108

Анонимен

преди 7 години

Рашките още си живеят в 1945 година и продължават да си мислят, че щом целият свят се е съобразявал с тях, пак трябва да бъде така. Проблемът е, че за последните 70 години доста неща се промениха и вече не са това, което бяха. Стаха разграден двор с един пес вътре, дето ръмжи, лае и хвърля пяна по всички, само и само някой да не влезе вътре и да види колко зле са наистина.

107

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

АБЕ ВСЕ НЯКОГА И РУСКИ ПРАВИТЕЛСТВЕН САМАЛЬОТ ЩЕ ПОЛУЧИ ТЕХНИЧЕСКА ПОВРЕДА И ЩЕ СЕ РАЗБИЕ НЯКЪДЕ ! АМЕРИКАНЦИТЕ СА УМНИ ХОРА , ИМАТ ГОЛЯМ ПОТЕНЦИАЛ НА КАДЪРНИ СПЕЦИАЛИСТИ ,ВСИЧКИ УМНИ ХОРА ЕМИГРИРАТ В САЩ !

106

Striker

преди 7 години

А от мужикистанския самальот се е носела силна фекална миризма. В Перу се наложила спешна смяна на бельото.

105

Анонимен

преди 7 години

В Русия има и свестни хора, но те са около 1%. Единственият депутат, дето бешепротив анексията на Крим, го изхвърлиха от Думата. Ясно е какви хора садопускани да летят в правителствения самолет. Който се е хванал с руснаците, добро не е видял. Затова и навсякъде ги мразят.Оттук и руската параноя: те считат, че всички им мислят злото (и то си е така).

104

Колио

преди 7 години

За разлика от кореисйия самолет руския се е движел по определения му курс а кореисйия на хиляда километра от курса си над воени обекти успоредно на американски ауакс които е летял в международни води и продължително време отказва да поеме курса показван му от съпровождащи изтребители.Та ка че не Руснаците ами ЦРУ свали кореисйия самолет.

103

Анонимен

преди 7 години

При напускането на швейцарска територия руският правителствен самолет е изхвърлил над 100 оcpани памперса на руски кримнашисти.

102

Анонимен

преди 7 години

Жителите на Швейцария получават средно 6,3 хил. долара на месец след приспадането на данъците (стистиката е в тази валута, б.р.). Втори в класацията е Люксембург със средно 4,4 хил. долара на човекСАЩ са 13-ти със среден доход 3,258 долара, Германия е 22-ра, Франция е 26-а.Хаити, Мозамбик и Свазиленд се оказват с по-високи доходи на човек в сравнение с Русия.

101

тролгеносен

преди 7 години

Когато кажеш "Швейцария" веднага се сещаш за върхови технологии, чистота и страхотен жизнен стандарт. Кажеш ли "Русия" -кал, мръсотия, дрънкане на оръжия и бедност

100

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До До ГурбетчияАз наши ти казах, че си мишок. Да, ял съм бой, такъв ми е спорта. Двубой, който е по-подготвен, издръжлив, генетично роден с такива качества..................НАПЪЛНО СИ МИ ЯСЕН ! В СПОРТА ПОСТОЯННО ЯДЕШ БОЙ БЕЗ ДА СИ УСПЯЛ ДА ПОБЕДИШ НЯКОГО ,ЗАТОВА СЕ ПРАВИШ НА ГОЛЯМ МЪЖ ТУК В ИНТЕРНЕТ И ТАКА СИ ИЗБИВАШ КОМПЛЕКСИТЕ ! ТОЕСТ СЛАБ СПОРТИСТ СИ ,САМО СПАРИНГ ПАРТНЬОР НА СИЛНИТЕ ,КОИТО ТЕ ТУПАТ КАТО БРЪШНЯН ЧУВАЛ ! СЪВЕТЪТ МИ Е - НЕЗАБАВНО СЕ ОТКАЖИ ОТ СПОРТА ,НЕ Е ЗА ТЕБЕ !

