69

колега,

преди 7 години

До Анонимен 66до колкото помня ,трябва хората от чужбина да избират няколко депутати примерно , а не гласовете им да се разпределят из страната - това е проблемът и пак няма да има избирани с по 300 гласа . Ама всички партии се облажават от този модел , затова не променят нищо

68

сминдух енд чесън

преди 7 години

На парламента му оставали да месеца живот,а на депутатите в него?

67

учуден

преди 7 години

До Анонимен 66БАТ САЛИ е обобщен образ на хора ,удобни на една или друга партия - необразовани , интересуващи се от материалното си благополучие и т.н .Ами ЦЕНКО не бе лиизбран мажоритарно от ГЕРБ ??? Ами онзи педофила Иван Евстатиев - от БСП / май беше / не беше ли и той избран мажоритарно ???? И ако БАТ САЛИ - го сложат в район с етнически българи - няма ли да бъде избран , или онази зам . шефката на ДОСТ Марияна Георгиева ???

66

Анонимен

преди 7 години

Мажоритарната система си е откровен болшевизъм, Батце тайно се радва, щот' си е комунист и в червата, но не знае, че може да се озъби, понеже на хората толкова им писна от него, че са готови да гласуват за всеки друг.

65

Анонимен

преди 7 години

Народа иска, БСП не дава. Комунистите никога не ги е интересувал народа а само да лапат с ДПС.

64

сс

преди 7 години

до 68Ей къде видя 3,5 млн. , като само 2,5 млн. гласуваха с ДА. Аман от чалгари. Такива като теб , ако сте риби с *** ще ви хваната.

63

Анонимен

преди 7 години

ВЪПРЕКИ, ЧЕ ГО ПЛЮЕ СЛАВИ РАБОТИ ЗА БУДАЛИСОВ!!!!!!!!ТОТАЛНО НЕОДОБРЯВАМ ИЗБОРНАТА СИСТЕМА В САЩ!!! И ТОТАЛНО НЕЖЕЛАЯ ДА ИМАМЕ ПОДОБНА СИСТЕМА НА ГЛАСУВАНЕ КЪДЕТО ЩЕ ИМА САМО ПАРЛАМЕНТ С ДЕПУТАТИ САМО ОТ ОСНОВНИТЕ 3 ПАРТИИ ЗАЩОТО МАЖОРИТАРНОТО ЗНАЧИ ДА СЕ ИЗБЕРЕ ПОБЕДИТЯ А НЕ ДА Е ПРОПОРЦИОНАЛНО!!!

62

Алекс 1

преди 7 години

До Анонимен Осигурих двама, негласували в референдума!Не играя повече в играта:ЛЪЖИчка , паничка, попарка, ЖМИчка..Кой, както иска, така да го разбира!

61

много добре триете

преди 7 години

Време е май а се припомни на ония 240 ...........в парламента зимата на 1997 год. само че с една разлика. Всички шефове на парламентарните групи да бъдат пребити до стената с камъни. *** ако за вас 3,5 милиона са нищо на останалите 5,5 в България, значи е време да *** корупцията като се започне от ВАС

60

РХ

преди 7 години

До Анонимен 58Слави е тайната *** на статуквото.--Дългият беше и все още е - иструмент, за прокарване на "непопулярни идеи сред простолюдието"... също както е и Тъмп. Мислите си, че Тръмп е "големата работа" ... ще видите колко е голяма ... "пирамидата" дето стои зад него!

59

Анонимен

преди 7 години

До още съм учуденбат Сали влезна в парламента при пропорционална система с по малко от 300 гласа, при мажоритарен избор дори и няма да чуеш за него

58

Анонимен

преди 7 години

Само неграмотна дроб като "исках ама нямах желание" не гласуваха на референдума!Реално в България хората имащи право на глас са не повече от 6 мил. от тях 200-300 хил инвалиди на който не им се занимава = избирателна активност близо 70%! На референдума не гласуваха - Предимно възрастни хора който не знаят къде се намират и от малцинствата който също не знаят къде се намират!

57

Анонимен

преди 7 години

въпреки манипулациите на ЦИК 73 % подкрепят мажоритарния избор, това е, просто трябва да изпълните волята на народа, а да и за електронното гласуване, и за задължителното, и за субсидиите, просто нямате друг избор, взимате и свършвате работа, и ще я свършите или со кротце или со кьотек, имате на разположение 2 месеца

56

още съм учуден

преди 7 години

до номер 55 Ами аз ли да го правя ???Против мажоритарни избори съм ,защото си казах - " хубаво , ако трябва да избирам между БАТ САЛИ и ЦЕНКО ЧОКОВ на втори тур примерно, какво правиме тогава " . Да не се залъгваме - 90-те години имахме личности , кадри , професионалисти - а сега какво имаме -едно нищо . Марешки ли да вкарваме в Парламента - от една мутра на друга ??? Или разни спускани от американското посолство другари и другарки ...

55

Анонимен

преди 7 години

Нямате си идея какви райони ще ви спретнат, ако променят избирателния закон и въведат мажоритарни избори. Бат Сали ще ви се струва писано яйце на фона на това, че в Парламента ще влязат само мазни типове от ГЕРБ, БСП. Не мога да трая нито едните, нито другите, ама не мога да трая и простият електорат, който не намери за необходимо да прочете какво е това мажоритарни избори, а се подведе от популизма на Слави Трифонов - троянския кон на ГЕРБ за трети мандат.

54

Анонимен

преди 7 години

До iSiktirте машинното хакват, ти за електронно питаш. а при образователен ценз ще останат без електорални единици, още не са подсигурили новите стипендианти

53

анонимен

преди 7 години

само,че този път 4 милиона ще излязът на улиците и ще бъдите изметени *** тъкива.

52

Анонимен

преди 7 години

До конспирацияВиж в сайта на цик ве мозък!

51

Анонимен

преди 7 години

Слави е тайната *** на статуквото. Не е трудно човек да се досети защо уж случайно ГЕРБ сложиха датата на референдума заедно със задължителните за гласуване президентски избори. Понеже именно масовост беше необходима, за да бъде референдумът задължителен. А защо позволиха на Слави да затвори Орлов мост за концерт? Отговорите са прости, ама електоратът не мисли, търка лотарийни билети и не осъзнава как Слави е тайният замисъл на Борисов да бъде отново на власт. Мажоритарния вот ще го направи.

50

Анонимен

преди 7 години

Народа иска, БСП не дава. Комунистите никога не ги е интересувал народа а само да лапат с ДПС.