301

Maks

преди 7 години

Много боли когато излизаш от властта . Помията се излива след като не може да се задържи кокала !!! Голям пухал е този Ненчев .

300

ДК

преди 7 години

Вижте, Радев си е жертвал живота денонощно в продължение на години за да живеем спокойно, а Ненчев е един развратник и рушветчия, който си мисли, че може да спре течението на реката.)

299

до 355 SpaceX

преди 7 години

Няма никакъв конфликт на интереси. Има напъни от безмозъчни същества за неговото дискредитиране но ще ядят дебелия.

298

Анонимен

преди 7 години

Този въпрос се изясни, но Ненчев не може да преглътне провала. Когато въпросната г-жа е назначена не е била никаква, още по-малко съпруга на Радев.

297

до 359 SpaceX

преди 7 години

Какъв кпнфликт на интереси като не са били женени. Ненчев , РБ, ДСБ тия са все празноглавци и като такива търсят под вол бозаещо теле или от вол мляко.

296

А1

преди 7 години

Ненчев, ами твоите назначения на любовници на висши длъжности в МО?То не бяха фризьорки, то не бяха театрални актриси!!!!!Ами, ор...гии....те които си устройваше???????Ами, съмнителните договори и огромните комисионни???Ей, земемеделче, по-добре се скрий тихо под някое камъче, че затвора плаче за тебе!!!

295

до 348 SpaceX

преди 7 години

Спейсх, никой не е писал , че е синтетична дрога. Може да е силно лекарство. Защо веднаги си мислиш за дрога, недей така хората може да си помислят нещо.

294

Анонимен

преди 7 години

Ненчев се опитва да тича преди вятърът но няма да го изпревари, като се смени правителството и ще лъснат измамите и кражбите във военното министерство. Той ще гние в затвора дълго.

293

до 341 SpaceX

преди 7 години

Не се опитвайте да драскате, тази вечер не сте адекватен. Сигурно е от хапчетата....

292

Анонимен

преди 7 години

Радев не свещена крава.както никой в държавата. Бойко е изключение. Но първо го оставете да поработи и тогава го плюйте.

291

252

преди 7 години

И по добре от пожарникар

290

Анонимен

преди 7 години

Нещо за Ненчев и неговите * в и техните назначения от него в МО ??

289

Анонимен

преди 7 години

До 336Какъв мъж е тоя бе, след сумати години брак и две деца, зарезал жена си децата си и се юрнал по някаква фуста дето си е завъртяла два пъти *** в кабинета му, никакъв мъж не е, а най обикновен коцкар

288

Затворко

преди 7 години

До кота това тъпо земеделче, ще ходи по София, а не си отиде на село да произвежда продукция.

287

Sokolec

преди 7 години

Drugiat pat polata da e po-kasichka! :-)

286

Анонимен

преди 7 години

Увехналите гербери завиждат на Радев, че освен всичко друго е и МЪЖ!!! Така е. Някои вдигат самолета, други злобеят!

285

Анонимен

преди 7 години

На военен съд може да се яви друг той едва ли е предал националните интереси или да има прегрешения към бълг.армия .Що се отнася до връзките забравихте и тази между Б.Б и Цв.Бориславова там може на бълг.съд защото банките са обирджии на бълг .вложители Колко лихви сте получили за влоговете си и като извадите таксите за всяко нещо вкл и банково извлечение за което ми взеха 1лв никой нищо не поменава и вярвайте между големите пари развод няма а такава в-ка има между бившия премиер и цв.Бориславова

284

Анонимен

преди 7 години

към 324Ти обичал ли си ? Не да ли си харесвал или си бил влюбен , а обичал ли си ?Има израз" луд от любов". Понякога е по-силно от човек.

283

Анонимен

преди 7 години

Трябва незабавно да започне разследване защо Боко изплати 1.3 милиарда на американските централи. Освен, че плащаме тройна цена за тока, Боко им насипа и тези народни пари.

282

Анонимен

преди 7 години

Българската армия се състои от 26000 човека. Освен това има 10000 цивилни чанттаджии. Половината от тях са натъпкани в тази сграда (на министерството на отбраната). Огромно стадо безполезни хора с високи заплати.