60

Анонимен

преди 7 години

До 63Тънкообидно е майчето и утре детето като стане голяма жена ще получава емоционален срив при най-леката обида. Детето как изобщо знае какво значат тия обиди, да не го е обиждала майка му с тях преди това?На 23 съм. Това с лелката- на някой друг.

59

Анонимен

преди 7 години

Хахаха. Коментарите отдолу цепят мрака. Тънкообидно било детето. Цялата държава била виновна. Е кво е виновна държавата че си луда злобна лелка. Абе хора биологично трябва да ви е заложено да обичате бебета. Особено на жените. Щом мразиш бебета според мене имаш много сериозни психични и хормонални проблеми.

58

Анонимен

преди 7 години

Тъжното е, че всички се оплакват от заплатите си на детски учителки, ама не напускат, защото е пък приятно да работиш по половин ден и да имаш много свободно време, в което се занимават с какво ли не. А иначе да, персоналът е малко за големите групи и е възможно да се изнервят. Това пък не е оправдание за грубо отношение. Едно плачещо дете се успокоява с нежност, не със заплахи, викове или пляскане.

57

Алекс

преди 7 години

До анонимниците по-долу, които смятат, че трудно се гледат 25 деца и нищо лошо не се е случило: Как пък на някои места може да се гледат 25 деца, без да се крещи и удря? И да, в случая говоря за извън България, където децата също плачат, викат, тичат и въобще - оо, ужас за лелките - живи хора са. Но и в България има чудесни детски ясли с чудесни служители. Същите тези, които смятат, че случката не е проблем, сигурно смятат, че и да биеш два шамара на детето си профилактично без причина също е ок

56

Алекс

преди 7 години

До КрайМоля ти се, кажи ни в кои "нормални държави" призиви за емиграция се наказват жестоко :D В коментарите в нета обикновено големи глупости се леят, но понякога се раждат жестоки вицове, човек. От пет минути се смея с глас. А иначе, добре че си идват хората от чужбина да си лекуват зъбите или пращат пари на роднини за същото, иначе кой и с какво ще плаща за зъболекар в България и от какво ще живеят стоматолозите?

55

Анонимен

преди 7 години

ама само ще я уволнят ли? тя е нанесла психически травми на това дете, и може би не само на него. много е лесно така- тормозиш някого, а в случая едно беззащитно малко детенце, и просто те уволняват. Ами супер- сега ще отиде другаде да "работи". А детето- кучета го яли

54

за награда

преди 7 години

Тази да иде на почивка в Мосул или Алепо за една седмица

53

Край

преди 7 години

Защо не се трият призиви да се емигрира от България. Подобна пропаганда се наказва жестоко във всяка една нормална държава. Ако всички емигрираме кой ще ви лекува зъбите като си дойдете на почивка.

52

Край

преди 7 години

Забранете детските ясли. Никой не може да гледа десетки чужди малки още неговорещи бебета. До 3г. децата в къщи -баби майки и пр.

51

нормален

преди 7 години

ако за тебе тази медицинска сетра е нормална,значи доста си зле.Като има проблеми да не ходи на работа,а не там да си избива комплексите.

50

блъско

преди 7 години

Сещам се като бях аз малък ,как от подобни простотии и затваряне в тъмни стаи ,няколко от децата почнаха да заекват и така си останаха.Винаги съм се чудел как може да си изкарваш яда и комплексите на едно невинно дете ,което не осъзнава действията си .А и след като не ти харесва дадена работа просто е сменяш.

49

Анонимен

преди 7 години

Детето ми живее в Германия, в цивилизована страна, от 7 години живеем в Германия, вече сме си оправили живота и живеем като западняци.

48

Viktor Make

преди 7 години

Vqrno li? Ama tva v Evropeiskata Bylgariq li stava? 4len na EU I NATO za sy6tata strana li govorim?

47

nkavrakov

преди 7 години

Проблема е в цялата държава.Човешкия фактор е приравнен с отношенията между животните.Мизерията,ниския стандарт на живот,борбата за оцеляване унищожават ценностнат система.За добро или лошо детето ми живее в Испания.Дори когато е болна иска да ходи на градина и обича учителката си и я уважава.Когато чуе за българското училище там ходи с нежелание.Емигрирайте от България поне заради децата,тук ще ги смачкат като личности.

46

до 50

преди 7 години

Трайна травма от това, че някой му е казал ***? Ти сериозно ли? Ако това дете се травмира от подобна глупост, като порасне малко и утре някой му каже нещо по-обидно, защото за мен *** е доста смешна обида, какво- направо ще си пререже вените ли? Защо се възпитават толкова тънкообидни хора, те няма как да оцелеят в живота?

45

Анонимен

преди 7 години

На хора, които нямат деца е трудно да се поставят в подобна ситуация. Не забравяйте, че това дете е на 2 години, не може да каже какво е преживяло и травмата остава за дълго време. Аз като родител бих предприел и по-крайни мерки, не само към общината има и други институции.Абсолютно недопустим тормоз спрямо беззащитно дете и то в ясла. Трябват кардинални решения и промяна в системата.

44

Анонимен

преди 7 години

те па го изстриха и реда се размести и 46 вече не е 46

43

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 46Пръстите са свити, само показалеца сочи слепоочието на главата. Цялата длан започва въртеливи движения в ляво и в дясно...с други думи: 46, ти в ред ли си? или и теб са те били по главата в детската

42

До 47

преди 7 години

Ми махай се?

41

Анонимен

преди 7 години

Тук всичко е гадно хората, заплатите, управляващите, инфраструктурата... Писна ми !!!