40

АНТИ

преди 7 години

Щяло да има много пари,за нещастните бежанци.а пък за матриала ни лош,има приказки за лека нощ!Прочети още на: dnes.bg/eu/2016/12/05/ek-razglejda-molbata-ni-za-oshte-50-mln-za-migrantite.324565#comment-newest

39

как няма

преди 7 години

да се сбогуваме с Толерастията - видяхет ли какво стана вчера в Германия - 15 годишната дъщеря на известен германски политик, била изнасилена и убита от двама афганистанци.Случаят нямаше да мине цензурата в Германия, ако баща й не бе известен. тов е масово. Но Меркел се кандидатира за 4-ти мандат. Нека. АГ е с 22 процента, а в Бавария и над 30 процента. след 3 години ще са 56 процента. Хитлер така е започнал.

38

Плача и се смея

преди 7 години

Прави ми впечатление, че от месеци се навъди с *** на вмро. Денонощно чакалят в интернет и по форуми и само чакат да защитават своя вожд Каракачанов :))) Преди няколко месеца наблюдавахме същото със Сидер Ага. Сами си правете сметката откъде идва финансирането на тея :))) Дали не са част от статуквото. Хич. Ако ще гласувам за някого нов, то нека да бъде бизнесмен тип Марешки. Не за алчни и гладни кюфтаци като Качакман и Сидер Ага.

37

Анонимен

преди 7 години

Ще се въртим в омагьосан кръг,защото така и не се поучихме от грешките си,нито разбрахме,че е абсурдно да гласуваме доверие ОТНОВО на политици,които вече са ни лъгали!Цялата тази сбирщина от стари ку= ви ще се нареди за ново НС,ще бъде избрана и надрасканата плоча ще подскача отново на едно и също място до откат!Докато ние не се променим,докато няма революция в нашите глави,ще потъваме бавно в небитието и забравата!България която обичах вече я няма,защото ние допуснахме сега да е клоака!

36

Анонимен

преди 7 години

половината от тези партньори са били заедно в коалиция- ССД и БЗНС например.или НФСБ и Атака. така че реално имаш две-три коалици на ВМРО всичките с десни или крайнодесни субекти. Крайно несериозно е да се говорим че Каракачонов е сменил всички партии за 27 години, още повееч че преди 27 години той бе един обикновен студен,т неговата политическа кариера започав едав от 1997 година когато бе част от ОДС.

35

до 35

преди 7 години

Извинявай, кои сумати ти партньори е сменил Каракачанов. Бил ли е с БСп? НЕ.Бил ли е с ДПС? - не! всичките му партньори бяха в дясното пространство и в център-дясното (националистическото ) пространстнво - ОДС, ССД, което е пак същото БЗНС -Мозер, което се отдели от ОДС, Герб, което има претнция да е наследк на СДС, НФСБ, която е националистическа парти и Атака, която дава заявка за нео-фашистка партия.

34

Анонимен

преди 7 години

ТЕЗИ ТРИМАТА СА ТАРИКАТИ, КОИТО ИЗПОЛЗВАТ СТРАХОВЕТЕ НА ХОРАТА ЗА ЛИЧНАТА СИ ИЗГОДА.КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ - ПЕЛИКАНА ЛЪЖЕ НАЙ-МНОГО. За него всички врати в евросъюза са затворени, защото там го наричат "НАЦИ"

33

Рублата Радев

преди 7 години

Плюха си в остите, сега се целуват, това го няма и в кабеларката на Симеонов.

32

чудя се

преди 7 години

колко от тез де се връзват на лъжите на , бсп, патриоти и прочее гласуваха за Бареков преди

31

12 джипа

преди 7 години

по 200 000 - 6 милиона лева. полза от НСО - никаква - Доган щяха да го разстрелят перд сто бодигарад от НСО. моторист мина на 2 метра от Първанов пред 20 бодигарда от НСО-.Бюджет на НСО - 40 милиона (отделно от тези 6)Но да се дадат за годишнина на Левски 2 милиона или за БАН - 10 милиона - ще катострофира бюджета.

30

Зозо

преди 7 години

Руско-ДПСарският патриот Болен съм сигурен, че пак ще се извърти с думите: "Аз размислих, поумнях, чак сега разбрах...."Единственото нещо, което е постигнал от 2005 г. до сега е, че се забогатя, ожени се и му направиха дете.

29

Ехее

преди 7 години

Леле, какви патрЕотари имаме, айде нЕма нужда. Волен крепя първия кабинет на ГЕРБ, после на БСП и ДПС, сега накрая пак обърна задница към ББ. Каракачанов от 27 години е в политиката и смени сумати и партньори. Симеонов го знаем - достатъчно компрометиран е. Изобщо няма база за сравнение с изброените сили в Западна и централна Европа. Наш'те са най-обикновени нагаждачи и службогонци, а не патриоти. Доказаха го с предлагането си на ЦЦ и Кунева! Нямам какво повече да добавя. Енчев им го каза!!!

28

ivailo1403

преди 7 години

Мнението за патриотите на всякаква либерална ***, малко ме интересува.

27

Бойко ни плаши

преди 7 години

че щял да пътува с лада Нива.... В Скандинавието ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ И МИНИСРИ- без председателя на парламента карат велосипеди.в израел кмета на Йерусалим си дари заплатата. същото направи и Тръмп. на българска почва - доГан. А бойко кара джип аз 200 000 евро и след две години ще го смени.но 2 милиона за кръгла годишнина на Апостола - няма!

26

обед

преди 7 години

трябва да се обединят с БСП и дспсега или никога!

25

Тиквата

преди 7 години

На някой все "тиквата" им е виновен за собствените неуспехи. След 5 години пак друга "тиква" ще им е крива. Накрая при управлението на поредната "тиква" ще са ударили 50-така без пукната пара. Ама така им се полага.

24

това

преди 7 години

че се викат "птриотичен фронт" съвсем не означава, че са патриоти. Волен -патриот, не ме разсмивайте :-D

23

Изненадан съм !

преди 7 години

Тази сутрин гледах Йотова по БТВ и видях писмото от ЕК с което на РБ са отпуснати 101 млн. евра за нова техника и за три нови лагери за бежанци-открит тип. Преди два часа карах по АМ "Тракия". Точно преди отбивката за Сливен вече има поставен огромен билборд на който с едър шрифт е публикувано същото писмо. По билборда не си личи кой го е поръчал и кой го е платил.

22

В този парламент

преди 7 години

всички *** им казваха "златен пръст", "златен пръст" на ПФ, ама истината е че какот нямаха един министър успяха да си изпълнят целите -постепенен строеж на оградата, задължително гласуване, с цел изчистване на мъртвите души и още 2-3 неща, които обещаха, ограничаване на секциите в Турция.Щяха да постигнат и повече, ако Герб ги подкрепяше плътно.Какво постигнаха Герб и реформаторите с толкоз министри - забатачени реформи и гаф след гаф.

21

АНТИ

преди 7 години

Боко смята да е с руска Лада,на обход на граничната ограда.Да я бутат троловете му зимъска,по баири кални щом закъса.