163

Анонимен

преди 7 години

Най-успешното правителство бе на Костов. Досега никой не е критикувал управлението му в политически план. Държавата я окраде Луканов, Виденов и Беронов. Факти!

162

Анонимен

преди 7 години

До Анонименролята на трайчовците и неделчобероновците е да подсигурят победа на БСП, като убедително играят сини за пред най-интелигентните шарани на света, в краен случай за следващите избори ще подсилят един "репресиран дисидент" и един китарист, ако не се вдъхновят масите от репликите на Радан

161

asd

преди 7 години

Той и преди така разправяше, пък после се направиха правителство

160

Анонимен

преди 7 години

Напротив, чувам и виждам нещата точно така, както са, партията на Радан е още по-малкото зло в сравнение с ДПС, БСП, ГЕРБ, а държавата след 15 години със сигурност ще фалира заради алчността, тъ*отията и егозима на раслите и живели през комунизма демократи.

159

из ефира

преди 7 години

До до на почитчуваш само което искаш да чуеш. и да, Кирчо например много е интелигентен, но би те предпочел за други работи, не акъл да му даваш.

158

Анонимен

преди 7 години

Лидерите на партията в оставка дори не владеят поне един чужд език, те са с напълно ограничено съзнание, говорят за евроатлантически ценности, докато действията им и начина им на мислене е като на комунисти от 20 век., ако телевизорите са черно бели, с нищо няма да може да кажеш, че не сме 1970-та :D

157

Анонимен

преди 7 години

Кънев, влез в час - никога няма да си премиер.

156

до на почит

преди 7 години

Аз изцепки, простотии и елементарно мислене съм виждал само от ГЕРБ, например БСП може да крадяха яко, ама поне хората им са по-интелигентни и образовани, макар морала да им куцаше сериозно, сегашната партия в оставка е само с милиционерско образование, което ограничава гледната точка до мн ниски нива, ама предполагам ще е трудно да разбереш защо.

155

на почит

преди 7 години

До Анонименти чуваш ли го твоя Радан с изцепките, простотиите и елементарното мислене които ръси с мънкане под нос из ефира, или по навик изобщо не го слушаш, само го гледаш колко е "интелигентен, забавен и красив" на скайпа?

154

Анонимен

преди 7 години

Даже се вижда, че 80% от населението на България не може да схване това което предстои за страната. След като не може да схване какви са опасностите, няма да има и действия, заради които да се избегнат, предполагам, че съдбата е една единствена и тя не може да бъде променена, жалко, хубава географска територия, ама...

153

Nadia Nikolova

преди 7 години

Ех Раданчо...мечтите ти се разминават с реалността.Ти може да искаш и папски нунций да станеш,но това никога няма да стане.Нямаш качествата,нямаш характера,нямаш и харизмата.

152

Оли-иии, оли-иии

преди 7 години

Радань, премиер?! От сутринта се чудех защо Мрежата се тресе и задъхва от смях, а то било поради Раданьевият мерак.

151

Мнение

преди 7 години

До Анонимен 153 Иван Костов ограбил България. Я да те питам ,къде е оня умрелия Виденов ,дето фалира държавата за втори път ? Преди време се писа че някакъв милостив бизнесмен от Пловдив го е приютил кото икономически съветник с 2 000 лв. заплата да не оди гладен.Дали не е Гергов?И дали тази фирма не е фалирала от икономическия съветник ? А и оня Гечев икономическиа министър на Виденов много взе да се показва.Дали не са решили че спестяванията на хората са много ?

150

минути за реклама

преди 7 години

До Анонименчестно казано, звучиш като тролките на файтона. да не ти доскуча котерията в дневника, та обикаляш вражеските форуми?

149

Анонимен

преди 7 години

Предвид застаряващото население и все по-голямата емиграция на млади и кадърни хора от тук към чужбина, след 15 години страната няма да е способна да си изплаща дълговете, просто пак ще фалира, балонът ще се спука отново.

148

Истината

преди 7 години

Истината е, че народа ни става все по-*** и необразован! С тази тенденция политици като Кънев нямат шанс да дойдат на власт и да си приложат вижданията! Освен ако избирателите по някакъв начин могат да пресеят разумните неща от обещанията и популизма! А дано, ама надали!Не виждам вече надежда за нашата пропаднала държава...!

147

Анонимен

преди 7 години

И така тези простите, които всеки път гласуват за мутри и бивши комунисти и милиционери на дс пак ще си изберат такива, те пал ще ги ограбват и лъжат, докато накрая няма да им оставят и пари за пенсии. Само гледайте, колкото и да гласувате за Радан, винаги простотията ще надделее и премиер ще е някой с намерения да краде, не и да развива държавата.

146

Геро

преди 7 години

Зад-завесието е в паника. Действа разнлпосочно. Опитва сд да предложи '' нов ред'' със стари муцуни ужким самоиздигнали се. Искат още да експлоатират идеята, че някой ще дойде и ще ни оправи всичко. Или с други думи искат още да си бъдем зрители на собствения си живот. А вие, ти, всеки един от вас искате ли. Не се подвеждайте на красивите безсмислени думи на Радан

145

Анонимен

преди 7 години

Не бе, повечето са мн прости, затова става така, няма наказание, просто сме прости, макар че аз не съм де :D

144

Така е

преди 7 години

До Ха-ха-ха До червения от поста. Голям *** си . Не се ли усещаш. Я се огледай около себе си и виж че България вече не е онази мизерна държава. Ха,ха , ха !