74

Анонимен

преди 7 години

Добре, да кажем, че мигрантите са напаст - окей.За мен, обаче, далеч по-голяма напаст са: - пияните милионерчета по пътищата - подкупните съдии - мафиотите прокурори - безпринципните политици

73

До 85

преди 7 години

БГ няма ресурса и боевите умения да се справи с бъдеща терористична заплаха в градски условия. За бога сирийската армия беше пред разпускане (калени мъже с боева подготовка). Ако почука на вратата ни злото, не могат смогнат комшиите от румънско да ни пускат през двата моста. Не дърпай дяволът за опашката, защото заплахите ще дойдат не само отвън, имаш в тази територия вече изградени сепаративни единици, чакащи заповед.

72

Анонимен

преди 7 години

Някакъв бай *** вече почна и утиматуми да ни реди"Той уточни, че тези, които нарушават законите, трябва да бъдат арестувани и заяви категорично, че не трябва да се затварят центровете за бежанците у нас, защото това ще доведе до тероризъм."Тия май изобщо не осъзнават каква гадна семка сме и че ако продължават Сребре ница детска прикаска ще им се стори

71

Вербовчик

преди 7 години

А имат ли право да са у нас и сред нас следните категории:- дилърите на бяла отрова- дедесарите- сводниците и биячите- пияните убийци на пътя- гнусните крадци на пенсиии др.

70

Чоко

преди 7 години

В чл,79 от НК е уредена тази материя. Чисто и просто ЗАКОНА трябва да се спазва. Не ме интересуват указанията от Берлин за толерантно отношетие към нарушителите на границата. Заловят ли се, веднага за до 5 години в трудово изправителни общежития.Работа и после който си излежи, шут в зад*ника и от където е дошъл. Ако европейските толерасти си ги искат, да си ги товарят на самолети и кораби и да си ги карат директно в Западна Европа. Ние тук не ги искаме.

69

Анонимен

преди 7 години

Той уточни, че тези, които нарушават законите, трябва да бъдат арестувани......................а тези,които не минават през граничните пунктове,а през нивите и шубраците.....спазват ли законите според него?

68

Анонимен

преди 7 години

До Анонименеврейските расисти са доста примитивни

67

Анонимен

преди 7 години

Нямат нито място, нито работа тук. Бежанци или нелегални имигранти без значение, това са НЕЖЕЛАНИ ЕЛЕМЕНТИ. Няма по-долно племе от арабското.

66

Тервел не ще ви чуе

преди 7 години

Афганиста е 30 млн все гладни, Ирак 40 млн. С все повече намаляващите водни ресурси, населението на тези 2 страни ще мигрира, в това няма съмнение. Силно се съмнявам, че ще ги подкарат към Русия, следователно имат само една посока - към разчекната Европа. Народе, слаба Европа още преди години стана жертва на геополитическите гиганти САЩ, Русия и Китай. Докато тези трите работиха за бъдещето си, вие ходихте по паради лицемерно. ЕС не иска да чуе за бедните мигранти и нали знаете къде ще ги дислоц

65

Капоне

преди 7 години

Тези са криминални елементи - няма да работят за БЪЛГАРСКИ заплати.

64

Анонимен

преди 7 години

До vargбежанците в шумен при кмета, той е арабин в шумен има турци, комунисти-роми и малко българи

63

Анонимен

преди 7 години

До vargНЕ ВРЯКАЙ А ПОМПАЙ ГУМИТЕ НА ВЛАКА КАКТО БОЙКО ВИ НАКАРА ДРУГАРИ

62

Анонимен

преди 7 години

Радев, Путин, Ердоган, Нурсултан

61

Анонимен

преди 7 години

ЕС, САЩ, ГЕРБ!

60

8

преди 7 години

varg, *** им на гости у Афганистан като ги харесваш толкова, те пък ще ти резнат тъпата зелка - уин уин ситюейшън

59

Анонимен

преди 7 години

До vargмного се дръвчиш но миналия път рева, впрочем НАТО вече ви спука нещастния геврек

58

до 67

преди 7 години

Сам си отговаряш на въпросите-ето ти си тук в БГ явно то много години вече,даже допускам и че си роден тук,но така и не си се интегрирал в нашето общество.Щом ние не искаме в държавата си хората,от които произхождаш,то ти ни нападаш нас,а защитаваш тях!Вашата арабско мюсюлманска пасмина не може да се интегрира,тя и не иска да се интегрира,а ти си доказателството,че дори да са живели дълго в нашето общество,да са получили образование-в даден момент ще захапят ръката ,която ги храни!

57

Анонимен

преди 7 години

България да стане щат на САЩ за да се развива без от изток да и пречат.

56

Анонимен

преди 7 години

ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ ПОМАГАН НА БЕЖАНЦИТЕПРОТИВ БЕЖАНЦИТЕ СА САМО ЛЮБИТЕЛИ НА ПУТИН И ЕРДОГАН

55

Анонимен

преди 7 години

До vargИЗСТРАДАЛИ ЗАРАДИ АСАД И ПУТИН