13

Бай Иван

преди 7 години

Какво ви е виновна новата кметица ? Тези проекти са започнали преди няколко месеца. А и едва ли и е в правомощията да спре вече започналите строежи. Но може да спре тези в бъдеще. Но пак има едно "НО", едва ли може да спре всички строежи. Някои може да зависят от районния кмет, но някои и столична община.

12

Анонимен

преди 7 години

кучето си лае...керванът си върви...богатите си купуват и си правят каквото си искат.

11

Нико

преди 7 години

Проблемът в България е, че корупцията не се наказва. Отговорните органи, които трябва да следят и прилагат законите си затварят очите. Така всичко е само на хартия и без реален резултат за обикновения човек. Как да им вярваме?

10

гербист-столичан

преди 7 години

Хората нямат основание да протестират, имотите къде се строи са частни и собствениците им имат право да си строят на тях, а не да отварят безплатни детски площадки на имотите си. Нали искахме приватизация и реституция, ето това е резултата.

9

Анонимен

преди 7 години

Едно е да си организатор на протестите, друго е да станеш от фризьорка-кметица и да познаваш законите. Но, всеки си заслужава управляващите, щом си я избраха с мнозинство, сега ще и сърбат попарата.

8

Pilot

преди 7 години

Как става така, че взимсш кредит , който изплащаш 15г. и след 1-2г. понеже готините инвеститори трябва да си печелят най-честно като подкупят или кмет или архитект и оп пред теб нови блокче. Ама закона е спазен всичко е законно. Защо не пишат , кой е издал разрешителното и оставка !!! Намирисва ми, че всичко тръгва от Фандъкова. Спешна тевизия на всички строежи и дъд.

7

Анонимен

преди 7 години

Нали новата кметица щеше да спре строежите, нищо.....Радев ще оправи нещата :)

6

Анонимен

преди 7 години

Хайде другари нали си избрахте фризьорка за кмет . Сега да ви оправя бакиите .

5

Митьо

преди 7 години

С какво е виновен инвеститора? Той е бутнал на когото трябва конкретната сума и срещу това почва да строи, че да изкара някое милионче. Да ходят да палят общината и тва е

4

Nemeca

преди 7 години

Колкото и да са алчни инвеститорите, съм почти убеден че документацията им е изрядна. тук проблема е в това, че в България никой чиновник не носи отговорност за подписа който полага под документи, или поне не му се търси такава. Казва се "колективна отговорност" и няма наказани. А ако нещо е незаконно подписано би трябвало чиновника да си ходи в затвор.

3

Хаха

преди 7 години

Това не са инвеститори, а шайка крадци. Под всички документи стои подписа на кмета Фандъкова.

2

Typbylgarin

преди 7 години

Zashtoto sa mishoci i glasuvat za bsp !!!

1

Бай Иван

преди 7 години

Защо протестират пред строежа и инвеститора. Да ходят да търсят сметка от човека издал разрешително.