30

иванова

преди 7 години

ха ха ха не били решили, те не били решили! пази биже !

29

э23

преди 7 години

Ех, този ЛукаВски, бе! Много хитър ще излезе:)

28

има за заграбване

преди 7 години

До Ала_БалаПри българските демократи крадене няма.Като ги принудят да си продадат апартаментите останали от "лошия" бай Тошо,много народ ще изпищи на умрЕло, а някои ще се споминат бързо.

27

Джедай Мастър

преди 7 години

Лукарски е толкова жалък.

26

Ала_Бала

преди 7 години

ХА,ха,ха.....То остана ли още за крадене!?

25

гербист-столичан

преди 7 години

Браво на Лукарски на РБ, правилно се разбира че без ГЕРБ те няма как да искат да правят правителство. Ние с РБ имаме еднакви цели, нека все така да сме заедно и да споделяме идеите. А Радан добре че се махна, ние не търпим такива предатели.

24

СДС

преди 7 години

Лукарски е поредното ни падение....СДС с Кунева е Лукарски е клуб на кариеристи и натегачи.

23

Анонимен

преди 7 години

Коалиция на Лукарски и Кунева с ГЕРБ и ДПС, патриотичните и Бареков ще ги крепят тайно както досега и могат да направят нов кабинет до 2020 г.

22

Реформатор

преди 7 години

дааа, виждам че хората ни обичат!

21

Анонимен

преди 7 години

Възможен код,но след споразумение,даващо възможност ГЕРБ да ги държат за шикалите!Иначе не си струва!

20

демокрадци

преди 7 години

Власт и хуубави заплати не се дават лесно.

19

ИСТИНАТА

преди 7 години

До НАЙДЕНОВГ-н НАЙДЕНОВРеаниматорски труп имаше 7% на изборите 2014 г. благодарение на близо 4-те процента от ДСБ които на изборите 2013 имаха 3.8%. СДС и бутиковата клика на КУКУНЕВА нямат и по 1%. Така че си прав че реаниматорския труп никога повече няма да помирише парламента.

18

Анонимен

преди 7 години

Безобразна наглост от деформаторите, ей... нямат наяждане остатъците от някогашното СДС.

17

Анонимен

преди 7 години

На фотографа да му се прецака апаратчето, данооооо!

16

Анонимен

преди 7 години

Лукарски,откъде взехте самочувствието,че ще можете макар и временно да държите юздите на държава,която е в тотална криза? Или понеже сънувате сънища за власт,а това е единствения шанс да станат сънищата ви реалност-не ви интересува друго Некомпетнтни сте,а и липсва доверие в обществото към вас!Тази на снимката отгоре е потвърждение на казаното от мен. Като министър на образованието освен да реши да раздава НАШИТЕ пари на ромчетата,нещо градивно или смислено не свърши,а искате правителство!?

15

АНТИ

преди 7 години

до 3Затова в други страни направиха преход към демокрация, а у нас направихме преход към мизерия и корупция.------------------------------------------------------------------------------------------------------------Демокрация се прави от хора демократи.Поколение след поколение.Крадци не могат да правят демокрация.Племе от разбойници не заслужава демокрация, а сегашната мафиотска ***!

14

Анонимен

преди 7 години

Има ярко изразена антропологична аномалия в лицата на тия хора. Предполагам от постоянни лъжи и измами.

13

НАЙДЕНОВ

преди 7 години

ХАХАХАХАХХАХА, ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО Е ВИЦА НА ДЕНЯ. ЕДНА КАРУЦА ХОРА, КОИТО СПЕЧЕЛИХА ЖАЛКИТЕ 5% НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ, ИСКАТ ДА УПРАВЛЯВАТ СЪЩИЯ ТОЗИ НАРОД КОЙТО ИМ Е КАЗАЛ НЕ СТАВАТЕ, МАРШ ОТ ТУК. ЕГАТИ НАГЛОСТТА, КАРИЕРИЗМА И АЛЧНОСТТА ЗА ВЛАСТ.

12

Анонимен

преди 7 години

Не че ми дреме за ГЕРБ, ам ако не се откачат от тия пиявици Перфораторите, заминават по пътя на НДСВ. Куневата особено е специалистка в това да проваля партии с наглостта си.

11

Анонимен

преди 7 години

Скриите ги тия тримата смрадове, че за малко да си строша монитора!!!!!