73

Анонимен

преди 7 години

Данчеееее. Добре ли си? Как спиш от вчера? Кофти а, лошо ще става. Като гепехте и наглеехте не ви пукаше какво мислят хората. Защо-------------Добре спи, тя е работеща жена и е постигнала всичко с труда си. Ти да му мислиш сега с тая минимална заплата от 1000 лв и минимална пенсия на баща ти от 500 лв.!

72

икономист

преди 7 години

Червеният *** не прави разлика между избирането на антинатовски и проруски президент и дестабилизацията на държавата, която се изразява намаляване на икономическата активност. При такива анти НАТО и анти ЕС заявки на Радев през цялото време е ясно,че компаниите в България ще свият инвестициите и ще вдигнат цените, за да си покрият евентуални бъдещи загуби.Това е ефектът Радев върху българската икономика в момента, ако нещо не разбираш го прочети пак!

71

Анонимен

преди 7 години

Радев е президент. Властта си е още герберска. До парламентарни избори. Герберският матрял не прави разлика.

70

Анонимен

преди 7 години

А защо вдигнахте цената на природният газ тогава? ГЕРБ е в оставка отговорността е ВАША!

69

Анонимен

преди 7 години

Ало матряла, имаме нов президент, а не нова власт за сведение на герберстките калинки.

68

Анонимен

преди 7 години

Защо след оставката на Борисов не последваха арести на лица, нанесли ЩЕТИ на държавата за милиарди лева,а *** Асанчо за една консерва,взета от магазин,за да се нахрани,вчера го осъдихм-------------Защото твоят Радев, за когото гласува е част от статуквото, не видя ли как се целуваше и прегръщаше с Плевньо?

67

софиянец

преди 7 години

А кражбите от бюджета на София се подразбират по качеството което е трагично. И сега се тресе защото ако се проверят поръчките ще и лъсне крадливият з-ик.А тя много открадна!------------Ха-ха, щом не сме на власт качеството на другите е трагично, но според мен качеството на БСП е най-високото доколкото вие нищо не сте построили в София за тези 26 години, защото никога не ви допуснахме на власт в нашия град!

66

Анонимен

преди 7 години

О да, да дестабилизираш държавата преди Коледа и Бюджет 2017 заради едното голо ЕГО си е голяма отговорност, няма що! Палячовци!-----------А да заявиш, че ще изкарап България от ЕС и ще я присъединиш към Русия проява на каква отговорност е, червен ***?!

65

Анонимен

преди 7 години

Червени ***, не знам за Борисов дали е вдигал цени, но вие току що вдигнахте цената на природният газ за битови нужди с 2 %. Следва повишение на парното и цените за потребление.Но БСП винаги когато е идвала на власт е взривявала държавата.

64

Само ГЕРБ

преди 7 години

ГЕРБ е най-силната партия в България. Радев беше избран чрез машинации и фалшификации на вота, да не говорим, че избирателната активност беше под 50 %.

63

Анонимен

преди 7 години

Матряла е прос, но запушоноска или който и да беше, всичко се развива и променя.

62

:)

преди 7 години

По добър кмет София не е имала! За няколко години града се промени тотално, нищо общо с *** която беше..Ако и хората станат по - читави ще е супер .но на *** му дай да мрънка само, толкова прости хора на 1 място не е истина :)

61

Градския

преди 7 години

Оставката на Борисов доказа само че не е много умен , но се прави на хитрец!Цялата вина е собственото му его!

60

да ви имам

преди 7 години

Отговорността. Така и Любчо си тръгна по-богат и отговорен. Светофари се подменят без обществена поръчка

59

Анонимен

преди 7 години

БКП са по нагли, ама ГЕРП е същото.

58

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 70Страхотно чувство за хумор! Явно си активист на герб! И не пътуваш с градски транспорт, а с държавна кола. Иначе нямаше начин да не си спомниш билетчето и винетката, таксата смет, паркинг, ток, вода, парно, административни услуги... но "наглост, твоето име е герб".

57

Кучанов

преди 7 години

Фънди писанке с малкия Бейрут в центърчето ко праим А одговор КАК КАКВО ВДИГАМ БИЛЕТА НА 2кинта че трудно развалат водачите

56

Анонимен

преди 7 години

И какво излезе? Значи управляващите имат приоритети, различни от приоритетите на хората?! Следователно управляващите са изъгали хората и са преследвали свои цели! Следователно трябва да понесат отговорност, но не като си дадат оставка, а като отговарят пред съд - морален и материален. Че то иначе лесно - кради, лъжи, продавай, унищожавай човешки животи, а после - ау, даваме си оставката, виж, колко сме достойни. Айде без номера за наивници.

55

Анонимен

преди 7 години

На тази носа и е запушен , не може да подуши рибата откъде мирише.

54

Анонимен

преди 7 години

Ьабишкер крадлив, а теб кой те назначи за кмет?! Плачете си за затвора всички бандити от герп.