27

Анонимен

преди 7 години

Една глутница от крастави близкоизточни индивиди застрашават сигурността ни...Една доста дебела комунистическа прослойка от българи обаче краде България повече от две десетилетия и с всички методи - чалга, сериали и др. , *** държавата. Кои са по-опасни според вас - за бежанците "-", за "другите" - "+".

26

турчина

преди 7 години

Вече минах 30-те. Имам семейство и очаквам дете. Ако бях на ерген на 25 с огромно желание бих искал да ме приемат в полицията или жандармерията. Вече нещо не ме тегли много. Навремето кандидатсвах за кадрови войник. Но не ме разубедиха нашите. Трябваше да ходя в Сливен. Не ми хареса. Тогава мин.заплата бе 200 лв. а ми предлагаха 1000 лв. и квартира. Но ако ножа опре до кокала съм готов на всичко за страната си. Дано не се наложи. Човек като има семейство става егоист и се ослушва като мен.

25

Анонимен

преди 7 години

А кога ще започне извеждането на политиците - "хулигани" от властта?

24

Тигъра

преди 7 години

Събудете се и започнете да ги съдите тези *** и. Тук не е либералната Западна Европа, която прие всякаква зга н и вече започна да си скубе косите. Тук е България и никой няма да търпи група *** и да си развяват кончето. Благодаря за вниманието.

23

На море

преди 7 години

Пратете "бежанците" на море. По Живково време са пращали разни хора на море близо до Царево и Приморско. Там тези хора в сободното си време са се занимавали с полезни за обществото дейности като например дялане на павета от скалите.

22

я знаю

преди 7 години

точно тези господа са юнаците на "еu" които насърчават неграмотните бивши терористи и както сигнат до съда ще са освободени

21

Анонимен

преди 7 години

В Панчарево строят нов затвор с концентрационен лагер защото е близко и удобно на МВР.

20

Анонимен

преди 7 години

В Любимец или в Бусманци до София ще го докарат. Това са единствените лагери, които са тип "затвор" и са на пряко подчинение на отдел "Миграция" към МВР, а не към Агенцията за бежанците. В тия два лагера държат чужденци, които подлежат на екстрадиция. Въпросът е обаче, че само пълнят тия два лагера, а много рядко екстрадират някой от страната, защото веднага се довличат разни адвокати и кривозащитници от НПО-тата, обжалват от името на чужденците и делата за екстрадиция се протакат.

19

Анонимен

преди 7 години

Границата много отдавна трябваше да се минира. Против проникването на шап.

18

Анонимен

преди 7 години

АМА ТЕ ОЩЕ ЛИ НЕ СА ГИ ИЗВЕЛИ? (ОТ СТРАНАТА)

17

Сандо

преди 7 години

разговарят си 2ма мигранти в градският транспорт - ей, да знаеш в Берлин сме вече 200 хиляди, в Хамбург има още 150 хилядидруият- да, и всеки ден пристигат по 5-10 хилиди ощеедн баба ги слушала слушала и им вика- е, то и евреите бяха 6 милиона

16

пускайте ги

преди 7 години

да отиват при Меркел.

15

ha ha haaa

преди 7 години

Пращайте ги на меркелица да им папа вюрстовете...

14

Ибн Ал Манафуи

преди 7 години

Скоро ще ви интегрираме...скоро...

13

Йово

преди 7 години

Какво като ги извеждат нали не ги екстрадират. Сега ще ги закарат или в Елхово или в София(Овча Купел или Враждебна), та после спокойно да си правят золумите на Орлов мост заедно с тамошните ''мюсюлмански братя''. Само незабавна екстрадиция до Азия на всички участвали в бунта за да е ''обица'' на останалите им братя ако отново решат да надигат глава.

12

АНТИ

преди 7 години

Уж хулиган, а талибан.Бай афган в Афганистан.

11

Анонимен

преди 7 години

Няколко човека ловджии вчера от Харманли казват...вече ни писна взимаме си пушките и наред по тези ***.

10

Анонимен

преди 7 години

Говори се ,че ще ги пратят в Елхово,ужас за елховчани.

9

Анонимен

преди 7 години

Тоз дето палил знамето го пуснете на Динко или на Перата.

8

Анонимен

преди 7 години

Вземете телефоните и смартфоните! Вземте ги веднага! Окончателно!