12

гражданин

преди 7 години

Е тоя войнствен земеделец , трябва да бъде разследван......ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!

11

Анонимен

преди 7 години

Ало, кукоревския рогач -върви да садиш арпаджик бре !

10

PD

преди 7 години

Има разбира се. Не сме забравили инициативата за черноморска флотиия, та се наложи Бойко да ви вика на киимчето. Когато служиш на чужди интереси, рано или късно се проявяваш в пълното си качество. Нищо сега ще бъдеш отсвирен и забравен.

9

Гошо...Тъпото

преди 7 години

До Айде стигаТези работи в армията...изведнъж не стават.Заявките са...валели години наред,защото всеки в армията се подписва и отговаря за изтичането на ресурсите на дадени възли,агрегати,изделия,ракети,бойни машини,самолети и пр.въпръжение.Това министърче цели 2 години не...знае,че руски изтребители трябва да се ремонтират в руски заводи и се прави на...глух петел,докато доведе изтребителната ни авиация до колапс.

8

реалист

преди 7 години

Най - слабия военен министър в историята на България. Военните напускат масово. Някой поделения ги има само на хартия.

7

Айде стига

преди 7 години

Ненчев е 2 години мистър на отбраната - той ли е виновен, при него изведнъж няма двигатели за изтребителите ?Генералът каква отговорност пое - никаква! Като главнокомадващ ВВС ги изоставя при първата криза и тича да става политик.След като е главнокомадващ какво е напривл да се решат проблемите, всеки знае само да мрънка и да иска, къде му е професинолизмът?

6

Край

преди 7 години

Неизбран от никого човек с някаква измислена партия и фалшива перука се прави на военен министър.

5

Анонимен

преди 7 години

Този изобщо служил ли е? Или по тънката лайсна отстрани с връзчици, само и само да не хване автомат в ръце?

4

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Цивилни,некомпетентни хора,нарочени за политици,решават къде да хвърлят милиони за техническата логистика на армията ни.Примерът е пред очите ни.Ненчефф,като войник служил в КЕЧ и държал автомат само на клетвата,след това само лопата и...мистрия,решава за самолети вече две години и има последната дума.Виновен е не той а Тиквуний Велики,изпълнил детската си мечта да стане...премиер и учил за това в кривите софийски...сокаци от 1991 до 2001 година,когато Царя-премиер го припозна за ГЛАВСЕК на МВР.

3

Кеворк Кеворкян

преди 7 години

***По телевизията представиха портрет на Радев.Споменаха и конфликта му с Ненчев - Пилотът избяга омерзен от Колхозника.Но сетне Колхозникът нагло се возеше в ремонтиран изтребител - като торба с гранясали картофи.Ето, това е ключът: истинският пилот е натирен от торбата с картофи. Това ли усетиха хората, като избраха Внезапният Герой - вместо торбите с ***?***

2

Анонимен

преди 7 години

този е за затвора бе, какви бюджети още обсъжда?

1

Анонимен

преди 7 години

"Винаги съм се стремял към прозрачност" щом е така що не кажеш колко зе от поляците да ремонтираш там самолетите