133

Анонимен

преди 7 години

Понеже достатъчно се изписа за гьонсуратлъка на Борисов,ще ви кажа,ако някой не е разбрал,чче подсъдимият му министър Ненчев е обявил търг за продажба на 11 дка военни имото в апетитна част на кв.Младост на безумно ниски цени.Търгът ще се състои на 29.12 ?!Точно преди нова година и докато някой се усети-хоп далаверата е направена.Така че,тичай народе на евтинията,че после няма.

132

а помните ли

преди 7 години

как боко и компания *** направиха така че сега 2/3 от българския народ живее под прага на бедноста без да е сигурен че утре няма да бъде окупиран от чалмалии- мигранти

131

Анонимен

преди 7 години

Кога встъпва в длъжност пионката на Решетников и Румен Овчаров?

130

А помните ли?!

преди 7 години

Мизерията при Лукановата зима, при Виденовата зима, при Станишковото крадливо правителство от турци и комунисти, Орешарските кражби и открадването на 5 милиарда от КТБ, а другари?! Сега новия герой Румен Радев ще ни скара с НАТО, поне така е обещала Нинова на посьол Решетников да излезем от НАТО и така лека полека се връща червената мафия на бял кон, а тъпия ни народ ще мизерства и ще псува държавниците си, после като за поред път комунистите го издоят пак ще реве за ББ да го спасява!

129

Анонимен

преди 7 години

Това чудо на природата Булката Беглец ни направи за смях пред цял свят! Дори и на остров Тамбукту. Сигурно сме посочвани като най-простия народ който е търпял 7 години една огромна Грешка на Майката природа.

128

Анонимен

преди 7 години

Пубертетен хумор на 145.Сега действащият президент за президент ли е учил?Тревожа се по един казус - срещу изборите "откриха нефта в морето".Сега кво праим?Кой ще реже лентичката на това постижение ?

127

144

преди 7 години

20 милиарда са смешен заем популисте,САЩ имат 16 трилиона,Русия 500 милиарда като всяка година задлъжнява по 30 милиарда дори вече не може да си обслужва заемите,Испания 300 милиарда ,Германия 400 милиарда и тн и тн.

126

ай сиктер

преди 7 години

20 милиарда дълг за 2 години и вечни роби на световната банка,чиято служителка Сталинка за напускане на еврокомисията получи над милион за "адаптация",моля ти се...

125

Анонимен

преди 7 години

Нинова каза ,че БСП ще подкрепи бюджета,ето това е договорка,първо подкрепят бюджета а после казват ,ама ние не сме във властта ,е как да не сте след като сте взели политическо решение и сте подкрепили,като онези националисти всеки ден чуваме ,ние не сме във властта,как да не сте като крепите властта,гласувате заеми,бюджети

124

Анонимен

преди 7 години

За заглавието - как ще иска да е премиер на друго правителство, като си е дресирал мижитурките, лъжците и крадците с познатия им репертоар!?Няма да има време да дресира други.Един мижав гербер ще спечели 5-6 стотинки да пише, че Радев е мишок. Явно речникът е беден, защото е прочел една книга като вожда си не може да измисли друго.Премиерът в оставка при всяка възможност плюе отрова.Как може да си помисли някой, че Радев е смел летец?!Боко с пукнато стъкло на самолета излетя - БАТМАН!

123

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 139Наборе,направи ли шейсетака ?Тази песен я помня от едно време.Явно и ти си бил старателен.Бравос!

122

Анонимен

преди 7 години

Далаверата е налице.Така наречените патриоти ще се опитат да направят правителство,а Бойко каза,че ще ги подкрепи,защото и те го били подкрепили.Е така си вървят нещата-аз на тебе ,ти на мене,да върви далаверата,че без власт сме за никъде.Добре че ген.Радев не отиде да им гледа срамните договорки,че после щяха да го направят на бъз и коприва,не че сега не се опитват,де.

121

Анонимен

преди 7 години

Комунисти, комсомолцидружно да вървим напредизпод полата на Нинова се показваРумен с червения каскет

120

Анонимен

преди 7 години

Бас хващам ,че Радев идея си няма какво работи президента.Сега ще му назначат 10 съветника от БСП-ту за да казват на пишман президента дневният ред на задълженията които му спуснат от Кремъл.

119

ха ха хи

преди 7 години

Ако Нинова се разпусне бсп, герп ще спре да съществува по простата причина,че няма с кого да се оправдава.

118

Оказа се, че

преди 7 години

Независимият Радев е зависим от червената мафия! Посьол Решетников се изпусна и разкри червените прашки на Радо с които го обу другарката Нинова!

117

анонимен

преди 7 години

Абе вие *** ли сте или зомбирани от мутрата ви премиер.Не разбирате ли ,че Радев ще стане президент на 22.01.2017 г .Дотогава президент е Плевнелиев.Няма в Конституцията на България такова чудо двама президенти.Какви са тези глупотевини-слушате простотиите на Борисов и се хващате като недорасли ***,или не по скоро се опитвате да манипулирате -кого ли,дали има по *** от вас не съм сигурен.

116

Анонимен

преди 7 години

Пак ще кажа,най подиграваните политици като Плевнелиев,Радан Кънев,Трайков,Митов показаха НАЙ ГОЛЯМА МЪЖЕСТВО,не популизъм и грачене пред медиите а мъжество със ясни и адресирани позиции ,така изразени ,че да бъдат разбрани,а неее ежене и снимки със знамена и шествия,пияни изцепки и кух национализъм.Ей го на Радев,още не стъпал и започнаха муревенските работи и взе да се крие кат мишок

115

Анонимен

преди 7 години

Айде по-кротко с марионетките.Боко да не е саморасъл гербер?Той и партията му бяха създадени и натресени от немската фондация" Ханс Зейдел "Немски благи съвети ни доведоха до това дередже с бежанците.Дупе да ви е яко.

114

Анонимен

преди 7 години

Откъде накъде Радев трябваше да ходи на консултативният съвет? Той не е подчинен на Бойко. Дали новоизбраният президент на САЩ присъства на съвета за национална сигурност там? Но явно за феновете на Боко това законност, конституция е "врата у поле". Щом е казал Боко значи това е закон.Радев постъпва точно така както повелява КОНСТИТУЦИЯТА . Ама кой от вас я е чел?