56

Циник

преди 7 години

Затлъстели, затъпели ....щраусите в Брюксел, и Берлин отдавна забравиха чий интереси трябва да обгрижват...люшкани между опита да угодят на Хамериканските си господари, на индустриалните, и финансови лобита...оставиха народите си да бъдат изнасилвани , взривявани, мачкани , грабени, и клани от орди средновековни полудиваци! Оставиха народите си да РОБУВАТ за да изхравват същите тези дивашки орди! Сега вече даже не искат да изкарат *** си к*ратуни от " подвижните пясъци" на реалността!

55

Плохо....

преди 7 години

Русофилският вятър никога не е предвестник на нещо добро,доколкото знам от историята.... май вървим към трета световна. Но този път Русия ще свърши зле - с разпад на федерацията. Нещо добро започнато от Горбачов и възпято в песента на Скорпиънс като The wind of change, май ще го съсипе Путин с вятъра на силовата промяна и намеса в световните дела. Вместо да даде парите за вдигане стандарта на обикновените руснаци, той ги дава да подкупва разни западни националистически лидери, за да саботират единството на Европа. И да отслабят силата й. Само че господство чрез разруха на чуждото не се постиг

54

Гейропа

преди 7 години

Не бе ,другаря Тръмпов е виноват сега .

53

До Защо? 64

преди 7 години

И защо смяташ че ЕС и запада са виновни затова което описваш? Защо първо не потърсиш вина на нашите политици които ни управляваха до сега?Защо не попиташ кой ограби и приватизира това което бе наследено от социализма? Защо не питаш кой по време на социализма ни говореше за светло бъдеще а не бе помислил да задели и един лев за пенсионни фондове. Защо братския СССР ни захвърли като носна кърпа след като бяхме с години градили икономиката по техните мерки и изведнаж останахме без пазари? Защо...

52

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Ужас ужас, гадни времена се задават - отлага се третата световна и хетеро връзките няма да ги забраняват

51

Защо?

преди 7 години

...защо и как ЕС и запада ни направиха на маймуни?Излез на улицата и виж. Повече от половината хора в трамвай или рейс са пълни мизерници, другата инвалиди, луди, двама-трима смърдят на ***. Ако видиш подстриган пенсионер ми се обади, ще те черпя.Тази година в центъра на София видях няколко трупа - умрели на тротоара клошари. Лятото. Прави сметка какво ще е през зимата.

50

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 39Преди да говориш общи приказки може ли да ни обясниш по-конкретно защо и как ЕС и запада ни направиха на маймуни?

49

П.Петров

преди 7 години

Още една некомпетентна статия, изпъстрена с етикети, които нямат нищо общо с реалността ...

48

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 60Вай, вай, вай.....още един сбъркан!!!! От какъв терен могат тия недобити брюкселски зелки да изгонят Путин???? Ти въобще съобразяваш ли какви ги плещиш???? Ха-ха-ха-ха....ти разбира се не знаеш, защото на училище не ходиш, но РУСНАЦИТЕ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА ИЗГОНЯТ КОГОТО СИ ПОИСКАТ! И най-главното - НЯМА ДА ИМ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ!!!! И най-важното - НИКОГА НЕ ЗАПОЧВАТ ПЪРВИ!!!!! Те просто довършват!

47

Анонимен

преди 7 години

До АнонЗапада може просто да изгони Путин от терена.

46

Анонимен

преди 7 години

Хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи.............да си паднеш от смях!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "ПРИЗРАКА НА КОМУНИЗМА БРОДИ ИЗ ЕВРОПА".............Боже господи.....ПАК СЪЩИТЕ ДУМИ отпреди 200 години!!!!!!!! УНИКУМ!!!!! Представяте ли си, ако изключим наличието на смартфони и разни примамбаси..........все едно живеем в 19 век!!!!! УЖАС!!!! КОЙ СЕ Е ПОБЪРКАЛ ОБАЧЕ е въпросът!!!!!!

45

Анон

преди 7 години

До Анонимен 48Забравяш че първо се надува свирката, а след това се дава червен картон. Така че Запада трябва първо да надуе свирката на Путин и след това да дава червен картон.

44

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 46Аз мога ти кажа какво губим от изостряне на отношенията с Русия.Печалбата е твърде относително понятие и не се измерва единствено във финикийски знаци. А печалбата от любовта ни към САЩ и Евр.цености е видна: Най-нисък стандарт на живот,разбита икономика,образование,здравеопазване,липса на вътрешна и външна сигурност.Ходи да ги целуваш и американците и евроторерастите и мутрите,ако искаш! даже дето се вика и на рамо си ги носи!

43

Анонимен

преди 7 години

Аххх, как обичам сладките сълзи и пискливия рев на шорошистите....

42

Права краставица

преди 7 години

Е да от запада получихме гей паради, "щастливи" кокошлета, безработица, наркомани, изнасилване и ограбване на безащитни пенсионери, мизерни заплати, високи цени, настървени бежанци......още да изброявам ли?

41

Анонимен

преди 7 години

Последен отчаян рев на вашингтонските жрици, скоро всичко ще замлъкне.

40

Анонимен

преди 7 години

Кажете бе русофили какво сте получили от Русия? Идват тука руснаците защото е евтинко и искат да им слугувате. ЗАЩО НЕ ИДВАТ С ПАРИ, НАЛИ РУСИЯ БИЛА БОГАТА? Идват да ядат и пият но искат вие да им плащате. Това ли е братската дружба?

39

Анонимен

преди 7 години

Ако русофилите продължават с подлата игра Запада ще им даде червен картон. Ще ги изрита заедно с жалките им партизански банди и паравоенни въшкари. И Путин само ще гледа от другия бряг.

38

Анонимен

преди 7 години

КАЖЕТЕ ДЕ, КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ ОТ РУСИЯ? КАКВО?ОСВЕН ЕДНА МАЗНА РУСКА АГЕНТУРА КОЯТО СЕ ДЪРЖИ КАТО ЖИТЕЛИТЕ НА СТОЛИПИНОВО.

37

Анонимен

преди 7 години

Та какво са получили русофилите от Русия, освен пари за преврати. Русия работа ли им дава, технологии ли? Какво по точно?