6

Моряк и половина

преди 7 години

До 4А защо просто не завършат ВВМУ"Н.Й.Вапцаров" или ТУ Варна и не се качат на кораб като офицерски състав - Корабоводене или корабни механици със стартова заплата 2500 Евро, като работата им е 100 % сигурна, поради липса на кадри! И няма да се умирисват на манджи!

5

До 6 от Правец 8 :)

преди 7 години

Не съм чак толкова дърт.Проблемът на новите специалисти е, че много терминология използват, за да прикрият повърхностните си познания. Говорят много, а накрая нищо. Виж ив програмирането - неоптимизирани програми пълни с бъгове заемащи огромни ресурси.А за администрирането на сървъри нямам думи - повечето са MS Wizzard администратори.Хайде със здраве.

4

Анонимен

преди 7 години

Ако си почнал на Правец 8,значи сега си дърта пърхуда и самохвалко!

3

печална

преди 7 години

Като знам нивото на учениците направо ми се плаче...

2

До 1

преди 7 години

Търсят хора, които да работят за 600 лева. В IT сектора заплатите масово са 600-1000 лева (визирам и провинцията). Има разбира се и голям дял от 1500-2500, но не масово. Аз смея да твърдя, че съм добър IT специалист, започнал съм с Правец 8, минал съм през 16 и накрая стигнах до домейн контролери (от NT още се занимавам със сървъри). Преди година мигрирахме към 2012 от 2008 R2. Пиша и на C#, владея асемблер. Два чужди езика отлично. Няма хора върша сам всичко. Ами не го оценят и ще емигрирам.

1

Анонимен

преди 7 години

Педагогиката е на първо място, защото там се влиза най-лесно. Масата нови студенти искат просто да изкарат нещо за 4 години, без значение какво. Никой да не си прави илюзии, че тези 12 652 после ще станат учители.