти се кокал, комунистическа лелко нагла?!!

12

Анонимен

преди 7 години

Следващата ти стъпка е да вземеш едно кълбо прежда и да плетеш терлици. Дано поне това ти се удава!

11

отвратен

преди 7 години

Ейййй, поне снимката на тази кривоустата не публикувайте!Видя ли я - направо ми се обръщат червата , а денят ми тръгва назад.