99

руски пидерасы

преди 7 години

Когато руските терористи свалят южнокорейски пътнически самолет с 300 пътници се оправдават че е бил разузнавателен и затова са го свалили.... Трябваше швейцарците да го свалят този самолет с престъпници.

98

До Гурбетчия

преди 7 години

Аз наши ти казах, че си мишок. Да, ял съм бой, такъв ми е спорта. Двубой, който е по-подготвен, издръжлив, генетично роден с такива качества. А като те гледам как се пънеш разбирам, посягал е някой батко на теб сексуално, или роднина за да си такъв вресльо. Признай си, увредил те е някой а и май ти се е усладило. Може би вече си на другия бряг. Смях от сърДце.

97

:)

преди 7 години

Тия пък палячовци, проверки правели :D :D :D , едно духване и малката им спретната къщурка с *** банчици ще се разхвърчи като слама.

96

Ганчо

преди 7 години

Тези юнаци се правят на мъже. Мисля, че са допуснали съществена грешка. Такива своеволия руснаците няма да позволят. Скоро ще последва такъв шамар за швейцарците , че лошо ще им стане. Някой ги е излъгал за самолета на Путин. Те завалиите са скочили на дублиращия - този който вози колите и баретите. Но мал шанс. Сега ще гризнат дръвцето. Самолета на Путин се следи от Русия и най-малката заплаха означава ракети по нахалника изстреляни от Русия. Поняли ребята.

95

ПУТИН

преди 7 години

ХА,ХА,ХА .... АЗ ЛЕТЯХ МИРНО И ТИХО НА ТУ 160 :))))))

94

Анонимен

преди 7 години

Путин се напишкал от страх.Помнят какво се случи в Турция с великия им самолет, падна като гнил плод.

93

Анонимен

преди 7 години

Щом и швейцарците не бръснат за слива великата и непобедима Русия, която сама разгроми фaшиcткa Германия и милитаристична Япония, значи работата на империята е супкана. Това е така непочтително както и обръщението на Радан към великият Бойко с бай Х. , а на Атанасов с пиле шарено. След това Бойко се срина. Русия я очаква същата съдба!

92

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До АнонименТакива като теб има много и много мърсят. Нали знаеш приказката, като хвърлиш камък в л..но и ще се опръскаш. Интересно ми е, дали и в реалността си толкова смел? Струва ми се, че си една мишка, малка страхлива мишка, свряла се зад компютъра. Май съм прав, а? Признай си, не боли.АМАН ОТ КОМПЛЕКСАРИ ,КОИТО СА МЪЖЕ САМО ПРЕД КОМПЮТЪРА !НА ТЕБЕ ПЪК КОЙ ТИ СЕ Е НАПРАВИЛ НА СМЕЛ БЕ ?! ЗАПОЧВАШ ДА СЕ ПРАВИШ НА МЪЖ , А ПИШЕШ ЧЕ АЗ СЪМ СЕ ПРАВИЛ НА СМЕЛ !ТИ ЯВНО МНОГО БОЙ СИ ЯЛ ?

91

Анонимен

преди 7 години

днес бг такива думи цензурирате че мога съвсем спокойно да ви осъдя за нарушаване свободата на словото, че и ще спечеля.

90

Анонимен

преди 7 години

пак много им се обясняват на руснаците... алкохолиците вътре са се оакали яки

89

Анонимен

преди 7 години

Ех, Гурбетчия, Гурбетчия, дори и диалог не може да се води с теб. Нито ще ти искам адреЗа, нито ме интересуваш. Такива като теб има много и много мърсят. Нали знаеш приказката, като хвърлиш камък в л..но и ще се опръскаш. Интересно ми е, дали и в реалността си толкова смел? Струва ми се, че си една мишка, малка страхлива мишка, свряла се зад компютъра. Май съм прав, а? Признай си, не боли.