134

Анонимен

преди 7 години

Фидел Кастро е легенда.

133

ХА-ХА-ХА

преди 7 години

Преди малко ИТАР-ТАСС съобщи, че и путин е починал, другаре!!!

132

Анон

преди 7 години

Ей най после пукна *** му с ***

131

Горан

преди 7 години

Не са много тези, които с успех се противопоставят на САЩ в опитите им за световно господство! Защо обвинявате Фидел Кастро, че не е искал да бъде лакей на Щатите? Че е настоявал САЩ да не се месят във вътрешните работи на Куба? Той значи за малко да вкара света в 3-та световна война? Ами Щатите, ами бившия СССР? Ембаргото в Куба беше наложено от Америка, защото Кастро не желаеше да им играе по свирката!

130

Анонимен

преди 7 години

Сега *** на кичка и йорданка ко ши праят?!

129

Анонимен

преди 7 години

Един от най-великите мъже на 20 век

128

Анонимен

преди 7 години

Куба вече е либре,колкото и България е либре!

127

u4en

преди 7 години

За малко да ни вкара в 3-та свет. воина ! Спря развитието на Куба. С Че Гевара изнасяха революция в Ангола и Лат.Америка - свет. терористи ! Дори дъщеря му избяга в САЩ ! Бог да го прости.....но едва ли !

126

Анонимен

преди 7 години

Поклон

125

Кичка Бодурова

преди 7 години

Лекака му пръст ! Беше страхотен човек и голям фен на българките ! Остават ми само добрите спомени и големите емоции прекарани с него ! Да почива в мир ! Адио амиго Фидел !

124

днес нарушава

преди 7 години

Поставянето на комунистически паметници, скулптури, надписи и снимки на публични места ще се наказва с глоба между 200 и 2000 лв. Освен това те трябва незабавно да бъдат премахнати от областния управител. Тази промяна в Закона за обявяване на комунистическия режим в България за престъпен бе приета на първо четене от депутатите. За гласуваха 104 народни представители, против бяха 46 (БСП, АБВ и Атака), а 3-*** се въздържаха. Под ударите на закона попадат всички символи, създадени между 9 септември 1944 г. и 10 ноември 19889 г. да възхваляват комунистическата власт.

123

Анонимен

преди 7 години

Ръцете на Кастро са оцапани с много кръв, много човешки животи е провалил, така че това е една добра новина. Дано сега в Куба настъпят промени, хората заживеят свободно и не се превърнат в онази червен монархия КНДР.

122

путеноидите в сибир

преди 7 години

Кастро велик диктатор-дъщеря му избягала в САЩ,Путин и той велик диктатор- дъщерите му избягали в Европа.

121

singreflex

преди 7 години

Статията в основната си част е "копи-пейст" на написаното в Уикипедия. Не е лошо да си ползван източници, но коректната практика е да се прави позоваване - трябваше да посочите това по подходящ начин!!!!!!!

120

Анонимен

преди 7 години

Един комунистически убиец и диктатор по-малко

119

Шоп

преди 7 години

Отровили са го.Обикновена борба за власт.

118

ВЕЧНА ПАМЕТ НА ЕДИН

преди 7 години

ПОЧИВАЙ В МИР КОМЕНДАНТЕ. ВЕЧНА ПАМЕТ.ТОЗИ ЧОВЕК ДОКАЗА ЧЕ И ЕДНА МАЛКА СТРАНА МОЖЕ ДА ОТСТОЯВА СВОЯТА ИСТИНСКА, повтарям ИСТИНСКА НЕЗАВИСИМОСТ.НО ПАСАРАН.

117

Antikorekten

преди 7 години

Edin po edin- do edin! BYE FREAK!

116

Анонимен

преди 7 години

Ден света се освободи от един диктатор червен вожд, превърнал страната си коака, за да може той, брат му и гравитиращите лакеи да живеят живота.

115

Краси

преди 7 години

КомунизЪмът накара кубинците да правят опити за бягство към САЩ с автомобилни гуми и салове, а цели спортни национални отбори, след състезания в чужбина не се завръщаха обратно.