105

аз

преди 7 години

Да припомним някои факти! Когато Боко беше изхвърлен от народа първия път великият Иван Костов каза-Бойко блъсна колата,излезе и хвърли ключовете! Сега без да блъска колата пак излезе и хвърли ключовете! И друго- в началото на втория му мандат ДСБ поставиха условието-кабинет на ГЕРБ без премиер Боко.Ами и Костов,и ДСБ се вижда сега колко прави са били.На проста мутра власт не бива да се дава нито веднъж,а простият народ му я даде два пъти.И сега ще се чуди-ам що тъй!

104

Анонимен

преди 7 години

Бат бойко унищожихате твойте селенжъри. Едната се казва Свинеткова другата Фандупкова и третият е оня Смъркача с пръстовият отпечатък. И най лошото което се наби в очите на хората е че за някаква магистрала от 10 км която води в нищото откраднахте 68 000 000 лв. Нима хората ги имаш за по прости от теб? Най простата сметка показва че 1 км магистрала ни струва някакви 6 800 000 лв. Какво вложихте в тази магистрала бе брат? Но ти това не го разбра няма и да го разбереш! Сивото вещество ти липсва.

103

Анонимен

преди 7 години

Зеленчук, зеленчук, ама по-добре тиква от червена мухоморка.

102

х

преди 7 години

Сега ни лук ял ни лук мирисал шеси среди кротко на скамеиката като депутат и виде ше духате таратора

101

дс

преди 7 години

а пък императора си остава в историята като карък по рождение.

100

Анонимен

преди 7 години

В историята-ЗАВИНАГИ!!!

99

Анонимен

преди 7 години

Борисов, не ти ли омръзна вече непрекъснато да манипулираш хората. Дори и сега пак се опитваш да се изкараш Светата вода ненапита и пак някой друг да ти е виновен. Само, че плочата с лошия Станишев, с която дойде на власт през 2009-та и после с лошия Орешарски, когато за втори път узурпира властта през 2013-та доста се поизтърка. Не мислиш ли. Извинявай, забравих че нямаш с какво.

98

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Трети няма да има !Веднъж стомна за вода, втори път стомна за вода ... Е, стига му толкова на Зеленчука от Банкя !

97

Анонимен

преди 7 години

Се ми се струва чее на път туризма с руснаците на морето да е готов *** дано не позная

96

ЦИРКАДЖИИТЕ

преди 7 години

- С какво ще запомниш кукленото шоу? - С това, че свърши!!!

95

Българина

преди 7 години

Предния път протестите са виновни, а сега кой му е виновен?

94

Анонимен

преди 7 години

Има една МНОГО вярна и ЯКА българска ПРИКАЗКА: ''Никога, АМА никога НЕ Е КЪСНО да станеш за РЕЗИЛ" Биеше се в гърдите колко пъти е победил на избори и НАКРАЯ сам си го вкара... ...което ме навежда на още една ПОГОВОРКА: "Който КАКВОТО сам си НАПРАВИ...дори и ВРАГ не може да му го НАПРАВИ..."

93

негласуващ

преди 7 години

Дрън-дрън..... ГЕРБ загуби защото въведоха "задължителното гласуване". Такива като мен не харесваме мафиотската политическа класа от която партия и да е. И протесния вот изигра на недоволни като ме изигра лоша шега .Вижте БСП и ГЕРП от колко процента от избирателите имат подкрепа ... :))))Това означава който и да е на власт ще сме против него... А разни платени социолози и политолози " умуваха" от коя партия са се прехвърлили избиратели към друга партия. НЯМА ТАКОВА НЕЩО!!!Да сме плащали членски внос и да сме членове на дадена партия? Стига сте ни набеждавали ...

92

Анонимен

преди 7 години

Тиквун така и не разбра защо гласуваха против него.Народът не го иска не защото "правел реформи" , а точно обратното , защото не направи нито една реформа, както се канеше преди да го изберат.

91

йо

преди 7 години

Около 5 МЛИЛИАРДА платени за КТБ и реактори, главни действащи лица БСП. *** смрадливи

90

Anon

преди 7 години

Хайде сега червения кондом пак ще ви влезе. И както е редно и повелява историята- без вазелин. Не се научихте ей...

89

Анонимен

преди 7 години

За съжаление не е изключено и трето правителство на ГЕРБ. На нашият народ така и не му идва акъла и както постоянно връща БСП на власт, въпреки че те най-редовно фалират държавата, така и тези ще ги върнат. Просто матряла е такъв...

88

пловдивчанин

преди 7 години

БАЦЕ НАДЯВАМ СЕ ДА ИМАШ ВРЕМЕ ВЕЧЕ И ДА СЕ ГРИЖЕШ ЗА ТИГЪРА ТОТЕВ,ЧЕ КМЕТА МАЙ БАЯ Е СГАФИЛ СЪС ЗООПАРКА ЯВНО Е НЕЗАКОНЕН И ТРЯБВА ДА СЕ БУТА,5 МИЛ. НА ВЯТЪРА АМА ПАК ЩЕ ГО ВДИГНЕ ТИ САМО ГЛЕДАЙ ТИГЪРА

87

ййй

преди 7 години

Прав си, че всички са *** тук... по-лошото е, че са необразовани промити мозъци които може всеки човек много лесно да манипулира.

86

Вучков

преди 7 години

Както казва професор Вучков, всички в БСП са милионери, а някои от тях и милиардери.Бойковото се вижда из цялата държава, БСП тухла върху тухла не са сложили.Гадни ***