59

До 61

преди 7 години

...Защото сега Москва е много по-бедна и слаба, има доста врагове, а "приятелите" Иран и Китай и дишат във врата, докато се занимава с изпадащия християнски "враг" ЕС...

58

Анонимен

преди 7 години

оф ся колко време ще ми пишете за тоя ***

57

Анонимен

преди 7 години

За мъртвите - или хубаво, или нищо. Та хубавото - бил е красавец и харизматичен, омаял е жените (в това число и българка от ромски произход) с външност и пламенност, а мъжете с увереност в утопичните си мечти! Лека му пръст!

56

Анонимен

преди 7 години

Куба е бивша колония на САЩ както България на Турция.

55

Анонимен

преди 7 години

Куба, Венецуела, КНДР...не, мерси. Не им искам нито образованието нито здравеопазването.

54

Анонимен

преди 7 години

Познавам Куба. Бедността там е библейска, свободата никаква. Резултатите от кастровата революция са отчайващи. Кубинците са хубави хора.

53

fan

преди 7 години

Имам приятел, чиито баща е кубинец, майка му е българка. Коментарът му накратко е " Един сериен убиец по- малко" . В Куба живеят 12 милиона човека, избягалите са 7 милиона, сигурно защото в Куба е много хубаво.

52

Анонимен

преди 7 години

Хубаво, че плямпаме за Куба, но нека се преброим.Годините в Куба да се отбележат с плюсче, неходилите с минусче. Аз започвам с плюс. Вие сте

51

Анонимен

преди 7 години

До До Ха-ха-хаМи що тогава Москва не предложи по добра оферта на тиквето и на пльовнярката? Или тиквето и пльовнярката са чесни и служат само на американските си господари колкото и да им предлага Москва?

50

че

преди 7 години

"Войнът може да умре, но не и неговите идеи!"Почивай в мир Ел Коменданте!

49

Анонимен

преди 7 години

Куба има едно от най-добрите здравеопазвания в света. Много знаеменитости ходят там да се лекуват. В евроатлантическа България след 27 години американско партньорство българското здравеопазване е сред най-неефективните в света, сочи класация на агенция "Блумбърг". България се нарежда на 46-а позиция от общо 55 държави по ефективност на здравната система. България е втората най-бързо изчезваща нация след Лесото.

48

Анонимен

преди 7 години

Кастро направи Куба независима. Кубинците са между най-образованите латиноамериканци, а здравеопазването им е много добро. Беше символ на една епоха. Опита се да направи социализъм така както го разбираше - да работи в името на хората. Но на тоя свят няма добро ненаказано - наложиха им икономическо ембарго и блокада на острова, финансираха опозиция и правиха десетки опити да го убият. Такива хора историята няма да ги забрави. Мир на праха му.

47

До Ха-ха-ха

преди 7 години

Не се е продал на американците, защото от Москва са му предложили по-добра оферта - да остане на власт още няколко десетилетия! :)

46

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Самият факт, че е имал възможността да се продаде на американците, но не го е направил сам по себе си е достатъчен, за да се поклоним на този човек.Сравнете го с нашите управници ...Нямат допирни точки, нали ?!Десетилетия управлява Куба. Колко пъти се опитваха да го убият ? Безброй !Не се продаде. Не се продаде. Не се отказа от идеите си до последния си дъх.Хората го обичаха. Беше уникален оратор. Революционер !Ел Коменданте. Велик. Светла му памет !

45

Анонимен

преди 7 години

От първи януари 2017 вестник Дума започва да се печати в Куба.

44

Анонимен

преди 7 години

Папата и той без работа нима няма толкова гладуващи умиращи живеещи под...в този свят за тях да се моли той търси слава религиозен бил да да търси причина да се покаже по медиите $$$

43

До 46 хистерик

преди 7 години

А мумията на червения площад към кой век я отнасяш?

42

Фен

преди 7 години

Голям !!!

41

7

преди 7 години

Защоъо всеки ден по разни,скъпи пурички,треви пушиш нали хмм

40

Анонимен

преди 7 години

Да, затова кубинецът рискува да го изядат акулите и да е клошшар в Америка отколкото да се възползва от безплатното образование и медицина в Куба на световно ниво.