25

Анонимен

преди 7 години

Това,че напълни Германия с над един милион ***,е по малкото зло.Най-страшно е,че тя заля цяла Европа с пришълци.

24

Анонимен

преди 7 години

Ако наистина има господ този вогон няма да стане канцлер пак.

23

Анонимен

преди 7 години

Винаги съм си мислил, че политици, които целенасочено ликвидират собствения си народ, виреят само по нашите географски ширини. Меркел разби на пух и прах това мое мнение. За съжаление, нейната политика унищожи до голяма степен цяла Европа. Векове наред борби за християнство и възход на цивилизацията, просто биват заличавани.

22

Хех

преди 7 години

Бабче, ще видиш мандат през крив макарон! Германците изгубиха всякакво достойнство, но и те напоследък взеха да се осъзнават. Няма човек който да е нанесъл повече вреди на собствената си (а и на чужди) държава през последните 10 г. Ела си прибери от Харманли краставите гости и си ги интегрирай там в Берлин на воля!

21

Циник

преди 7 години

Тези дни се "изсипахте" от заглавия! Да се чуди човек - да се ядосва ли, да се смее ли, или да плаче! Точното заглавие ще е например: "С какво европейците заслужиха Юда Искариотски на име Меркел"!Ако поне малко се опитвахте да подържате "фитбек" с юзърите на сайта - нямаше да се налага толкова често да се излагате! Още един мандат на д*ъртата ве*щица, и от Европа - камък върху камък , няма да остане! Трябва да бъде съдена за неизброими престъпления всъщност! Аман от папагалски преписи!

20

смЕх

преди 7 години

Е да де след като се на *** и задръсти Европа със скакалци сега ще оправя работата късно е либе за китка в пенсия да яхва метлата и да отлита при другата вещица оттатък голЕмата вода.

19

Кучанов

преди 7 години

Властта крие, че са хванали хиляди оръжия, пратени да въоръжат бежанцитеПубликувано на 21.11.2016 в БългарияПочти между капките се изниза най-важната новина в последните дни ГДБОП е хванала огромно количество чисто ново оръжие и муниции. Съобщение има, защото такова нещо не може да се скрие, но неглижирането е очевидно.Подобен арсенал абсолютно няма никаква връзка нито с организираната престъпност, нито с трафика на оръжие. Организираната престъпност не държи арсенали, нейното оръжие е разпръснато из отделните бандити. А трафикът на оръжие у нас е основно от местно производств

18

Кучанов

преди 7 години

Много просто ДА ЗАПАЛИ ВОЙНА В ЕВРОПА ЕЙ ЗА ТУЙ НА ИСКА ОЩЕ ЕДИН ТЕК ЗА ДА ИМА КЮТЕК ДОКАЗАНО ЖЕНИТЕ ЗАПОЧВАТ ДА СНАСЯТ УДАРНО САМО СЛЕД ВОЙНА А ВНОСА Е САМО КАТАЛИЗАТОРА ФИТИЛА ....А И ДОСТа органи за трансплантация седят на витрината европа за кво мислите са пръстовите ....

17

Анонимен

преди 7 години

О да , толкова години през управлението си мислила за интеграция на пришълците от Изток, сега решила да покаже че може да се грижи за германските поданици... Това виц ли е или приказки за ***?!! И ако германците наистина й дадат нов "шанс ", наистина ще се покажат като такива! (*** ) Тези комсомолки кадри създадени във времето на комунизма чупят рекордите по наглост и безочие - независимо дали са от Германия, България или където и да е. Като нашата Кристалина. В Англия тази биха я изхвърлили без право да се връща в UK. Камо ли да я избират за 4ти път!!

16

Анонимен

преди 7 години

Поредната манипулация на Дойче веле. Меркел щяла да бъде пример за новодошлите бурки да се борят за женски права!!! Те не искат права, не искат работа, нито ще се борят за нещо. Искат пари, безплатни жилища, уреден бит, детски градини и училища за децата. Че кой не иска? Въпросът е какво ще прави с тези ***, които след десет години ще са три пъти повече? Кой ще им плаща и как ще обясни на германците, че са длъжни на ***!!!

15

Анонимен

преди 7 години

От 5 год. Живея в Германия и мога да ви кажа, че Меркел наистина беше уважавана доскоро. Там е работата,че след грешката и с бежанците, германците я намразиха. Немците не обичаха и преди чужденци, а сега направо са настръхнали. И с право. Всичко каквото градят, трябва да го делят с тези неграмотни и необразовани пустинници. Ако спечели ще е цяло чудо. И мъка.

14

Анонимен

преди 7 години

Ужас! Дано не я изберат!

13

Щирлиц

преди 7 години

Германският аналог на Винету I Български.Жална им майка на германците.

12

Анонимен

преди 7 години

Трябва й този мандат, защото тя адроби тази попара и ще трябва да я изсърба.Нека видим защо извика тези хора и какво ще прави с тях.

11

Анонимен

преди 7 години

Що да не поиска женицата.Не е луд онзи, който яде баницата Луд е, който му я дава.

10

началото на края

преди 7 години

Дойче велле няма! Има отдел "Лъжа и дезинформация" на ЦРУ!

9

Психодиспансер Банкя

преди 7 години

Тя има шанс да покаже, че не е забравила грижите за мюсюлманите - терористи!!!

8

Брееееей

преди 7 години

Направи един куп пакости, а сега иска още един мандата, за да докаже, че мисли И за германците, а не само за пришълците!И как ще покаже загрижеността си? Като настани във всеки германски дом по едно семейство пришълци на пълна издръжка на домакините и нареди домакините да се съобразяват с културните и религиозните традиции на новопристигналите!

7

вгр

преди 7 години

"Има шанс да п0окаже...", АМА ДАНО ДА НЕ ПОЛУЧИ ВЪЗМОЖНОСТ!!!АМИ КАКВО АКО И СЛЕДВАШИЯ ШАНС ПРОПУСНЕ... И ОЩЕ МНО-О-О-ОГО "БЕЖАНЦИ" ПРЕПЪЛНЯТ ЕВРОПА (И НАС)???????????????????????????????????????????????

6

SSNORD от Англия

преди 7 години

До *** Василева...*** сега се връщам от квартал на Бирмингам населен с тези който Меркел внася за да засели Европа,повярвай ако видиш какво е ще премахнеш статията и никога повече няма да помилиш за еротолерантност....но и това ще дойде в Бг тогава ще е късно.