17

Чебурашка

преди 7 години

До (-_-)

16

(-_-)

преди 7 години

До Чибурашка:Лавров е политик от такъв калибър, че не може да си позволи да лъже, за разлика от нашите Цецки и др. творения. Бежанската криза започна много преди Русия да се намеси в тоя конфликт. На практика САЩ са в основата на всички конфликти в близкия изток. Въпросното ИД е пряк резултат от техните мероприятия в района.

15

Чебурашка

преди 7 години

Лавров е може би единственият човек в Русия, който лъже повече от Путин. Целуя свят знае, че Русия върши военни престъпления в Сирия като избива жени и деца, за да спаси властта на Асад и да си запази базите. Самата ИД е руско творение а в нейните редици се бият повече граждани на бившия СССР, отколкото араби. Целите на руснаците са жилищни квартали с цел да предизвикат бежанска вълна, която да дестабилизира ЕС.

14

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До Анонимен 14Напълно основателно можеш да си поискаш парите обратно, които плащаше баща ти на учителката...

13

Анонимен

преди 7 години

Да бе Лавров, вярваме ви.Бомбите идил...а Асад си възвръща позициите.В същото време...не сме чули и дума от някой от идил..да ви обявят свещена война...нещо да ви зайклеймят...Само срещу запада има терорист. актове.Сега рашанистите ще наскочат да ме убеждават...че това е сигурно, защото идил се страхува от могъща Русия :)

12

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТА 12Айде, миришещата кавалерия налази по сайтовете.....Аз се чудя на какво се разсмърдя.....Пфу, отврат...като няма факти и ЛЪЖИТЕ СТАВАТ....Бравос, добри последователи на фюр....чето! Ей, в ООН са гласували резолюция ПРОТИВ ГЕРОИЗИРАНЕТО НА нацизма...Познайте КОЙ е гласувал ПРОТИВ???? Правилно - краварията и една нова нацистка държава - укруината!!!!

11

Анонимен

преди 7 години

До kiro 8А пък аз ще я запомня с това, че краварчетата САМО ТОВА И ГИ ПИТАТ - ВИЕ ПО КОГО СТРЕЛЯТЕ? Еми естествено, че Лавров, като джентълмен ще отговаря на поставените въпроси! Това не са краварчетата, нито на някого отговарят нито пък въобще с някого се съобразяват....което разбира се ще им изяде главата!!!

10

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

КПД /Коефициентът на полезно действие/ на Путин в борбата му с терористите е 2 процента... - на един убит терорист - 50 цивилни жертви... - справка: училището в Беслан, театъра Норд Ост и много други...

9

Анонимен

преди 7 години

В Донецк е разрушена болница за деца от украинските нападатели. Алоооуууу, оонето, европата, американците, а стига бе!

8

kiro

преди 7 години

Тази война в Сирия ще я запомня с това, че путин и лавров не спряха да повтарят, че стрелят по джихадистите. Гузен негонен бяга.

7

лъжец

преди 7 години

Руският външен министър Сергей Лайнов лъже. Убиват опозицията в Сирия и цивилни. Башар сключи договор да им даде за 25г петролните залежи на Сирия.Ако нямаше *** дали руснаците щяха да си мръднат пръста като "освободители" и защо ли сирийския народ не ги посреща с хляб и сол..ха.ха

6

Анонимен

преди 7 години

лаврал,лавру,ще лаврат

5

Лавров

преди 7 години

Може понякога е да пропускаме цели, но няма до оставим джихадистки болници и училища неулучени!

4

Анонимен

преди 7 години

Ето го и кремълският лъжец 2.

3

Анонимен

преди 7 години

искам да чувам евроатлантичен вой до небесата докато си пия кафенцето

2

руски хeмороид

преди 7 години

Чуркин и Путин вдигат свадба в неделя. Всички са поканени.

1

Анонимен

преди 7 години

шopocи направете ми като вятъра ХАХАХААААА