9

До 6

преди 7 години

Може и на един мъж две или три жени и два-три пъти повече деца, за да са повече бежанците, а не икономически емигранти. Примерно 100 мъже, 300 жени и 900 деца. до 12 години. Това до 12 години е защото лъжат, че са деца, а те са мъже по на 20 и повече години.

8

един друг

преди 7 години

До 7: когато спрат да хвърлят хиледарки през балконите.

7

Анонимен

преди 7 години

Кога и българските пенсионери ще почнат да ядат по три пъти на ден???

6

Анонимен

преди 7 години

Ако имат малко мозк в главата, могат да направят следния ефектен трик - на всеки пришълец мъж да регистрират една жена от същата държава. То ясно, че вече духа от бутилката е пуснат, но поне да не се позволява да се натрупва критична маса от диваци, които на всичкото отгоре ще трябва да гасят и нагон. А освен това и бройката им ще намалее по този начин

5

Гражданин

преди 7 години

Господа, това трябваше да го направите много отдавна, а не да се чака ескалиране на напрежение и използване на физическа сила и помощни средства! Нали сте професионалисти? Не сте ли чували за модерната фраза " среда за сигурност" или по старому "оценка на обстановката"? Нямате ли анализатори? Или разчитате само псевдо професионализма си?

4

Анонимен

преди 7 години

Можело значи...

3

Анонимен

преди 7 години

финансово - кой покри щетите? и защо труда не го положат пак тези,които разбиваха? у нас и децата знаят простичкото " чупи - купи "

2

Неграмотност

преди 7 години

Неграмотна работа.Цитат: "Цифрата е над 400, всички са от Афганистан", съобщи той". "той" е Кирчо Киров, зам.-председател на Агенцията за бежанците и не знае разликата между цифра и число. ***-о-о-о цифрите, които използваме в десетичната бройна система са 10 - 0,1,2,3,4,5,6,7,8 и 9. Ти говориш за числа, но май неграмотността е заразна. Преди години само фуражките не знаеха, че има разлика между цифра и число, а сега и всякакви умници на ръководни постове в държавата. Затова сме на този хал

1

Orban

преди 7 години

Не може ли всичките да отидат за храна на хищниците в зоопарковете?