113

Боил

преди 7 години

До рр-Колега ти си пълен г####к,къртиш мивки и бидета едновременно,какви пет лева,каква окупация шарлатанино?

112

светлина в тунела

преди 7 години

До П.Петровказват, че отдолу има океан, после кухо ядро, а в средата позлатената Шамбала, после диамантено море и, о, чудеса! - островен рай. давай, дружина, не остана много за прокопаване на метрото до Полинезия!

111

кака ви

преди 7 години

Плевнелиев, бъди мъж - направи необходимото за предсрочни избори.

110

рр

преди 7 години

Всъщност няма да се учудя ако ББ и Плевела ,бидейки турските маши в БГ не са планирали или по скоро сондираи от Турция за този ход .ПФ даже не подозират за това .В Кипър 74 г националистите така и не успяват да се задържат след окупацията на сев част .Но изиграват тази роля за откъсването на части от острова .

109

карина

преди 7 години

Така наречените патриоти решиха да се възползват от единствения си шанс да бъдат начело на правителство. Което не стана с избори стана при кризата, в която ни вкара нарцисът и егоцентрик ББ. Голямо шоу се спретна на гърба на народа - много реваншистки тенденции, много ненавластвали се и ненаяли се в..ъшки.

108

П.Петров

преди 7 години

Това е положението драги ми съграждани - правителство на ДС , само без ДПС, никой не носи отговорност, само благата се разпределят, промяна нулева, а народът ДГД.И пак да гласувате за същите и някой друг да ви е крив, че сме на дъното, но продължаваме да копаем !

107

рр

преди 7 години

Едно правителство на ПФ е предтекст за Турция да окупира половин България. Ако не вярвате си припомнете защо беше окупиран Сев.Кипър.Пак след едно правителство националисти искащи обединение с Гърция .

106

Б.Х.

преди 7 години

Спокойно другари, кражбите продължават.

105

Анонимен

преди 7 години

ЕДНАТА ВИКА НА ДРУГАТА *** ПОДРЪЖ МИ ОПИЛЕТО ЗА ДА СЕ ПРИСМЕЯ НА ТРЕТА ***

104

Анонимен

преди 7 години

Чувставам се репресиран от политическата шайка а не от онези в Харманли.Ердогане пускай бежанците,отвори границите за да изметем тази бандитска шайка.Докарахме я до там за да виждаме спасение от тези във бежанците

103

Анонимен

преди 7 години

Това си е ГЕРП-3 защото без гласовете на ГЕРП Сидеров и Симеонов нямат гласове и затова не искат и избори, защото няма да получат и 5 % от гласовете.

102

Анонимен

преди 7 години

Патриотичната герберска шайка са истинските терористи а не онези хора от Храманли които чрез ченгесарски прйоми бяха подтикнати към бун.Тези които готвят ново правитеслтво те са нашият враг а не онези Бедняци със краста от Харманли.

101

да кажа

преди 7 години

Какво могат да планират тези политически отпадъци не ми е ясно .Но виж,война ,революция и анархия могат да докарат .

100

Анонимен

преди 7 години

В България съм живял и именно затова ми е ясно що за държава сме.Но и другаде съм живял и знам какво е държава. Включително тази, откъдето са тия на аватара ти.

99

РХ

преди 7 години

Правителството на "паричният фронт", т.е. на ДС ченгетата е отдавна планирано, за да бъдат наложени непопулярните мерки по "затягане на гайките" (силно ограничаване на личната и икономическа свобода), които не биха отивали на "хуманната", "социална" и най-вече "социалистическа" БСП (БКП), която предстои да се върне на бял кон, чиста и неопитнена, след като черната работа е свършена!"За бога братя - НЕ гласувайте и не ги легитимирайте!"

98

РХ

преди 7 години

ВСИЧКИ 240 мошеници, ги е страх от избори, "избори", които от избор на избор показват, че резултата е все по-непредсказуем! оФцете вече им знаят цялата игра, знаят им всички спатии, знаят че БКП (в която няма нищо социалистическо) не е слизала от власт, въпреки 27 години "преход" (т.е. грабеж на капитала).

97

Анонимен

преди 7 години

luckyman, ако успеят да му спретнат майдан, значи държавата не е стабилна. Що не пробват да направят Майдан в Чехия, Словакия, Унгария, Швейцария, а?

96

Т

преди 7 години

Партия Атака ще смени името след орезиляването си напоследък и ще го смени с партия ТАШАКА.

95

трололол

преди 7 години

До абу Умардръжте си здраво шалварите, че фашистите, патерицарите и комунистите ще дърпат пак учкурите!/да дам и аз своя дневен принос за подковаване на електоралните единици от Видин до Джебел/

94

Анонимен

преди 7 години

Цпоко бе хора! Те вече се изпокараха кой да бъде премиер. Отиват в канала. Сега е ред на РБ - очаква се същата сценка и .... отиваме на избори! Цялата дандания е Роско да бави топката, че да не му се налага да прави служебно правителство.