95

Анонимен

преди 7 години

Малииииииии мъъъъкааааааа, мъка е налегнала гербаджийте, десебари и рб ари.

94

Фен на бсп

преди 7 години

Има намират се още облъчени от партиината пропаганда на ГРОБ! Продължаващи да повтарят мантрите и лъжите на духовният водач на то не е партия не е и групировка можеби е някаква Хелоунска секта! Свързани с ститопор и асфалт!Драги правителството на Станишев е построило дори с 10-15 км. повече магистрали при това без да събира пари за винетки и при една по друга цена след въвеждането им! А за Цанков камък! Той е национална гордост и днес работи и печели!ФАКТИ?

93

Анонимен

преди 7 години

Печелившият проект Южен Поток бе спрян от Орелшарски, забрави ли?Забравил си че заводите, за които ми говориш фалираха именно 1996 г. когато при вашето управление доларът стигна 3 000 лв.

92

анонимен

преди 7 години

Парите за построеното дойдоха от ЕС.И който и да беше на власт това щеше да стане,защото парите трябваше да се усвоят.Това,че Борисов си преписва всичко като своя заслуга не е съвсем коректно.Но и много беше откраднато от това усвояване. Най скъпите поръчки се даваха на няколко фирми ,близки до Герб и лично до Борисов,а надписването беше колосално.И за това се дразни народа,и не признава наБорисов/според неговите сърдити думи/това което е направил.Парите дойдоха през 2009г,как другите да строят

91

Нашите хора

преди 7 години

Така е, щом не сме на власт ксчеството нс магистралите е лошо.Сега като Радев взе властта нищо чудно да напишеш, че камвсрвото на асфалта в момента е перфектно?

90

До 92 и 93-тия

преди 7 години

До Анонимен Абсолютно сте прави. Това,което Бойко направи за 2-3 год никой не можа да направи.Срина всичко създадено от народа за 45 год.,фабрики,заводи,предприятия,енергетика,медицина,образование и християнски морал.Унищожи всичко,щото било социалистическо."Построи" две теснолинейни магистралки,които преремонтират на всеки 6 мес.и окрадоха парите.Вдигна данъците,провали важни и печеливши проекти за България.За доходите-да не говорим.Вземете си го в къщи и си го дундуркайте!Простотия до шия.

89

Анонимен

преди 7 години

Вие ще ги връщате както ние връщахме колосалните заеми на Станишев за Цанков Камък и Белене!

88

анонимен

преди 7 години

Ние сценария вече си го знаем.От утре г-н депутата Борисов,понеже той не може дълго да се задържи седнал на задните си части,ще обикаля коридорите на парламента и ще дава интервюта на бягащите подире му журналисти.А вечер независимите телевизиите напоително ще ни "обясняват" какво през деня е казал Борисов или какво е искал да каже.А неговото казване ще бъде плюене по опозицията,по Радев и по който не му харесва на него.това е положението дами и господа!!!!!!!

87

Анонимен

преди 7 години

От червените мръсотии по големи няма - да карате Радев да обещава просперитет, а от друга страна да повишите цената на газа за битови нужди.

86

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

КОЙ ще връща колосалните заеми на Бойко ?КОЙ ?КОЙ ?КОЙ ?И баба знае да взима заеми и да строи с една част от тях, а другата част да открадне.Въпросът сега е като бяга Бойко КОЙ ще връща тези пари ?Вярно - построеното остава, но откраднатото също трябва да се връща. Факт !А, всичко се пише на нашия гръб, за да не казвам г.ъз !

85

Фен на бсп

преди 7 години

Има два ФАКТА заради които ние особенно другарите трябва да сме пестеливи в оценкие и изказванията си сега!1во победата на президентските избори не е наша а на Народа!Факт!2ро не нашата партия свали ГРОБ от власт за да се стигне до днешната ОСТАВКА! Той сам се свали! Факт! От около 1 година ГРОБарите са заели този курс на самоунищожение! И директно призоваваха за измитането си! Чудя се и защо ли бяха оная вечер тези ехидни усмивки на пресконференцията в централата, като те смажат така!

