28

Анонимен

преди 7 години

Това е поредното доказателство, че и в Германия, умните хора бягат от политиката. Липсата на лидери води до политическа деформация. Резултатът ще бъде като в България - за промяна! Но каква?????За съжаление и капитализма е изчерпал възможностите си, а алтернатива за сега няма. Новини формации, обединения, леви, десни , се е това. Света има нужда от промяна, но никой не може да я предложи , дори и бай х... Да попитате, и той ще се " затрудни". Света няма водач.

27

Раздразнен

преди 7 години

До Анонимен(46)Бе вие дето сте били 15 пъти по-добре през 1988 ви знаем кои сте, ама вече го няма онова време за вас. Духайте там и млък!

26

ПО ПРАВИЛНО

преди 7 години

Победата на Доналд Тръмп беше шокираща за основните партньори-ЛИБЕРАСТИ на САЩ в целия свят.

25

Анонимен

преди 7 години

До Mюler 33Да! Избуяването на националистически партии е лоша новина. Но те избуяха не заради Тръмп. А заради Меркел и подобни.Това е истината, и не прикривайте.

24

Републикански слон

преди 7 години

Тая уродлива твар унижи германския дух с нейното Willkommen, отворило предателски портата на Европа пред примитивните, животински агресивни, озверели орди на джихадисти и фанатични главорези! Тая твар сложи на дръвника главите на германците и ятаганът вече триста във въздуха! Един честен народ беше превърнат в тресящи се от страх и "толерантност" неолиберална п***пл***ч, загубила човешкото си лице и достойнство, блеещо стадо, отиващо на заколение под пронизителните звуци на ориенталски зурни! ВЪН!!

23

Анонимен

преди 7 години

Айде най сетне Изперкелица да си обърше сополите и поне да се извинина германците ,които догодина и без това ще я изритат ,независимо с Тръмпили без Тръмп.

22

Анонимен

преди 7 години

Гнус изпитвам като и видя ненавистната физиономия. Искам да повръщам върху нея.

21

Анонимен

преди 7 години

еийй , няма да забравят да напишат руската агресия . къде е тая агресия , по скоро напишете американската световна окупация , то бива , бива ама сте направо смешни

20

йгк

преди 7 години

Толерастия,извратен либерализъм,европейски цености/ кво па това животно. Млрд.евро похарчени и ще се харчат за тарикатите от Азия./а иначе да да дойдат да инвестират в слаби икономики на ЕС. им се свидат парите.Това са новите ни съюзници каквато е г-жа Меркел бивш комсомолски секретар в ГДР

19

Стамат

преди 7 години

Тази статия е рептилска, не я четете!

18

Стамат

преди 7 години

Bullshit!!!Меркел беше първата, която поздрави Тръмп.Познайте поради защо ;-)

17

Анонимен

преди 7 години

Меркеловата крава тепърва има да се шокира от последиците на политиката, която води в последните години.

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 12"Тази изперкала стара тетка какъв лидер може да е ..."---А-а, стара тетка е нашата Тетка Цвачева, а баба Мъркъл (английското произношение) еeine alte Tante . Tante Angelika :)

15

Анонимен

преди 7 години

Ангела не е " прагматик", а доста голяма фантазьоркаКак си представяше тълпи от лекари да бягат към Европа.Лекарят е свързан с болните. Сирийските лекари стоят под бомбите и загиват с пациентите си в момента.Насам идват някакви неясни диви орди .

14

Американ

преди 7 години

"Ще заслили още повече решимостта и да..."Демек този бабишкерник ще продължи на инат германоубийствената си политика?Ама само ако и позволят, все пак идат избори и швабите май вече се съвземат от лудостта.

13

Анонимен

преди 7 години

Още един член на Клуба на провалените политици (КПП).

12

Анонимен

преди 7 години

Тази изперкала стара тетка какъв лидер може да е, зад нея са Юнкер и другата пасмина да и дърпат конците.

11

Анонимен

преди 7 години

Тая се е засилила по магистралата на Бойко

10

ЛИБЕРАСТИТЕ

преди 7 години

да си вземат от акъла да спрат с простотиите. МЕРКЕЛИЦА, като идол и вожд на ТИКВАТА ще е най-добре за нас да се маха от канцлерството

9

|V|art!n

преди 7 години

Прав си приятел, задава се план и той е abandon ship, или с други думи мерси за рибата приятели ☺