17

свиркай си

преди 7 години

До ТемидаХората по света трябва да са аморфна маса за гласуване. А твоето покеление му се вика пределното, защо ли? Поне трябва да знаеш, че парите днес имат по-голяма стойност от тези утре, и всеки инвестира в неджимост, по възможност със земя.

16

Алекс2

преди 7 години

Работих в ДК 3 18месеца за панелно жилище като нуждаещ се млад комсомолец през 1988г на линията произвеждаща външните панели с прозорци ! Нищо не се е икономисвало панелите са много по здрави от всичко познато ! А сега чуйте добре! Тристайния апартамент струваше 18 000 лв, 5000лв ми опростиха по някакво ТОШОВО постановление защото имах две малки деца ! 2000 лв ми опростиха защото блока беше на 1 година и целия вход беше заселен с виетнамци които го бяха превърнали в *** .

15

идеалист

преди 7 години

До Идея!Тази твоя идея евреите ще я прилагат наживо от Прибалтика до Инстанбул.. Само че няма да си ти този, който ще живее на тази територия.

14

Темида

преди 7 години

Абсолютно си прав, Но около мен връсниците ми търсят постоянно да купят имот. Така трябвало!!!Соц мисленето ще ни погуби! Хората по света вече кола даже не си купуват на свое име, ами карат под наем 4-5 години (дългосрочни наеми) и пак живеят по-добре.

13

Идея!

преди 7 години

Панелките и старите паянтови жилища/сгради са една невероятна възможност България да си съживи икономиката! Трябва да се направи национална програма за обновяване на сградния фонд. Всички панелки и стари къщи да се съборят и да се изчистят и оформят терените, да се положи нова ифраструктура, канализация, комуникации, всичко под земята и да се построят нови модерни жилища. Предимно еднофамилни къщи и малки кооперации до 4-5 етажа. Всичко да е със модерни материали и най новите технологии.

12

свободен на 26

преди 7 години

До ТемидаНе приятелю, не искаш собствено жилище, защото с него идват отговорностите, а ти си с единия крак на Терминал 2, или може би си го подминал вече.

11

Анонимен

преди 7 години

"До 20г. статистиката ще е друга, панелките са на доизживяване, част от гредоредите също."И как ще се промени статистиката, след като новите кооперации никнат като гъби? Само около моя блок за последните 5 години вдигнаха 6 нови кооперации.

10

zeus

преди 7 години

До ТемидаНа 26 мислиш за други работи, като станеш на 40 с две деца пак ще си говорим ;)

9

Темида

преди 7 години

Айде стига с тая мания за собствено жилище. Вглъбено е на младите, че при първа възможност трябва да се купи жилище и после цял живот на една работа в един град на едно място.Аз съм на 26 и всеки който ме пита защо под наем , защо не си вземеш жилище (имам парите да си купя) им казвам до 35 годишна възраст не искам искам свобода!!! Не ми е самоцел да кажа собственик съм!

8

СофияБад

преди 7 години

До Триата Ако не те бяха настанали комунистите, щеше да си пак в панел, ама турско производство.

7

Анонимен

преди 7 години

...панелките са на доизживяване...Смехурко, сто години няма мърдане построеното от бай Тошо. Виж, паянтовият дворец на Фердинанд в центъра на София, той ще се срути след време.

6

zeus

преди 7 години

До ТриатаЯ да те видим сега как ще си купиш ново строителство за 1000 евра квадрата, където стените от итонг се напукват само от минаващите трамваи?

5

Анонимен

преди 7 години

85% от жилищата са дело на соца - желязо от МК"Кремиковци" и цимент от Девня, Радомир, Димитровград. Електричество от АЕЦ"Козлодуй", парно за без пари и вода от язовирите.Ивсичко това ***.аците от София го съсипаха за кило развалени банани.

4

Триата

преди 7 години

Сивите олющени панели още ни напомнят за комунистическото робство.Разходете се из центъра на всеки голям български град и вижте сградите по главните улици каква красива архитектура и орнаментика имат, така щеше да изглежда всеки български град ако не бяха ни поробили комунистическите изверги и настанали като роби, каквито бяхме, в панелните гарсониери

3

Анонимен

преди 7 години

До санираме поголовноНе санираме, топлоизолираме!

2

Анонимен

преди 7 години

До 20г. статистиката ще е друга, панелките са на доизживяване, част от гредоредите също.

1

санираме поголовно

преди 7 години

85% със собствен дом.. А колко са на кредит, собственост на банките..? Ако не бяха панелките, още в сламени къщурки да живеете. Споко, бащицата се е погрижил скоро и тях да нямате.