34

Край

преди 7 години

Мутрите щели да влязат в парламента. ХААААА ХА. Щото сега премиера не е от СИК. И правителството му не от Пеевски и Прокопиев. И Гриша Ганчев, Цв. Василев, ВЗлатев и Васил Божков и пр. не се чуват с Борисов когато си решат.

33

Край

преди 7 години

Сакън нещо да се непромени. Много опасен тоя мажоритарен вот бе. Всички партиици се вдигнаха да си бранят местенцата. Колоко повече реват - толко по-има шанс народа да се усети и да им го наложи със сила. Сами няма да си турат въжето и да ритнат столето.

32

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 35То в Турция може и да не носят, но си остава модно сред нашенските "бейзадета"

31

Анонимен

преди 7 години

Щом политиците съскат като пепелянки значи на прав път сме.

30

четеш и ревеш

преди 7 години

новините в Бг - жадни за власт и пари политици,а до тях -фики, елен , златки и тям подобни. И зов за помощ и милостиня на страдащи Български деца

29

хХх

преди 7 години

Другарю Близнашки в БСП-то сте сите предатели. Станишката се целува с Лютвито насред София, а вие директно се предадохте на ДПС-то. Сменихте червената връзка с червен фес.

28

Хайде

преди 7 години

България - президентска република с Гоцето начело. Това ще ни подхожда най-много. Той има най-много опит, спа 10 години в кабинета на президента. Пак ще бъде нов президент , защото в Европа не не беше канен и не го познават. Познават го в Кремъл и пак ще ходи на отчет там. Ще осъществи мечтата на комунистите за единодействие между ДС и КГБ.

27

Анонимен

преди 7 години

крайно време е танковете да излязат

26

123

преди 7 години

Това пресателско чудовище #кой го изтипоса пак тук бря?

25

Анонимен

преди 7 години

Изчезни ,продажник !

24

Анонимен

преди 7 години

На тоя партиите са му бутнали солидна сума зада бръмчи по медиите, вече няколко седмици.А сега не бяхме ли авторитарна република начело с Боко, с елементи на управление на престъпните групировки в страната?

23

Анонимен

преди 7 години

Ние станахме бананова република,а ни подготвиха почвата за да ни превърнат във вилает на Турция и не мисля,че остава време на БГ за да бъде президентска република.Българите не емигрират,а се евакуират.20 години се развъждат роми ,а сега на големи стада иде и нов внос.Смъртността е висока,а прираста на населението отрицателен от много години.Всъщност не знам защо се говори за бъдеще,когато то е доста относително предвид фактите. Мислите ли по въпроса каква България ще има след 20 години за децата

22

някой си

преди 7 години

Значи САЩ и Франция са с авторитарна конституция,те и двете държави са президентски републики.Тоя у ред ли е?

21

Конституция

преди 7 години

Конституцията народе си ни е много хубава и не тя носи мизерията в България, а управляващите. Докато бизнес и заводи са в ръцете на мутри и престъпници, то нищо добро не ни чака, поне до следващата революция. Апропо нашата конституция е почти 100 процента копирана от немската.

20

важното е, че

преди 7 години

референдумът не е валиден! Защото не е гласуван с необходимото мнозинство. Сега се въртят, да го изкарат важен, щото не'кви си два милиона били "за". Обаче други четири милиона не са казали "за", а "не"!

19

аз

преди 7 години

До НедТОЧНО при мажоритарните избори лидерите определят кой да бъде издигнат и нямаш възможност да избираш! Помисли малко! Ако в района ти има само по един кандидат от партия - как ще избираш?! Напротив! Сега имаш частична възможност - понеже в района ти има по повече от един кандидат от всяка партия и можеш да посочиш някой конкретен. Още по-добре би било ако имаше възможност да избираш измежду всички (240 умножено по броя на партиите) кандидати! Защо да се задоволяваш само с по един?!

18

закъснял си

преди 7 години

До анонимен - считам че презид институция е излишна за малка бьлгариякъсно се сети чадо! Нали вече гласува на референдума. Трябваше по-рано да мислиш и да даваш предложения. Сега ще кльопаш общо надробената попара. Знаеш ли какво е лошото, че вторият ти акъл не идва преди първия.

17

Анонимен

преди 7 години

Да отменят задължителното гласуване що за демокрация е тази която задължава да сложим и връзките в училищата а

16

Анонимен

преди 7 години

Тоя като дойде на власт пърявото, което направи по искане на Борисов беше да вдигне тока с 10%.

15

Реално мислещ

преди 7 години

Зарад такива като тоя ще ходим да гласуваме по сто пъти прав е оня по евроком де му се смеят некъдърни политици и некъдърно управление нека му се смеят