313

Анонимен

преди 7 години

Как, да няма как да бъдат спрени!?? Стрелба по всеки дръзнал да премине зелена граница!!!!! Това е нашествие, и отговора трябва да е адекватен!!!!

312

Дарвин

преди 7 години

Само да вмъкна ,че Бъчварова говори за законово и легално спиране на огромни маси хора.Иначе двама картечари могат да спрат 10 000 невъоръжени човека.Разбира се комунистическите плебеи бързат да преиначават новините с поекли лиги ,от власта в далечината-нека голямото ограбване започне сега......Рестарт на АЕЦ Белене и нови няколко милярда в каси и офшорки.....

311

АНОНИМЕН

преди 7 години

Къде си Цацаров *** мършава продажна та не пратиш тези продажници в панделата? Или за теб само Сидеров съществува? Тази *** социоложка за овчарка не става Укьо я направи министър на най-важното министерство. Прибавете и Куневица и десетките калинки и вижте акълаа на ГЕРБ/ГРОБ/. Докога ще позволявате държавата да се управлява от некадърници, а при мажоритарни избори ще има цял парламент от некадърници и наркобарони. Това ли искате като подкрепихте референдума на дългуча? Заслужавате си го?!??

310

Хан Крум

преди 7 години

Моментално се омитай от МВР

309

Анонимен

преди 7 години

Ами като ОКРАДОХТЕ парите за ограда и СЪСИПАХТЕ армията, сега ще влизат, та пушек ще се вдига!!! Как така Сърбия,Румъния, Унгария че и Македония се оградиха до небесата, а ние сме пак на челна стойка??? В ЗАТВОРА ви е мястото на всички вас без изключение, а не по телевизорите!! Народе, ти пък се въоръжавай, щото си разграден двор и няма кой да те защити!

308

Анонимен

преди 7 години

Бъчварова, а тези нелегални мигранти ли щеше да лекуваш демографския срив във България?!Понеже ти така каза, преди по- малко от година!

307

едно си баба бае

преди 7 години

На крива *** козината и пречи.Тия ще пораснат ли някога да си носят отговорност за действията си или все друг им е крив.У тях близо 10 г е и парата и мотиката.

306

бачо

преди 7 години

Ти сега ли откри топлата вода бе г-жо Бъчва?Ама нека тези *** да ти се изсипят там в София до министерството това заслужавате,лошото че страдат невинни хора.

305

Анонимен

преди 7 години

Как така няма има др. Радев и др Нинова с голи тела ще ги спрат . Те знаят и могат всичко .

304

Анонимен

преди 7 години

Тръгнат ли бежанците от Турция няма кой да ги спре, призна Бъчварова. Как няма кой да ги спре. Тази думи деморализират ,а и нали всека втора думи бе ЕС, НАТО. Нали си плащаме там сметките редовно. Или пак народа , бедният, както да сега е доказвал в историята си / за разлика от тези които са го управлявали / ще си запази държавата от новото бедствие .

303

Яка кака с яки бомби

преди 7 години

Я че ги спирам с бомбите. С голи бомби че ги спирам.

302

Анонимен

преди 7 години

Кой ще ги спре наистина? Пенсионерите с бастунките или старите ергени от атака? Да спреш 5000 не е като да избереш 5.

301

ясно

преди 7 години

На тази ов.ца трябва да й се търси отговорност за думите ! Как така няма кой да ги спре *** ееей, мобилизира се армия, запас, полиция. Как така няма кой да ги спре? Що не влизат в Русия? Те как ги спират, даже не се и опитват да влизат там. Малииии народе, как ги търпим такива...

300

Анонимен

преди 7 години

Някой друг ще им харчи наградите.

299

Анонимен

преди 7 години

Има как да бъдат спрени.Нека обявят награда за всеки застрелян престъпник на границата и поне 1 милион души ще ходят да гърмят.Да кажем 25 кинта на застрелян.Гръмнеш 40 талибана изкараш една заплата.40 души не са много.С нужната екипировка ще ги оправиш за минута-две.И си 1000 лв напред.За 8 часов работен ден ще си изкарал за нов мерцедес.Дори и цената да падне до 5 лева пак има оферта,но трябва да идват на групи.Всеки играл онлайн игра с вдигане на левел знае за какво става въпрос.

298

Питанка

преди 7 години

За какво храниме пребогато 60000 джандари и 40000 ***?! Плюс 20000 "секретни" ченгета, прокурори, съдии, ........?!

297

Анонимен

преди 7 години

Акцията в Харманли е дело на ББ. Толкова елементарна схема може да измисли само неумен човек. Или казано иначе, саботаж.

296

калвач чукач

преди 7 години

Това че са четири милиона не означава че са идйоти ти минираи границата и да видим дали някой ще иска да се гръмне...

295

гтф

преди 7 години

какво значи ако 5000 тръгнат да влизат няма кой да ги спре, че това си е инвазия застрашаваща националната сигурност. В този случай трябва да се вземат ответните мерки, тези хора да бъдат спрени ако трябва и с оръжие.

294

истина

преди 7 години

Съгласно чл. 279 НК, ал. 1: Който влезе или излезе през границата на страната без разрешение на надлежните органи на властта или макар с разрешение, но не през определените за това места, се наказва с лишаване от свобода до пет години и с глоба от сто до триста лева.Следователно, от тази разпоредба на Наказателния кодекс може да се направи недвусмисленият извод, че всяко лице, което осъществи преминаване на държавната ни граница не по установения ред, извършва престъпление. При всяко положение това лице, ако не желае да извърши престъпление, трябва да получи разрешение от компетентните д