9

Анонимен

преди 7 години

Тъпо е да се сравняват двата периода - през 30-те е имало настроения срещу евреите, но никой от тях не е живял на помощи, а са работили здраво. Сегашната слободия и изхранването на милиони търтеи - никога не го е имало.

8

Анонимен

преди 7 години

Крайнобесните правят войни и докарват комунизма и демокрацията отива на буклука.

7

Анонимен

преди 7 години

За всеки случай да инспектираме пещите в Кремиковци и да ваксинираме прасенцата в Белене, че може да им се отвори работа.

6

До Василев

преди 7 години

Ти какви ги дрънкаш,ако си болен излркувай се колкото се може по бързо,че като гледам и нови дъски няма

5

Nadia Nikolova

преди 7 години

Дай на народа хляб и зрелища.

4

i'm

преди 7 години

Ами ще се завръщат, защото така наречените "демократи", които последните поне 30 години прокламираха равноправие, демокрация, човешки права, честни и безпристрастни институции и т.н... Всъщност се оказаха откровени лъжци! Бавно и постепенно вкараха света в една спирала на "демократични" войни и правдини. Започнаха да натрапват на хората лицемерна толерантност и приемственост. Обясняваха ни и все още го правят, че сме длъжни да търпим и приемаме агресивни религии и т.н. и т.н...

3

в сандвича

преди 7 години

Историята никога не се повтаря такава, каквато е била в действителност. Европа си отива като цивизационен център не заради некъдърност на населението си, а поради мързел и леност. Както се казваше във вица за Световната финансова криза 2008ма, бе в резултат на това, че китаецът научи, че оризът назапад е само гарнитура към основното. Е няма безплатен обяд и сметката ще се плати от най-неактивните и ние в частност. А що се отнася до камиларчетата, веднъж тръгнали няма спиране, водата свършава.

2

оберщурмбанфюрер

преди 7 години

"Brexit, Тръмп, крайнодесни завръщат ли се 30-те години на 20 век"Дай Боже, семитите пак ни налазиха.

1

Анонимен

преди 7 години

"Някога заплаха бе комунизмът, днес радикалният ислям"Ако ми дадат избор комунизъм или радикален ислям, избирам комунизма. По интересното е, че "демократична" Европа интегрира радикалния ислям, така че хората все повече ще залитат към крайности.