32

фхбфдсбфхдсфсф

преди 7 години

Чудя се колко ни е тъ*п народа. Искам да им видя кривите физиономии като назначи Орешарски за служебен премиер и Делян Пеевски за министър на МВР (или правосъдието). Само че не чакайте да си подаде оставката заради ге*ските ви протести организирани във Фейсбук. Комуниста не пуска кокала без бой...

31

Анонимен

преди 7 години

радев в какъв змиярник се е натикал ше му изядат главата

30

qq

преди 7 години

Може да е бСПар, но е летец. Много голямо нещо. То и в случая нямаше грам конкуренция, де, но... все пак, колко от Вас сте пилотирали дърт миг или су... именно. Извадиха ас от ръкава БСП, а бойко извади, де да знам, *** от носа си? Нищо лично :)

29

****

преди 7 години

Е откога бре и чума е нецензурна дума?Че то БСП какво друго е освен червена чума.

28

демокрация???

преди 7 години

Спомням си символи на каква демокрация бяха Луканов,Виденов,Орешарски,Станишев...Надявах се това да е вече минало.Но не би,сега се сдобихме с Радев.За страха не знам-не ме беше страх да кажа не когато ме питаха не искам ли да стана член на БКП,та камо ли сега!както е казал Уйлям Ъолъс -господ обича смелите.Нека Радев да каже какво е да не смее да каже не на БКП и после да не смее да признае,че е бил член на БКП.Заради червената чума много напуснаха България.Ние които останахме трябва да се борим

27

Анонимен

преди 7 години

Честит ви плъх.След няколко месеца пак ще ревете.Ама нищо,заслужавате си съдбата.

26

Анонимен

преди 7 години

Утре ще побъркам симпатизантите на ГЕРБ

25

Анонимен

преди 7 години

Всичко бях очаквал, но 50% от симпатизантите на реформаторите да гласуват за Радев е това е смърт за Герб!

24

Победа на квадрат !

преди 7 години

Дет са вика с един крушум два заека !Първият президент който свали правителството на България !Празнувайте победата е по две !

23

Анонимен

преди 7 години

За какъв страх става дума.

22

Балканджи Йово

преди 7 години

За незапознатите ще се повторя. Кандидат президентите нямат полит. платформа,защото са зависими,всеки отнякъде си. Всичката политика на България,външна и вътрешна се върти около трансферът на енергийните ресурси/ АЕЦ-Белене :Южен Поток/. Това са руски имперски икономически интереси. България е една трансферна стратегическа зона,на електричество и природен газ.Ако БСП-ДПС извадят техен президент,замразените договори ще се стоплят,и ще се продължи да се работи по тях.Просто интереси чужди.

21

cу35

преди 7 години

Браво генерале. Най накрая достоен човек да е президент. Наистина обединител на нацията От всички партии по много гласове си взел, от безпартийните също. В чужбина най вероятно пак ще си първи. Изключвам турция, там най вероятно ислямистите от дост ще са си свършили работа и там цецка ще е първа. Искренно се надявам да оправдаеш очакванията на хората. Колкото до борисов, жалка постъпка, поставя егото си над националния интерес. Пълен ***. Като пробавим че издигна цецка, цецка човек.Как можа..

20

Анонимен

преди 7 години

Завалията, сигурно така и няма да разбере че това е наказателен вот срещу герб, а не че толкова го харесват. Особено с противник Цецка, няма как да не спечелиш. А на пенсионираните шапкари, както вече споменаха работата им е на портал. Охрана. Искаме нормални политици, не бандюги и бивши строеваци.

19

Анонимен

преди 7 години

Чакай ве продажник и предател, довчера на коя маса яде хляб и днес на нова маса и плюе хората от маса, на която е бил. Довчера при ГЕРБ демокрация, днес при БСП демокрация, утре при Кунев и другите агнешки главички ще кажеш че е демокрация!

18

Topkil

преди 7 години

E, kakav strah e tova za edin soldat - edna debela stara jenichka specialistka po pravoto?! :-)

17

някой

преди 7 години

ПРЕДИ МАЛКО РАДЕВ СЕ ИЗКАЗА ЧЕ България е дом за всички май започна да не спазва обещанията

16

Рали1

преди 7 години

Новият ни Освободител!"Освободихме страната от страха."- Януари 2014 г. Пламен Орешарски ,министър-председател на България пред Диков!Каква ли промяна ще донесе бивш член на БКП,представен ни като"това ще бъде следващият президент на "Народна република България" и "Другарю генерал, след вас вървим към победата"?Нито сме НРБ,а обръщението на другарите буди повече отвращение,отколкото уважение!Напред към миналото,сънародници!

15

Анонимен

преди 7 години

Е това е един безкрайно тъ-п народ! Комунистите го биха, убиваха, затваряха го в Белене и в големияа концлагер, опасан с бодлива тел, наречен социалистическа България, 45 години го малтретираше, после вместо към светлия комунизъм му натресе червения капитализъм и му взе парите, като нарочно фалира банките, даваше му заплата от 5 долара на месец,обрече го на десетки години напред мизерия и въпреки всичко мазохистичния ни народ пак гласува за изедниците си!

14

Независим като Радев

преди 7 години

Генерале, ако си независим защо вицепремиера ти е от БСП, защо те издигна БСП. Не е ли доста лицемерно да се правиш на независим?

13

1212

преди 7 години

НЯМА ЛИ НЯКОИ ДА СМЕНИ ПАМПЕРСА НА НИНОВА