84

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

ГЕРБ наистина строеше магистрали и спортни зали. Никой не отрича това. Друг е вече въпросът с какво качество ги строяха, колко пара откраднаха при това строителство и т.н.Големият въпрос е обаче КОЛКО ЩЕ СТРУВА ТОВА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ?Забравихме ли, че се изтеглиха едни рекордни заеми на гърба на българина.Над 30 милиарда заеми !И тук вече възниква въпроса - съразмерно ли е построеното с изтеглените заеми ?Да не се окаже, че са изтеглени 30 милирда, а е построено за 3 милиарда ?

83

АНОНИМЕН

преди 7 години

Колко е готино да слушаш в момента прекрасни руски песни по Радио Видин и да си изказваш "Обичта " по некадърниците от ГЕРБ. Как пък не им остана 2 грама срам да се разкарат за винаги , но то в магаре срам има ли ?

82

Анонимен

преди 7 години

Абе тоз като сдаде властта, защо пак ще седи там?Там 99% са за затвора!Ама държавата ще изпадне в хаос. Ама няма кой да ни управлява! Алооуу, как точно "ни управлявате"? Като ни задължавате да си плащаме данъците и да си траем? Като ни се пъчите и биете в гърдите как харчите нашите пари от ваше име и във ваша полза?Не мога да се сетя какво точно ще стане, ако парламента се затвори за 1 година, например. Вероятно нищо по-лошо от това, докато сте там :/

81

Анонимен

преди 7 години

Девет, от десет поста тук е написан от един и същ човек. По многословният, объркан стил , с главни, или не думи си личи. IT " специялиста " с майка " професор " ще да е.

80

Анонимен

преди 7 години

АВЕ ДА ПИТАМ ТИЯ ДЕТО СА МИЛИАРДЕРИ, А ДО ВЧЕРА СВИНАРИ И ШИФЬОРИ- КАК СТАНАХА МИЛИАРДЕРИ- ДА НЕ БИ ДА СА СЕ СПЪНАЛИ У НЕКОЯ ПОДВОДНИЦА, ДА СА Я НАРЕЗАЛИ НА ДЖЕЛЕЗО И ДА СА *** ПРОДАЛИ, А Я ВИШШШШ У УКОТО МИ ПЛУВА ЛИ КОРАБЧЕ...................ТОЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ИСКА СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ОКРАДЕНИТЕ СИ СПЕСТЯВАНИЯ И ОБЪРКАНИЯ СИ ЖИВОТ ЗА ЗАТРИТИТЕ СЕМЕЙСТВА И УНИЩОЖЕНИТЕ ЧОВЕШКИ СЪДБИ- ЗА ТОВА ЩЕ ИМА ЛИ ДАВНОСТ...ВИЖ КОЙ ГОВОРИ ЗА ЛОШОТО И ПОВИКАЙ ГУГЪЛ ЗА ПОМОЩ- ТОЙ НЕ ЗАБРАВЯ.

79

Анонимен

преди 7 години

Реално ГЕРБ е единствената партия, която направи нещо за народа. Останалите само говореха.

78

Анонимен

преди 7 години

Това което Бойко направи за 2-3години от БСП не могат да го нарисуват за толкова време.А вече и Лечева почна да разбира от политика и дава съвети,много жени-разбирачки нещо се събраха в това БСП.Колко ли ще издържи новият президент с толкова съветнички?Имам предвид психически и ФИЗИЧЕСКИ !

77

Анонимен

преди 7 години

Кунева първо трябва да махне "Аз съм българче" от учебната програма. Тогава може да си ходи.

76

Анонимен

преди 7 години

А този лукарски каква лисица е,физкултурника може само да се учи от него !!!