61

Щирлиц

преди 7 години

Следващата среща няма да е на Елба,а направо на Ламанша.Дотогава не е зле западняците да усвояват усилено арабски,да не стават ...новогодишни грешки,както във Кьолн.

60

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Меркел имала 55% :) Ще видим, и Цеца водеше, и Клинтън имаше 55%, накрая трета глуха. Другата година ще им забравим имената.Светът вече е друг, усещате ли го?Само Плевнелиев още не е усетил

59

84

преди 7 години

До АнонименМи не знам какво имаш предвид под дестабилизация. Заплата средна от 3000 евро, гарантирано жилище и разходи за жилището, без значение какво, според мен - супер, мерси много! Меркел запази стандарта на немците. И ще продължи да го прави освен ако не изберат неонацистите. Тогава вече жална и майка на Европа, вкл. и на България.

58

Анонимен

преди 7 години

Нещастна жена и политикЕдно дете не успя са осинови и възпита.Един наследник не оставя и в политикатаОгромна стр ана дестаби.изираА и ЕС обезличава

57

Татарец

преди 7 години

Много сте ми интересни драскачите тук.Пишете глупости за една жена,която докара държавата си до върха на икономическата и мощ....Драскате негативни коментарчета за една страна,към която се стремят милиони чужденци....между които и стотици хиляди българи!!!!Що за заблудени тутманици трябва да сте,че дори да не проумявате от де са дошли по голямата част от парите за построяването на метрото и инфраструктурата у наща мизерна държавица....Вие май верно заслужавате съдбата си!!!

56

Колио

преди 7 години

А наша Цецка кво прай сега да. сбере малко сополиви кърпи и да се събере с клинтьновица и меркелица да бьршат сълзи мои да викнат и Сталинка та да си поплачат.То са вдя че за та работа са искат тестиси не вулвахипнотика.

55

Ми да

преди 7 години

"Шулц и Меркел въплъщават пропадането на Германия."колко вярно!

54

а1

преди 7 години

Защо Меркел иска четвърти мандат?---------Ами....., както се казва - "Властта покварява, а абсолютната власт покварява абсолютно!"

53

Merkel

преди 7 години

Меркел докара Бежанците но Бежанците в Германия имат квартири пари ходят на курсове по немски , на Училище и дори в Унивеситетите кандидатстването е безплатно за Бежанци , сега разбиратте защо са недоволни в Харманли

52

Хм

преди 7 години

Защо трябва да гледаме тоя урунгел всеки ден????Нека оставим германците да се осъзнаят и сами я изгонят!Което явно няма е лесно-швабите си държаха до последно и за Хитлер,та не е чудно да изтърпят и Меркел още доста.....Важното е да си гледаме нашия интерес и да не позволяваме тая бита карта да ни обърква нещата!

51

Анонимен

преди 7 години

АЛТЕРНАТИВА ЗА ГЕРМАНИЯ ЩЕ ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА КАТО НАЧАЛО. КАКТО В 1930 Г. ПОСЛЕ ИДВА 1933 Г. ВЪВ ФРАНЦИЯ МАРИН ЛЬОПЕН ЩЕ ПОДДЪРЖА ОГЪНЯ.

50

Анонимен

преди 7 години

КАКТО Е ОБИЧАЙНО ВАСИЛЕВ ПАК НЕ Е ТРЕЗВЕН.

49

Реално мислещ

преди 7 години

С тая разлика че ние блъскаме като скотове а ония лежат

48

Реално мислещ

преди 7 години

Меркел се изложи с бежанците а дано да сее усетила като всеки един държавник господа тия центрове тия граници тия глупости са напълно излишни време е дипломатите да поработя относно тоя сирииски въпрос има начин има разрешение тия хора си имат държава тяхна законна но същото се отнася и за милите ни управници някои да се сети за икономика стига сме бягали каквато сирия такава е и българия

47

Viktor Make :)

преди 7 години

Za6to li? Za da sasipe savsem Germaniq, odvratitelno e ve4e v DE

46

Анонимен

преди 7 години

Демократичната държава се управлява най-лесно отвън. Купуваш главните медии, създаваш НПО-та и можеш да накараш гражданите да изберат даже магаре да ги управлява.

45

Диагноза

преди 7 години

За да превърне окончателно ЕС в ислямо-арабски каганат !

44

Анонимен

преди 7 години

Те всички медии в Германия са собственост на американците. Ще помият мозъците на шеабите и ше я изберат.Ама бабето не е толкова лошо. Може и по-лошо управление да дойде.

43

Анонимен

преди 7 години

След подслушването на телефона й от ЦРУ бабката много слушка големия брат и внимава в картинката.Обама на заминаване дойде да й каже че трябва да се кандидатира отново, иначе компромата ще се появи по медиите. Какви ли ги е вършила, какво ли толкова мръсно е записало ЦРУ?

42

Анонимен

преди 7 години

Голям смях - в предишната статия бяха написали, че интервюто за подкрепата било по телефона.И кой си стои на телефона в работно време вкъщи? А?А бабичката просто е алчна за власт. Нищо друго.