52

Анонимен

преди 7 години

дедо Мано, ще се наложи да те разочаровам.Няма много българи, които да искат да се завърнат в родината си. Даже напротив, българите продължават да се махат от родината си.Съчувствам си, но за съжаление това е положението, и мен ми е тъжно.Ако имаш предвид диаспората като бесарабските българи и т.н.... те по-скоро имат нужда от EU паспорт.

51

Анонимен

преди 7 години

Достатъчно българи отдавна няма за нищо. Можеш да питаш всеки работодател.А българите навън с национализъм няма да ги прибереш, а само с добри жизнени условия и адекватна държава. А тази адекватна държава няма как да бъде направена от българите, които са тук и сега, просто няма капацитет за това. С лозунги не става, па ако ще да ги напишеш и 200 пъти. Приличаш на Фюрера, който през април 1945 г. още е вярвал, че има боеспособна армия.

50

дедо Мано

преди 7 години

До АнонименИ ти кой си че да решаваш вместо мен кой е подходящ да живее в МОЯТА държава? Имаме си достатъчно българи наоколо с които можем да си решим демографската криза. Трябва само държавата да е адекватна и вместо да трошим пари за ислямски *** да си приберем българите които желаят да се завърнат и живеят в родината си!

49

Анонимен

преди 7 години

Ако десетина хиляди парцаливи амуджи са "сериозен до костите проблем", значи направо тотално сме се провалили като народ.

48

Анонимен

преди 7 години

Няма нищо по-страшно за България в момента, от демографската катастрофа.Селата са мъртви, а те са "корените" на един народ.Градовете са на път.Даже и столицата е мъртвило в сравнение с Букурещ, Атина... да не говорим за големите градове.Тези бежанци, които не са *** и престъпници, са повече от добре дошли,такива ще спасят държавата ни.

47

българка

преди 7 години

НЯМА ПОДХОДЯЩИ !!!! НЯМА, НЯМА, НЯМА !!! СПРЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ И МАЖЕТЕ !!! ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЕКСТРАДИРАНИ - ПО НАЙ-БЪРЗИЯ НАЧИН !!!!

46

Анонимен

преди 7 години

Аз съм нетолерантен към всеки, който иска да ми казва как трябва да живея и какво да правя с живота си. Най-противни са ми религиозните фундаменталисти от всички типове религии. И, като говорим за произход, ти убеден ли си какъв е твоят собствен? Особено в България, сме сигурно най-голямата ДНК мешаница в Европа, ако не и в световен мащаб.

45

Анонимен

преди 7 години

Като Мутрака е такъв мъж, защо още увърта? Защо не ги изгони още миналата година? Защо не беше опазена границата? Защо всячески правителство пречи на българите да я пазят? Нали щеше да се строи нещо? Спряха го, а други около нас вече се заградиха. Хайде стига мутренска демагогия вече. Или си мислите, че сме забравили неговия министър Никиту Младенов, който още преди Орешака ги канеше? Гербавите разбойници да не се оправдават само с техните вчерашни съпартийци от БКП, че станаха жалки и смешни.

44

Циник до 39

преди 7 години

Мхм...религиите са на отмиране - кажи го тва на избитите от "миролюбиви радикални мюсюлмани" в Европа, и целия свят! Аз пък имам против всякаква г*меж с неясен произход...биологически ...както географски...и особено религиозен! Нагледахме се на нещата които ни докараха "толерантни" като теб! Против съм с парите ми да хранят бомбаджии...изнасилвачи...и убийци!!

43

Професор

преди 7 години

Орешарски съсипа страната. Не се държа мъжки като Борисов. И резултата е очеваден.

42

нема и за дизел

преди 7 години

До ВинНе смееш да върнеш на гърците, защото византиецът е хитър и си е пресметнал ходовете и най-вече не е продал народа си за жълти стотинки. Гърците не регистрират.. Държат ги на един остров, докато не изпукат от болести, или не доплуват до Турция обратно. От всичките хитреци на Балканите, ние ще го ядем най-дебел.

