7

Шаран БГ

преди 7 години

Те у нас мобилните оператори надхвърлят 10000 броя и г-н Маргаритов съвсем, ама хич, не знае кой от тях си яде майната! И поради това не може да вземе никакви мерки ..... Вай, вай... Пази Боже от Защитници....Един ми защитава правата и за това ходя безправен, друг ми защитава потреблението и само дето не ме храни с лъжичка......Правилно казваше навремето един съсед : " Душман парасъ, ва комшу !"

6

Анонимен

преди 7 години

Вми виваком нали ги взе прасето пеевски. Сега може да понатиснат малко народа, да се вдигне цената и догодина да се препродаде на някой друг за някой милион отгоре.

5

Анонимен

преди 7 години

Става дума за Виваком. Наскоро предложиха на майка ми таблет от остаряла технология, с ниско качество и параметри, като настояваха, че това било най-модерната техника, която се предлага на пазара, при доста висока цена на тарифния план. Добре че си бях вкъщи, та спрях майка ми да не подписва договор още на следващия ден, както настояваха от Виваком. От тогава съм предупредил родителите ми веднага да казват НЕ на подобни оферти по телефона.

4

bb

преди 7 години

А не мислите ли, че тази корпоративно медийна мафия, която крие информацията от хората, трябва да бъде разбита като Камората?

3

Край

преди 7 години

Номера на Теленор за които комисията за закрила на потребителите нехае.В договора с тях вие се съгласявате, като ви питат със смс дали искате да ви активират някаква услуга Ако НЕ отговорите се счита че сте съгласен. Така ви прибират едни левчета за услуги които вие никога не сте ги искали - просто не сте отговорили.

2

Az

преди 7 години

Най-вероятно за Виваком става на въпрос. Те имат такава практика.

1

taipai

преди 7 години

те всички са от мошеник нагоре