12

Анонимен

преди 7 години

Ама че измишльотина! Че кой истински англичанин.и християнин ще си кръсти детето Мохамед? Това е за мюсюлманите в Англия. За момчета също много популярни са Джордж и Джейсън. А по-на север към Уелс -най-популярно е като че ли Гарет. И между другото сред чуждия етнос в Англия най -многобройни са индийците и азиатците, така че техните имена преобладават. А у нас?! Хасан и Ибрахим хахаха

11

Анализатор

преди 7 години

Тази година името Мохамед е на втора позиция, но с прогресиране през следващите години да е Шампион, както и в Германия е тенденция. Няма защо ислямистите да превземат с война, с деца е Джихата.

10

1 9 1 4

преди 7 години

Левски София Завинаги!!!

9

До Даниел Митов

преди 7 години

Кръсти го соломон -мехмед много е благозвучно и ще те кефи.

8

Анонимен

преди 7 години

Емиии, време е и в кралското семейство да се появи юсуф или айше.

7

Даниел Митов

преди 7 години

И мен ми харесва много това име, но началниците ме накараха да го кръстя Соломон!

6

Анонимен

преди 7 години

А в Москва е Магомед.

5

Митьо

преди 7 години

Така е. Столетия наред грабиш и експлоатираш чужди народи, а сега всичко се връща като бумеранг. Вие да не си помислихте, че с честен труд и много акъл са станали толкова богати? Който е имал нещастието да бъде там и да общува с тях знае за какво иде реч.

4

Сега ясна ли ви е

преди 7 години

основната причина за "брекзит"?Не им стигат пришълците от техните бивши колонии, ами щяха да бъдат длъжни да приемат и солидна част от нахлуващите сега. После - англичаните работят, Асан чисти улиците, а жена му лежи у дома, радва се на соц.помощи и ражда всяка година. Щото според техните обичаи, ако пропусне една година и не роди, Асан решава, че вече се е изхабила и взима нова, по-млада, с религиозен брак, а с първата не се развежда. После започва състезание между двете коя ще ражда повече.

3

Анонимен

преди 7 години

БХК харесва това!

2

Анонимен

преди 7 години

Честито, но без нас!

1

Анонимен

преди 7 години

Англия вече падна! Който е ходил там знае.