41

Анонимен

преди 7 години

България се доведе до положение всички да я смятат за клоаката на ЕС, затова сега ще ни превърнат в жертвен агнец.Имаме политици,които явно предават нац. интереси,имаме Европа,която осъзна,че е направила грешка и ще си измие ръцете с нас връщайки тук нашествениците.Имаме Ердоган,който заплашва да пусни ордите,а и сънува Османска империя в граници включващи и БГ.Имаме 1 милион роми,а много от тях вече са и ислямизирани роми ,имаме протурски партии в НС..И ще стане така,че няма да имаме България!

40

Вин

преди 7 години

до 36 Не само сърбите.В момента в който ги хванат в Румъния,тутакси ни ги връщат!Директно!Без забавяне и колебание!Казват-вие сте страна от ЕС и идват от вас,така че хайде...Ние обаче не смеем да ги върнем на гърците!

39

До 36

преди 7 години

Навсякъде в Европа антимигрантските настроения се засилват, а по нашата граница се редят фургони. Човек трябва да е или сляп, или да си е повярвал, че тези пришълци са на тази земя за малко и ще бягали във Франция/Германия. За неразбралите - всеки регистриран на наша територия мигрант без статут на ЕС поданик се връща в държавата на първа регистрация. Взимат му отпечатъците на Унгарската граница - светва,че е "български гражданин". Обяснете ми как ще връщате на Турция, каквото и да е било..

38

Анонимен

преди 7 години

Ако един бежанец не е радикално религиозен, плаща си данъците, спазва законите и работи честно, аз проблем с него нямам. Религиите са на отмиране, така или иначе, скоро няма да са фактор.

37

Анонимен

преди 7 години

Продал си се ти.За 10 сребърника. Да пишеш партенки в днес-а. Фашкии като теб скоро ще висят обеceни на лъжливите си езици.Българите не са се предали, а ти не си българин.

36

Анонимен

преди 7 години

Какво значи подходящ бежанец?! Това аз го разбирам, бежанецът да е християнин и образован. А между тези хилядите, които се домъкнаха, няма такива! Значи не са подходящи и не ни трябват.

35

Анонимен

преди 7 години

НАЙ ЛОШОТО Е ,ЧЕ ЩЕ СИ ОСТАНАТ ТУК ! ЗАЩОТО НИЕ НЕ СИ ОПАЗИХМЕ ГРАНИЦАТА,КАКТО ВИЖДАТЕ ГЕРМАНИЯ НИ ГИ ВРЪЩА АВГАНИСТАНЦИТЕ И ДРУГИ НЕ ГИ ИСКАТ ,СЪРБИТЕ СИ ПАЗЯТ ДОБРЕ ГРАНИЦАТА И СЪЩО НЕ ГИ ПУСКАТ И НИЕ САМО БЪЛГАРИТЕ ,НАИВНИЦИТЕ ДЕТО ВЯРВАХМЕ НА БЪЧВАРОВА КОЛКО ДОБРЕ СЕ ПАЗЯТ ГРАНИЦИТЕ НИ И КАК НИ ХВАЛЯТ ОТ ЕВРОПА СЕГА ТРЯБВА И ТЯХ ДА ХРАНИМ ,ЗАЩОТО НИ Е МАЛКА НАШАТА СИРОМАШИЯ. ЗА БОЙКО НАЙ-ВАЖНО БЕШЕ ДА ДОКАРВА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ ,КОИТО ТЕ ДА КРАДАТ А НАРОДА ДА МУ МИСЛИ.....

34

Анонимен

преди 7 години

Тук ги трупа държавата ни, човек. Много са удобни за сплашване на електората и за крадене. Виж, че нито ги пускат на Запад, нито ги връщат по домовете.

33

хюго бос

преди 7 години

Коен? Това евреин ли ще дойде? И какво сега- да не правим референдум, че да не ги дразним и да правят атентати? Що за глупост? Първо не трябваше да бъдат допускани тук, че да ни е страх.